www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Mihai Albu

Astrograme Personalitati

Mihai Albu

Domnule Mihai Albu, asa cum arata harta dvs. astrala, nu m-as hazarda, daca as spune, ca intr-o existenta anterioara, una dintre preocuparile dvs. de suflet era sa studiati cerul si misterele lui.

Ati coborat prima oara pe Pamant, inca de pe vremea Atlantidei si de atunci ati inceput sa evoluati conform unui destin cosmic si terestru, care v-a trimis de fiecare data, in urma unor opriri bruste ale traiectoriei existentiale, in cele mai diferite si mai opuse ipostaze ale vietii. Ati invatat de toate si le-ati incercat pe toate.

Intr-un apogeu al acestei evolutii, intr-una dintre vietile anterioare, erati un barbat care detinea o mare putere peste oameni si aceasta consta in puterea cunoasterii. Cercetator din fire si aparator al credintei, v-ati atras o judecata aspra, prin pedeapsa cu moartea, din partea unor dusmani a caror pozitie sociala le-a permis sa ia aceste decizii. Ati fost tradat atunci chiar de o femeie pe care o iubeati mai mult ca viata, pe care semnele dumnezeiesti va atentionasera sa o parasiti la un moment dat, insa intarzierea v-a fost fatala. Intr-un fel v-ati sacrificat pe altarul iubirii.

De atunci incoace, conjunctiile planetelor feminine pe de o parte Venus/Lilith in Balanta, Luna/Neptun in Scorpion, dar si prezenta planetei iubirii dvs. Marte in Gemeni aflata pe ultima casa a penitentei, arata cum ati trecut de la o extrema la alta, cand iubind femeile, cand urandu-le, cand luptand pentru ele, pentru ca apoi, in urma unor dezamagiri din partea lor, sa va intoarceti la 180 de grade impotriva lor, razbunandu-va sau distrugandu-le, incalcandu-va credinta si apoi iar revenind la iubire, incercand sa va rascumparati pacatele.

Si uite asa, de la o viata la alta, ati ajuns si in aceasta existenta, in care a picat la rand sa iubiti femeile. Si pentru ca iubirea era la rand, zodia Leului in care v-ati nascut, si spre care va poarta si destinul, v-a daruit la nastere si inspiratie creatoare, pentru ca sa daruiti sexului frumos numai lucruri alese, scumpe, de lux, doar, doar vor fi multumite si nu se vor mai intoarce impotriva dvs.

Greu de spus unde se va opri acest ciclu, poate doar intr-un moment in care va veti calugari si va veti detasa intrutotul de prezenta domniilor lor. Pot doar sa va incurajez si sa va spun ca exista locuri exotice in care ascetii isi duc existenta. Eu am vizitat unul dintre ele si n-as mai fi plecat de acolo.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti