www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu » Astrograme Personalitati » Adi Minune

Astrograme Personalitati

Adi Minune

Adi, te-ai nascut in prima zi din zodia Balantei, intr-un moment in care jumatate dintre astre se stransesera la sfat pe teritoriul semnului tau natal. Balanta este un semn zodiacal ce defineste felul in care trebuie sa te raportezi in permanenta la ceilalti participanti in viata ta, cunoscuti sau necunoscuti, nu neaparat ca ar trebui sa te lasi influentat de ei, insa trebuie ca tu sa insemni ceva in viata lor.

Un aspect interesant al hartii tale ar fi ca doua dintre planetele personale, Mercur care exprima ratiunea inferioara si Marte reprezentand instinctul primar, se aseaza fiecare dintre ele, la acelasi grad, cu octavele lor superioare, Mercur alaturi de Uranus, planeta constiintei superioare si a gandirii colective, iar Marte alaturi de Pluton, planeta vointei si a devenirii creatoare.

Toate acestea petrecandu-se in aceeasi Balanta, inseamna ca de multe ori nu esti pe deplin constient de capacitatile pe care le ai, ca iti este destul de greu sa te autovizualizezi si ca ai nevoie de reactie din partea celor din jurul tau pentru a-ti confirma ce reprezinti. Oamenii, fanii si admiratorii tai sunt oglinzile fara de care nu ai sti cine esti, cu adevarat. In acelasi timp se poate intampla sa fii epuizat si la capatul puterilor si de nicaieri sa vina o forta care sa te anime neasteptat, tot atunci cand ceilalti iti cer sa faci ceva pentru ei, fie ca este vorba despre o performanta, fie despre altceva.

Al doilea aspect interesant este ca harta ta este total lipsita de trigoane, adica de cele mai benefice dintre aspecte pe care le-ar putea forma planetele intre ele. In absenta acestor concilieri, nu de putine ori, blocajele si barierele din viata ta iau locul "liberelor treceri".

Ai planeta "comandant", Saturn, culminanta pe casa carierei si acest aspect, ca si in cazul multor lideri de stat care au avut-o, te ajuta sa ocupi poate cea mai inalta pozitie in domeniul pe care il reprezinti. Nu esti un lider de fier, pentru ca Saturn conduce cu manusi de catifea din pozitia sa in semnul emotional al Racului, insa tot conjunctia Marte/Pluton din Balanta te poate supune uneori la duel, caci, deh, si dusmanii astia trebuie sa traiasca si sa aiba de ce sa moara.

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti