www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Articole in publicatii » Astrologia si farmecele

Astrologia si famecele

Articol publicat in revista "Lumea Misterelor"

Cand adeseori carma vietii pare scapata de sub control, cand nimic din ce-ar trebui sa fie firesc in viata unui om pare sa nu mai prinda contur si mai ales cand visele frumoase se transforma in cosmaruri, oamenii se gandesc ca au cazut prada farmecelor sau vrajilor.
Multe mistere greu de inteles inconjoara fiinta si porunca cea mai dificil de indeplinit este „Omule, cunoaste-te pe tine insuti!”
In calitatea sa de stiinta ce diagnosticheaza diversele fenomene normale sau paranormale, astrologia pare a fi in mod obligatoriu o solutie demna de luat in seama, inainte de a va avanta intr-un periplu preaistovitor de desfacut farmece.
In primul rand n-am constatat niciodata un astfel de efect, fara sa ii identific si cauza. Nu exista victime ale farmecelor, fara ca acestora sa le fi iesit vreodata din gura un blestem sau sa fi comis ei insisi fapte de magie, despre care adesea sunt inconstienti. Aceste fapte pot veni din karma, insa cine are „parte” de farmece, inseamna ca natura l-a inzestrat si cu puterea de a lupta impotriva lor. Dumnezeu nu da exercitii fara solutii.
Subiectul merge pe o barna subtire si se poate dezechilibra usor, in functie de evolutia si faptele sale, fie inspre pacla greu de imprastiat a spiritelor cazute, dezancarnate, fie catre o comunicare inalta cu spirite din astralul superior.
De exemplu generatia nascuta intre 1956 si 1970, este caracterizata de prezenta planetei Neptun in Scorpion, care din punct de vedere astrologic defineste o sensibilitate aparte a nativilor de a comunica cu spiritele de dincolo de pragul vietii terestre, prin vise, semne, clarviziune, clarsimt, clarauz. Cand aceasta planeta este retrograda, are o casa grea sau este stanjenita de vreun aspect prost din partea unor malefici ca Lilith, Marte sau Saturn, personele pot capata atractie catre lumea intunecata a spiritelor, dar inseamna si ca in viata anterioara s-au jucat cu focul in acest sens, urmand ca acum sa lupte impotriva a ceea ce au generat. In mod cert pe harta lor astrologica se vor vedea dusmani stiuti sau nestiuti, care pot face si trimite farmece, platind astfel o polita.
Asa se explica de ce de unii se lipesc farmecele si de altii nu. Unii se tem de ele, pentru ca se simt cu musca pe caciula, karma fiind un fenomen adesea constientizat inca din cea mai frageda copilarie, altii nu se tem si spun ca este suficient ca sa fie feriti, pentru ca nu simt ca ar avea vreo tangenta cu astfel de fenomene.
Farmecele sunt precum cancerul. Degeaba merge omul la dezlegat daca nu intelege cum si le-a atras. Se vor lipi de aproapele lui sau vor reveni asupra sa cu alta ocazie, poate chiar mai violent.
Cei care pe harta nasterii sunt astfel aspectati, nu primesc decat o invitatie ca in aceasta viata sa caute sa inteleaga astfel de fenomene, insa de pe un nivel superior. Cercetarea spirituala ar fi cel mai potrivit termen.

Cristina Demetrescu

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti