www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Studii » Asteroidul 2007TU24

Studii

Celebritati, evenimente, situatii, idei...


18 februarie 2008: Asteroidul 2007TU24

…vedeta stirilor din data de 28 ianuarie 2008. Desi descoperit la 11 octombrie 2007, se intampla ca in ziua in care tranzitul sau a fost adus la cunostinta oamenilor din intreaga lume, el sa se deplaseze cu cea mai mare viteza de la descoperire incoace prin constelatia Camelopardalis si sa se afle cel mai aproape de Pamant, la 530.000 km distanta, fapt ce a starnit suficienta agitatie, asa incat fiecare dintre noi sa ia stirea in serios. Muzeograful Adrian Sonca de la Observatorul astronomic Amiral V.Urseanu, respectiv cel care mi-a furnizat cele cateva detalii astronomice de care aveam nevoie, m-a asigurat ca in urmatorii 2000 de ani, 2007TU24 nu ne va mai deranja.

Dupa un traseu rapid prin constelatiile Ursa Mare si Coma Berenices, asteroidul urmeaza sa parcurga incepand cu data de 25 februarie 2008 zodiile Leu, Fecioara si Balanta. Insa nu mesajul astrologic intrinsec este cel care ma intereseaza, poate si dintr-un motiv cat se poate de simplu si anume pentru ca nu exista unul, deocamdata, ci mesajul astral al momentului descoperirii acestui corp ceresc.

La data de 4 octombrie 1957 de pe Pamant pleca in spatiu primul satelit: Sputnik 1. Motiv de disputa politica intre cele doua puteri ale lumii sau nu, Sputnik 1 se desprindea de Pamant intr-un moment in care Kiron, asteroidul ghid, nedescoperit inca la vremea aceea, se gasea retrograd la gradul 12 in Varsator (spatiu, cosmos, descopriri stiintifice). Mesajul cel mai simplu si curat al lui Kiron este acela ca acolo unde este slabiciunea omului, acolo ii sta de fapt si puterea. Simbolul sabian al gradului 12 este graitor: "Oameni pe o scara imensa, avansand in sus: poti simti ca faci incet progrese in cautarea intelegerii superioare. Ai grija sa nu te preocupe cei aflati in fata sau in urma ta. Accepta pozitia ta de acum si cauta mai departe intelepciunea ce va sa vina." Motivul de preocupare la acel moment ar fi fost americanii, insa in fata unui astfel de salt catre cunoastere al omenirii, cat de importante trebuie sa fie orgoliile? Sigur, este numai o intrebare retorica. Oare nu este clar ca tocmai concurenta este cea care de multe ori genereaza eforturile si realizarile cele mai mari?

Coincidenta sau nu, asteroidul nostru este descoperit dupa fix 50 de ani, tot intr-o luna octombrie, tot cu Kiron in Varsator, la un grad diferenta, gradul 11, aproape o conjunctie perfecta. Simbolul Sabian al acestui grad este "Intr-un moment de liniste, un om primeste o inspiratie noua, ce ii poate schimba viata" si chiar asa a fost.

Stirea a circulat rapid, insa mesajul sau simbolul acestei intamplari este ca, daca in urma cu 50 de ani s-a dovedit ca ceea ce parea imposibil, a devenit posibil, conform lectiei Kironiene, ceea ce ne sperie acum, sub forma unor amenintari, pe care deocamdata nu le putem controla pe deplin, nu reprezinta decat provocari in scopul evolutiei noastre, venite dintr-un Univers deloc ostil, insa plin de mistere.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti