www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

 

 

Our Fortuna - Povestea Zodiacului pentru copii


Enuntul Ecleziastului spune ca "Toate isi au vremea lor si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul sau".

Astrologia vorbeste in general despre arhetipuri, prezente mitice, stravechi ale interiorului fiecaruia din noi dar si despre timp, despre sincronizare, despre "timing", despre "timpul potrivit". Iata, deci, cum, la timpul potrivit, Cristina Demetrescu a inceput sa-si puna intrebari scriitoricesti si a indraznit sa transforme in pretext literar ustensilele sale magice, zodii si planete, cu care ne-a familiarizat in aparitiile ei inedite.

In "Our Fortuna - povestea zodiacului pentru copii" autoarea reuseste sa surprinda si sa ne impartaseasca in filigran profilul individual, nedumeririle, aspiratiile, fricile, nazuintele copiilor in functie de zodia ce le-a eliberat certificatul de nastere.

Scrise intr-un limbaj accesibil si celor mici si dedicate mai ales acestora, cele 12 povestiri ii vor incanta, deopotriva, si pe copii si pe adulti, oferind mai multe paliere de lectura. Puteti citi pur si simplu povestirile, lasandu-va purtati in zilele anilor de scoala, adulmecand mirosul bancilor proaspat lustruite si al calimarilor cu cerneala, simtind pe buze gustul cafelei cu lapte si al biscuitilor cu care va astepta bunica, auzind ca prin vis chicotelile copiilor cu care jucati sotronul, sau puteti corela ceea ce stiti deja despre zodii cu abordarea serioasa si novatoare a autoarei. Pentru ca Astrologia este o sursa de informatii care e altceva decat orice altceva, ceva de care ar trebui sa ne bucuram cat mai des, suficient de des incat sa reusim sa resuscitam ceva ce oamenii au pierdut azi - armonizarea cu ritmurile universale pe care stramosii nostri, in istorie, o practicau cu mult folos.

Astrolog Monica Ganea


 

"În fata sa se întinse o poteca luminoasa, ce traversa de-a curmezisul strada pe care locuia. Ajunse în dreptul unei porti imense de culoare aurie, ce se deschise fara sa o atinga. Codrut întelesese ca intra în curtea scolii, însa nu recunostea nimic din împrejmuirile acesteia. La un moment dat, se opri si privi mirat cum poteca coteste spre dreapta, formând în fata sa un arc de cerc imens. O lua într-acolo si vazu ca începe sa urce. Drumeagul se înalta, se îngusta, iar traiectoria forma noi cercuri din ce în ce mai strâmte. Copilul îsi dadu seama ca urmeaza traseul unei spirale ascendente ce se rotea de la dreapta catre stânga.
Pasii lui urmara drumul cu multa usurinta, de parca îi era cunoscut. Lenes la urcus de obicei, acum parea ca nu exista forta care sa-l oboseasca. Începuse sa-i placa, dar la un moment dat trebui sa se opreasca: ajunsese în punctul final al acestei spirale. Acum baiatul privea de sus, din vârful acestui deal, locul de unde plecase initial.
Nu-i venea sa-si creada ochilor cât de sus urcase. Nu erau decât cinci spirale, dar distanta dintre ele parea uriasa. Închise ochii, ferindu-se sa nu-l ia ameteala.
Nu mica îi fu mirarea, când, deschizandu-si din nou ochii, în fata sa zari o constructie grandioasa, uluitoare, o capodopera uriasa ce nu putea fi nici conceputa, nici construita, fie chiar si de cel mai maiastru ziditor. Codrut privea spre cele sapte turle inegale si de culori diferite, radiind spre înaltul cerului sapte raze luminoase. Acestea unindu-se, formau un adevarat curcubeu. Era ametit de frumusetea acelui…
..."Templu…" se auzi, ca din senin, o voce lânga el, ce îi raspunsese, parca ghicindu-i gândurile."

Our Fortuna - Povestea Zodiacului pentru copii - Cristina Demetrescu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2020
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti