www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Rita Muresan

Astrograme Personalitati

Rita Muresan

Rita, esti o femeie al carei Venus pe ultimul grad al Balantei, zodia ce patroneaza moda si stilul, iti da referinte excelente in acest domeniu. Zodia Sagetatorului in care te-ai nascut se aseaza in harta ta astrologica pe casa caminului, aratandu-te intr-o permanenta miscare si cautare a locului potrivit. Este un aspect pe care il intalnesc adesea la oamenii ce calatoresc mult, care locuiesc mult dincolo de granitele tarii sau care, la un moment dat, se stabilesc definitiv departe de locurile natale.

Daca n-ar fi fost sa te nasti cu un ascendent in Fecioara, mult mai temator in fata unor schimbari majore si care sa iti daruiasca capacitatea de a te sacrifica permanent si nebanuit pentru cei dragi, as fi putut chiar sa te numesc o persoana nestatornica. Multe dintre regasirile tale karmice cu barbatii din acesta viata sunt vechi ostilitati pe care vii acum sa le conciliezi. Cu alte cuvinte, nu este bine sa ceri nici totul, nici nimic, ci trebuie sa oferi si sa primesti echivalent. Sa spunem ca mai sunt permise mici abateri de la cantar, atunci cand axul de referinta al sistemului de masurare al echilibrului relatiei este iubirea si numai iubirea. In momentul in care o relatie pare sa nu mai functioneze, a trece peste tot felul de emotii negative si resentimente si a ramane in relatii prietenoase cu acel barbat, reprezinta pentru tine cheia rezolvarii karmei.

Linia destinului tau spune ca te-ai nascut sa descoperi iubirea, chiar si la varste inaintate, sa creezi dupa propriile tale concepte si sa lasi ceva in urma ta, fie ca este vorba despre copii, fie ca este vorba de un nume. Doua aspecte te predispun catre celebritate: Luna pe o casa a multiplelor relatii interumane, sus puse si bine agatate de un varf al ierarhiei sociale, dar si Saturn culminant pe casa carierei si a numelui, care insa, in semnul dublu al Gemenilor, arata ca te poti face cunoscuta sub doua nume.

Sincer, daca ar fi sa ma intrebi pe mine, eu te-as sfatui sa iti schimbi din nou numele din Muresan, in Onisca. Numarul de destin, adica cel al datei de nastere, fiind 4 si Rita Muresan dand cifra 8, aceasta combinatie este mult mai fatalista si mai aducatoare de pierderi si boli, atat in ceea ce te priveste pe tine, cat si pe copii, decat acelasi 4 combinat cu 1, cat ar rezulta insumand numerele corespondente numelui Rita Onisca.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti