www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Daniela Gyorfi

Astrograme Personalitati

Daniela Gyorfi

Daniela, te-ai nascut in zodia Balantei si ai ascendent pe ultimul grad la Racului. Daca vrei, cele doua zodii definesc exact "forma si fondul", doua principii pe care trebuie sa le respecti in detaliu, in primul rand in munca pe care o faci.

In timp ce Balanta arata dependenta ta de mediul exterior, de relatiile interumane si de cooperare, Racul incearca mai degraba sa te convinga de faptul ca sensibilitatea ta poate fi mai repede ocrotita, printr-o retragere in inspre dimensiunea interioara a vietii tale, reprezentand casa, familia sau chiar singuratatea. De altfel ascendentul in Rac indica cateva relatii karmice intense pe care le ai cu cei din familie, in special cu mama. Fata de ea, o persoana draga, avand insa o cruce grea de dus, ai datoria de a-i fi alaturi si de a-i usura misiunea. Dumneaei, in schimb, are menirea de a se sacrifica, pentru a-ti usura tie rolul de sotie si viitoare mama. Avem de-a face practic cu un lant, in care fiecare veriga, depinde de cealalta.

Si pentru ca Soarta a vrut sa-ti amintesti permanent unde este nucleul catre care trebuie sa te intorci mereu, adica familia, a facut in asa fel incat, punctul cel mai vulnerabil si mai greu incercat din destinul tau sa fie tocmai segmentul prietenilor, a caror prezenta, eu, cel putin, o detectez cu greu.

Esti o persoana care simte intens emotiile atat pe cele pozitive, cat si pe cele negative. Totul este pentru tine o extrema, te bucuri intens, te mahnesti intens. De multe ori esti la mijloc in anumite conflicte si se mizeaza pe tine sa faci o conciliere. Se intampla sa lupti cu tarie sa-ti urmezi numai scopurile personale, insa uneori iti reprosezi ca esti influentabila. In realitate ai nevoie de echilibru, putin mai multa detasare de parerile oricui nu corespund cu ale tale si multa perseverenta.

Ai venit pe lume sa-ti cauti identitatea, iar conjunctia Venus/Neptun in condimentata zodie a Scorpionului ti-au harazit, la un moment dat, titlul de vedeta sexy. Ai nevoie sa inveti sa fii foarte exigenta in tot ceea ce faci, sa urci profesional si sa reusesti sa te mentii, chiar daca acest lucru este uneori mai complicat decat sa fii soldat intr-unul dintre cele doua razboaie mondiale.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti