www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Articole in publicatii » Karma de familie: De ce suferim?

De ce suferim? Din cauza noastra sau a parintilor ?

Articol publicat in revista "Lumea Misterelor"

Valul involburat al teozofiei se face resimtit din ce in ce mai puternic si incepe sa erodeze tarmurile vechi ale crestinismului cu toate fatetele sale. O teorie care spunea ca ne putem debarasa de karma noastra si putem rupe definitiv legaturile de familie, ce inca mai dau efecte asupra vietii noastre, m-a determinat sa ma gandesc indelung la aceasta problema.
Din punct de vedere astrologic ereditatea se traduce printr-o suita de canale comune de manifestare, fizice, de personalitate, dar si de conditii de existenta, ce aduc un spirit inainte de reincarnare sa-si aleaga parintii alaturi de care sa traiasca una sau mai multe lectii comune de viata, pentru a-si arde karma si pentru a fi ajutat din acel punct de plecare, sa-si vada de drumul sau la un moment dat.
Este cunoscuta de toata lumea acea teorie, care spune ca o greseala grava a unui om se poate rasfrange asupra 7 sau 9 generatii de urmasi. Dar cine sunt acesti urmasi? Niste biete victime fara nici un fel de liber arbitru de a alege sa nu sufere din cauza inconstientei unui stramos? Oare asa sa stea lucrurile? Daca un spirit poposeste intr-o familie si se naste din trupurile a doi oameni este pentru ca „cine se aseamana, se aduna”. Daca parintii nu isi corecteaza in timp greselile, ele la un moment dat se vor rasfrange asupra copiilor, pentru ca in ei se gaseste informatia de preluare. Daca de multe ori cei mari nu sufera din propriile incercari, atunci sigur sufera din ale copiilor lor, dar si copiii lor urmeaza sa sufere, pentru ca preiau multe din apucaturile parintilor. Criticam si ne judecam parintii, tocmai inversunati pe acele nise care zac si in noi si care stim ca ne vor crea probleme. 
Am surprins transferul de karma pe multe astrograme analizate. Daca de exemplu copilul nu ar fi intrat intr-o anumita incercare, mama nu si-ar fi pus problema propriei rataciri. Daca nu ar fi suferit copilul, atunci mama ar fi urmat sa sufere de doua ori mai mult, iar boala sau chiar decesul acesteia, la un moment dat tot s-ar fi tradus prin suferinta copilului. Se naste astfel un cerc vicios. Cum sa te debarasezi de el, atat de simplu, scuturandu-ti incheieturile, daca nu intelegi cauza problemelor ce au dat nastere acestui lant karmic?
Menirea copiilor ce duc karma familiei lor este sa devina constienti de intreg arsenalul cu care au fost inzestrati de Dumnezeu si apoi, urcati pe cateva trepte ale evolutiei lor, sa nu uite de familia, fata de care au datoria de a-i oferi ajutor spiritual. Nu exista cale de comunicare? Cautati-o! 
Cand parintii constientizeaza primii greselile lor si au puterea sa si le remedieze, atunci va fi spre binele si spre binele copiilor. Insa invers, presupune mai multa suferinta din partea parintilor, si un efort ulterior mai mare de eliberare karmica.

Cristina Demetrescu

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti