www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Carmen Serban

Astrograme Personalitati

Carmen Serban

Carmen, te-ai nascut in semnul Pestilor si ai ascendent in Balanta, ambele semne fiind guvernate de o pereche de planete care te-au purtat firesc pe caile exprimarii prin muzica si creatie. Balanta este guvernata de Venus, iata planeta artelor, a muzicii si a dansului, iar Pestii de catre Neptun, octava superioara a lui Venus. Asadar Venus ti-a dat dorinta de a canta, insa Neptun te-a determinat sa impartasesti acest talent cu oamenii de pretutindeni.

Avem in ceea ce te priveste mai multe particularitati astrologice. Acelasi Venus - stindardul muzical al hartii tale astrologice poarta numele de regent global. Adica toate celelalte 9 planete se gasesc sub guvernarea lui Venus, practic, toate fiind contaminate de energia venusiana a cantecului si dansului. Ce mai, se poate spune ca tu canti si cand dormi si cand mananci.

Voi exemplifica: -Luna si Saturn se gasesc in Taur, semn venusian;
-Soarele si Mercur se gasesc in conjunctie in Pesti semnul exaltarii lui
Venus;
-Marte este pe casa a 3-a, casa trigonocratiei lui Venus, adica pe
romaneste, casa in care Venus se simte binevenita;
-conjunctia Jupiter Neptun se afla pe casa a 2-a, tot o casa venusiana,
-Uranus este in Balanta, sub gunernarea lui Venus,
-Pluton este pe casa a 12-a in casa exaltarii lui Venus;
-iar punctul de realizare profesionala se afla in Rac, al carui guvernator
Luna se gaseste in Taur, tot sub guvernarea lui Venus.

Iti spun sincer ca aceste aspecte sunt foarte rare, si ca exemplu o personalitate indiscutaabila care s-a nascut cu Venus regent global a fost Papa Ioan Paul al 2-lea. Sunt sigura ca aveti ceva in comun si anume iubirea fata de oameni. Se simte asta la tine si la felul in care daruiesti.

Dar nu am terminat aici cu darurile astrale pe care le-ai primit la nastere, caci mai este ceva care trebuie spus. Pe harta ta, planetele Venus, iata din nou, Luna/Saturn, Pluton si conjunctia Jupiter/Neptun, formeaza un model numit Zmeul, practic un vehicol astral care te-a ajutat sa ajungi acolo unde ai simtit ca iti este locul. Din acest Zmeu, dar si din receptia mutuala dintre Venus si Saturn, aflate fiecare in domiciliul celeilalte, eu inteleg ca esti o persoana foarte rezistenta la efort, visatoare, dar si pragmatica, pentru ca altfel ai fi plutit doar si nu ai fi concretizat nimic, care va avea o cariera indelungata si foarte profitabila si da-mi voie sa iti vand un pont. Tine-o tot asa, caci casa banilor la tine seamana destul de bine cu cea a domnului Gigi Becali!

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti