www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Nae Lazarescu

Astrograme Personalitati

Nae Lazarescu

Cand deschid harta unei personalitati, asa cum va consider si pe dvs., se naste in mine, cateodata, o tentatie subiectiva de a incerca sa gasesc argumentele astrale, care l-au adus pe acel om la rangul sau meritoriu.

Asadar voi face abstractie, de data aceasta, de faptul ca am in fata harta unui cunoscut actor de comedie si voi incerca sa va descriu ca si cand ati fi un om despre care nu stiu nimic, poate doar ca am in fata astrograma unui barbat.

Imi sare in ochi in primul rand pozitia Soarelui din Varsator, care asezandu-se impreuna cu Mercur, planeta comunicarii, pe casa carierei, ma duce cu gandul la un om cu o puternica nevoie de expresie profesionala si de a se ridica deasupra conditiei anonimatului. Insa vad pe harta o serie de blocaje in viata, deoarece guvernatorii multor case si anume a casei vietii personale, a casatoriei, a banilor, a carierei si a prietenilor, cu totii se aseaza pe o casa de penitenta si incercari cu grad de dificultate sporit, din care nu putea iesi decat prin exil, adica parasind tara. Aceste aspecte astrale ma asigura de faptul ca, desi posesorul acestei harti este un om istet, spontan, cu un discurs creativ, voluptos si direct, insusiri descrise de prezenta lui Uranus, guvernatorul zodiei natale pe casa I a expresiei personalitatii, ma indoiesc totusi ca avem de-a face cu cineva al carui for interior sa fie la fel de prietenos cu el insusi.

Nu stiu daca ar trebui neaparat sa vorbesc despre tristete, insa tot din harta rezulta ca persoana in cauza a venit pe lume sa caute un echilibru, o jumatate, o iubire, pe care poate ori nu a gasit-o inca, ori este posibil sa nu fi avut parte de ea. Planetele feminine de pe harta sunt extrem de constranse de tot felul de energii malefice, ceea ce l-a pus adesea pe Varsatorul nostru la o grea incercare. Poate doar rezistentul ascendent in Taur l-a ajutat depaseasca aceasta tema grea a unei iubiri imposibile sau cateva turnuri spectaculoase pe care destinul sau le astepta.

Sigur ca Kiron, asteroidul intelepciunii de pe casa comunicarii v-a ajutat mereu sa faceti haz de necaz, pentru ca este o ironie sa te reincarnezi si sa te nasti pentru a-ti intalni pe lumea asta jumatatea, asa cum o descrie si sensul vietii dvs. in Balanta si in loc de o femeie frumoasa, eleganta, inteligenta si devreme acasa, sa dai peste nimeni altul decat… Vasile Muraru, care chiar si deghizat, tot nu cred ca a reusit sa va ajute sa vedeti partea plina a paharului.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti