www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Articole in publicatii » Ce sunt Cumpenele?

Ce sunt cumpenele ?

Articol publicat in revista "Lumea Misterelor"

Multi dintre dumneavoastra ati fost luati prin surprindere atunci cand, poate, consultand o persoana inzestrata cu harul de a ghici viitorul, aceasta v-a mentionat, sub o oarecare umbra de mister, ca urmeaza sa aveti o cumpana. 
Probabil un fior v-a traversat sira spinarii, de parca v-ati si vazut in fata unor fapte ce urmau sa vina si sa va ia prin surprindere.
Cumpenele sunt definite in toate formele de arta divinatorie. In Tarot, de pilda, lama cu umarul VI reprezinta alegerea ce trebuie facuta la bifurcatie de drum. Alegerea sortii. Chiromantii deslusesc aceste cumpene in liniile palmelor. Dumneavoastra tindeti sa credeti ca ce e scris in frunte ti-e pus, insa in viata totul este o chestiune de alegere.
In astrologie imi place sa le denumesc examene astrale si aceastea au o anumita ciclicitate in timp, la fel la toate persoanele. La acestea se adauga examenele personale, care in functie de lectia fiecaruia in viata, apar mai rar sau mai des. Luand o medie de varsta de 70 de ani, doua din aceste examene se remarca printr-o importanta deosebita. Primul, majoratul astral la aproximativ 29 de ani si al doilea, examenul de maturitate spirituala la aproximativ 58 de ani. Ele sunt resimtite de absolut toate persoanele si influentele astrale sunt deosebit de puternice in aceste perioade. Insa tranzitul Saturnian iti impune reflectari mai serioase la fiecare 7 ani, pornind de la data nasterii, cand el formeaza aspecte (prima cuadratura, opozitie si a doua cuadratura), cu Saturnul natal.
Am constatat ca cei mai multi clienti, intuindu-si examenele, apar la consultatie tocmai in pragul varstelor mai sus amintite. Simt anumite presiuni, insa multi nu stiu incotro s-o apuce. Se cer schimbari majore si examenele prezinta adesea adevarate subiecte de olimpiada, au schepsisuri si cei in cauza se pot pacali. Simt ca trebuie sa faca anumite schimbari, insa multi cred ca daca schimba un serviciu cu altul sau isi schimba look-ul, au facut ce trebuia. Aici se cere corectarea in primul rand a unor greseli karmice, iar daca pana la 29 de ani toate vi s-au impotrivit, e cazul sa realizati ca vi se da sansa sa va schimbati soarta, alegand sa faceti altceva in viata.
Spre 59 de ani pot aparea diverse afectiuni pe sanatate, ca raspuns al unor lectii de viata neinsusite, carora macar dupa aceasta varsta, cand orice om ar trebui sa se apropie de intelepciune,  trebuie sa le gasiti raspuns. Fara credinta nu se mai poate.
Alte cumpene sau examene astrale apar la fiecare 9 ani si va dau sansa sa incheiati diverse ciclurii ale vieti. Oamenii sunt pe pamant pentru evolutie si reinnoire, asadar e bine sa stiti ca tergiversarea unor probleme vechi ce nu va dau sansa sa inaintati, poate fi oprita in mod firesc, beneficiind chiar de ajutor astral.
Cumpenele insa devin periculoase, atunci cand nu stiti sa va formati intuitia sau nu aveti vointa sa alegeti corect. Cum hotarati? Oare soarta o fi de vina?

Cristina Demetrescu

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti