www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Mihai Mitoseru

Astrograme Personalitati

Mihai Mitoseru

Mihai, te-ai nascut Rac cu ascendent in Sagetator. Din punct de vedere astral esti intr-o situatie destul de delicata, avand ca tema de viata …dezvoltarea elasticitatii propriului spirit. Probabil te intrebi: "ce tema de viata mai este si asta?"

Sa iti explic: Racul, zodia natala, de multe ori bate in retragere din fata unor provocari, nu din lipsa de incredere in propriile forte, ci din cauza lipsei de stapanire a unor stari emotionale. Numai ca Sagetatorul de pe ascendent, nu s-ar lipsi nici in ruptul capului de la vreo experienta noua, in care sa nu fie implicat. De aici se nasc conflictele interioare, in care Racul il cearta pe Sagetator pentru ca este prea expansiv, iar Sagetatorul pe Rac, pentru ca este prea timid.

Nu stiu daca ti-a trecut vreodata prin cap sa devii avocat, insa pot spune despre tine ca ai un simt justitiar extrem de dezvoltat si te pricepi la reprezentarea cauzelor altor persoane. Cand vine vorba, insa, despre sustinerea propriei cauze, iti poate reusi, numai in conditiile in care iti stapanesti agresivitatea.

Ar fi multe de spus, dar pentru ca suntem la "Dicolo de aparente" as vrea sa iti explic o situatie dramatica, care s-a intamplat cu ceva timp in urma in viata ta si din care poate tragi tu niste invataminte. Ai malefica Luna neagra pe casa drumurilor scurte, in semnul Pestilor, cea mai periculoasa dintre pozitii…definind adevarate cumpene de viata. Luna, care guverneaza si Racul, si o anumita femeie din viata ta, dar si casa mortii de pe harta, se afla blocata pe poarta de contact cu viata anterioara, ca un eveniment tragic ce nu avea cum sa fie schimbat, mai ales ca axa vietii tale impreuna cu Luna si cuVenus, cealalta planeta feminina, contureaza o karma de posesivitate…cu consecinta de a pierde ceva sau pe cineva extrem de drag.

Trebuie sa stii ca odata petrecut acel eveniment, pierzand pe cineva, ai reusit fortat sa te vindeci de karma de posesivitate…in sensul reasezarii intregului sistem de valori, intr-o ordine mult mai fireasca si mai aproape de adevarata credinta. De atunci incoace si de acum incolo, foarte putin mai cantaresc pentru tine cele materiale, te atasezi mult mai greu si reusesti sa transformi totul cu o repeziciune mult mai mare, ca si cand te-ai fi trezit brusc dintr-o inertie, in care nu realizai cat de important era sa valorizezi fiecare clipa a vietii.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti