www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Claudiu Bleont

Astrograme Personalitati

Claudiu Bleont

Combinatia astrala care va defineste este Fecioara cu ascendent in Varsator. In aparenta cele doua zodii nu prea se afla in armonie, insa amandoua sunt guvernate: Fecioara de drept si Varsatorul prin exaltare, de catre aceeasi planeta, Mercur, denumita si planeta mentalului si a inteligentei.

O prima concluzie ar fi deci ca sunteti inzestrat cu o inteligenta nativa. Daca adaugam ca Mercur se alfa la acelasi grad cu Uranus, adica superiorul sau in materie de inteligenta, atunci avem de-a face cu o persoana in fata careia este bine sa ne asezam si sa ascultam ce are de spus. Cele doua planete se gasesc pe casa muncii si in semnul Leului, o zodie ce guverneaza pe deplin meseria de actor.

Peste Soarele din Fecioara se suprapune exact o planeta grea, karmica si anume Pluton, care va obliga permanent sa vedeti lucrurile in profunzime, sa cautati sensuri adanci ale vietii, sa renasteti dupa caderi si in acelasi timp sa fiti preocupat de idealuri sociale inalte referitoare la conceptul fraternitatii.

Sper sa nu par prea indrazneata referitor la comparatia pe care o voi face, insa daca nu stiati, veti afla acum ca ati fost nascut in aceeasi zi cu Maica Tereza, ale carei preocupari erau oarecum similare. Traiti dupa filosofia ca nimic din ceea ce este cinstit si altruist, nu poate fi injositor.

Desi talentul este evident, atunci cand un om se exprima cu atata usurinta, oamenii isi dau mai putin seama cata munca si sacrificii se ascund in spatele unor performante. Sunt nu mai putin de 6 planete concentrate pe un segment astral care se refera la truda, efort si munca, insa Saturn culminant promitea dintotdeauna o ascensiune lenta, dar sigura.

Cu Luna neagra in Gemeni pe casa comunicarii, nu sunteti intotdeauna cel mai comod interlocutor. Replicile va sunt adeseori insotite de critici dure, ba chiar de un oarecare cinism, poate si datorita unui fler care sesizeaza cele mai fine perturbatii in campul energetic al celor care vi se adreseaza.

Lectia de viata este sa cautati intotdeauna o cale de mijloc si un punct de echilibru, chiar si atunci cand un conflict pare de nerezolvat. In aceasta existenta ati venit sa inlocuiti armele de lupta cu o arma mai putin sangeroasa, dar de multe ori mai usturatoare…cuvantul.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti