www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Articole in publicatii » Au gemenii un destin comun?

Au Gemenii un Destin comun ?

Articol publicat in revista "Lumea Misterelor"

Marea majoritate a parintilor care aduc pe lume gemeni, cu siguranta gandesc ca micutii lor vor avea destine daca nu comune, cel putin asemanatoare. Acest fapt este confirmat de obiceiul de a-i obisnui de mici sa se imbrace la fel, ca si cum nimic nu i-ar diferentia. Sigur ca am sa tratez aceasta problema din punct de vedere astrologic, insa de data aceasta si numerologic, pentru a vedea ce anume ii deosebeste pe gemeni.
Privind lucrurile dintr-un unghi karmic, cei doi vin sa se ajute reciproc sa evolueze, caci evolutia unuia dintre ei il ajuta si pe celalalt. La fel si involutia unuia dintre ei il trage in jos pe celalalt. Ei sunt astfel inlantuiti, insa pentru a-si intregi invatatura si pentru a-si implini destinul, asa-zis comun, trebuie ca fiecare sa se implice in domenii cat mai diferite de ale fratelui sau sorei sale gemene.
Asa cum o zodie nu acopera doar un domeniu de activitate, ci mai multe, ei se vor asemana doar pentru ca vor fi guvernati de aceleasi planete, dar vor lua de la ele, influente diferite. Doar un exemplu as da sa pot fi mai bine inteleasa, iar daca tot am vorbit de gemeni, zodia Gemenilor de pilda, da aptitudini pentru invatamant, transporturi, comunicatii, turism, comert, sport, etc. Asadar doi gemeni nascuti in aceasta zodie, ar avea de unde alege.
De aceea conform Legii polaritatii, care spune ca polii opusi au o natura identica, gemenii pot fi  asemanatori ca natura, insa diferiti ca sens de manifestare. In timp ce unul este curios, celalalt poate fi ignorant, in timp ce unul este cuminte, celalalt poate fi nazdravan sau in timp ce unul poate fi sincer, celalalt poate fi mincinos. Cei doi vor completa intregul si vor invata unul de la celalalt, pana se vor apropia de punctul de echilibru sau al caii de mijloc.
Chiar daca sunt nascuti la un interval mic de timp, si majoritatea planetelor se aseaza in aceleasi case astrologice, sa nu uitam ca numele poarta vibratii diferite si adauga conotatii noi trasaturilor si destinului celor doi.
Un caz extrem pe care l-am intalnit si analizat a fost acela a doi frati gemeni, unul purtand o infirmitate de la nastere si o grava afectiune a creierului si celalalt dezvoltandu-se armonios de-a lungul vietii. Eu am fost contactata doar de al doilea si nu stiam ca exista inca un frate. In mod curios si telepatic, am intocmit doua harti si s-a dovedit a fi harta celui infirm. Cei doi isi propusesera sa faca salturi uriase in ceea ce priveste evolutia lor in aceasta viata. Cum caile Domnului ne sunt in cea mai mare masura necunoscute, dar in mod cert stiu ca una dintre ele este cea a suferintei, iata ca cei doi gemeni, facusera un popas pe Pamant, poate unul din ultimele, prin care unuia i se daduse (sau o alesese singur) ca lectie, suferinta, iar celuilalt harul de a lupta cu suferinta altora.

Cristina Demetrescu

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti