www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Articole in publicatii » Scleroza multipla

Cauza spirituala a sclerozei multiple

Articol publicat in revista "Lumea Misterelor"

La prima solicitare de a intocmi o astrograma unei cliente ce suferea de scleroza multipla avansata, am avut emotii, stiind ca aceasta boala era declarata incurabila. In general imi place sa dau solutii, nu doar sa fac descrieri, iar ceea ce aveam de facut presupunea multa responsabilitate. Mi-am spus ca este o boala destul de rara, insa viitorul apropiat a infirmat parerea mea, urmand alte doua cereri venite tot din partea unor persoane afectate.
Iata ca a aparut la un moment dat, tot in randul clientilor mei, si un caz, mentionez… auto-vindecat, iar curiozitatea m-a facut sa incerc sa gasesc un numitor comun, desigur astral, persoanelor marcate de aceeasi incercare.
Din punct de vedere medical, in scleroza multipla (cunoscuta si sub denumirea de scleroza in placi) se produce un dezechilibru imun, prin care limfocitele T, produse in maduva osoasa si maturizate la nivelul timusului, ataca aubstanta alba a sistemului nervos central. Astfel se produce demielinizarea si ulterior moartea neuronului.
Insa din punct de vedere spiritual, aceasta este manifestarea finala a bolii, aparute in prima faza la nivel de corp cauzal, mental si emotional.
Trecand la compararea astrogramelor, am descoperit urmatoarele: toate cele patru persoane de sex feminin venisera in aceasta viata cu o karma puternica de atasament fata de partenerul de viata. Sigur ca multi dintre noi legam atasamente, insa in aceste cazuri, greseala fusese impinsa karmic pana aproape de marginea prapastiei, asa incat casa bolilor conturata pe zodia Taurului care simbolizeaza atasamentul, continea si malefici precum Marte si Luna neagra. Aveam de-a face cu un atasament devenit bolnavicios.
Atasamentul duce la alte doua erori spirituale, si anume stagnarea si neiubirea de sine. Stagnarea, adica neefectuarea programului de viata pentru care ne nastem, genereaza paralizia, ca simptoma a acestei boli, in timp ce neiubirea de sine, a fost confirmata in cazurile studiate si de aspecte negative de pe zodia Berbecului, care inseamna propria noastra individualitate. Berbecul guverneaza ochii, iar una dintre simptomele de inceput ale bolii este slabirea vederii.
Voi analiza acum ceea ce se numeste neiubirea de sine, pentru ca toate cele patru persoane aveau serioase probleme de cuplu, iar ulterior au divortat. Se atasasera puternic de o persoana cu care era rau, insa neiubindu-se pe sine, nu stiau cum sa-si ia inima in dinti si sa mearga mai departe. La fel procedasera si in viata anterioara, numai ca acum a aparut boala ca un semnal. Pentru ca doua dintre ele nu au inteles, sotii lor le-au parasit, asa bolnave, una chiar avand un copil de crescut. Toata lumea ar spune despre ei ca sunt niste nemernici, numai ca femeile si-i atrasesera in viata dupa cum le era lectia. In toate cele patru cazuri, energia transformatoare a Scorpionului era puternic marcata, impunandu-se fie schimbarea, fie divortul, fie, in cele din urma, daca nu intelegeau, moartea.
Neiubirea de sine cauzeaza un blocaj in zona chakrei inimii (Anahata), lacasul sufletului si al Sinelui Divin, in dreptul careia se afla timusul, cel care elibereaza limfocitele, cu rol important in imunitatea organismului. Inima si timusul intra sub incidenta zodiei Leului, care pe langa iubire, mai inseamna si vointa. Interesant este ca persoana care a constientizat si si-a inteles lectia karmica, reusind astfel sa se vindece singura, invatand cu vointa sa se iubeasca intai pe ea si apoi pe altii, avea ca aspecte astrale in zodia Leului, atat micul, cat si marele benefic, respectiv, Venus si Jupiter. In celelalte cazuri Leul apare pa casa incercarilor si a bolilor grele, deci scleroza multipla este intradevar o boala a inimii imipetrite si a sufletului, fie apare ca legatura cu viata anterioara, insemnand probleme de suflet nerezolvate atunci, fiind nevoie de un plus de vointa.
Mentionez ca scleroza multipla poate aparea si la copii, in cazul in care persoana taraie boala dupa sine de ceva vieti incoace, refuzand sa inteleaga cauza.
Este incurabila din punctul de vedere al medicilor, pentru ca vindecarea nu poate avea loc decat in Sine. Sa invatam din greselile altora! Si apoi in Biblie sta scris "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!" Nu mai mult!

Cristina Demetrescu

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti