www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Balanta
23 Septembrie - 22 Octombrie

  Previziuni Balanta 2021  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Trei ani de zile mi-am căutat cuvintele pentru a reuși să transmit Balanțelor că există și ceva bun în tranzitul căzut al lui Saturn pe Capricorn și nu pot decât să sper că s-a înțeles că a fost vorba despre o constrângere astrală, o suprasolicitare la maxim a tuturor energiilor, mentale, fizice, psihice și emoționale, care aveau ca scop unic, forțarea unei zodii tributare “altora”, de a se regăsi pe Sine, indiferent ce a însemnat asta pentru fiecare în parte.

În decembrie 2020, odată cu intrarea lui Jupiter și Saturn în Vărsător, o zodie de aer, ca și Balanță, nu doar că se închide o perioada grea, epuizantă, ci se închide poate un întreg ciclu de viață în care o Balanță a fost captivă într-un tipar de familie, fără șansă de a-l identifica, decodifica și de a-i șterge, cel puțin, părțile toxice. Prin aspectele pozitive, optimiste, constructive ale celor două planete sociale Jupiter și Saturn, dar și datorită Destinului în a altă zodie de aer, Gemeni, zodia voastră va beneficia în 2021, în repetate rânduri,  de Piramide de Aer, realizate cu Soarele vostru natal, ce va vor reda vitalitatea, energia, suflul, ideile, viziunea, creativitatea, credința, iubirea și spiritul de explorare.

Saturn este guvernatorul vostru prin exaltare și rămâne în Vărsător între 17 decembrie și 7 martie 2023. În primul rând, vorbim despre o casă compatibilă, de susținere a Balanței și anume casa iubirii, a copiilor și a creativității. Voi descrie ulterior beneficiile lui Jupiter alături de Saturn, deoarece Saturn este cel care pune condiții mai severe, indiferent ce oportunități urmează să aveți pe acest sector. Saturn este Planeta Profesor și unii se tem de ea. Oare ce-ar putea aduce bun acest tranzit serios in dragoste? Primul lucru pe care îl generează este maturizare emoțională. Adesea Balanța a sărit dintr-o extremă în cealaltă în relații, a mers cu jumătăți de măsură, s-a măritat să scape de acasă ori la presiunea celorlalti sau s-a sacrifiat prea mult, uitându-și propriul scop. Nu toate la un loc, evident. Nu uitați că rolul vostru este echilibrul și un strop din toate câte vă oferă viața, nu ar strica. Saturn poate chiar rupe o relație, dacă aceasta nu mai aduce nicio lecție nouă, dar stați liniștiți, căci știu că detestați singurătatea. Jupiter este acolo să aducă ceva nou în viața voastră. Saturn poate consolida o relație, prin lecțiile cu care vine, căci este un fel de test pentru cei care vor să rămână mult timp împreună. Acest test poate fi dat la începutul unei relații sau în oricare alt moment al ei. Saturn pe casa iubirii este bun pentru cei maturi, trecuți de prima tinerețe, căci aceștia au înțeles ceva din viață până acum. Este mai obositor pentru tineri, deoarece ii maturizează forțat. Cu cât mai devreme întâlniți pe Saturn pe casa iubirii, cu atât mai bine. Va va prinde bine în viață și poate nu va veți trezi din greșeală când e prea târziu.

Ecuația în care vă plasează Saturn în Vărsător, o zodie largă, a Holismului și a prieteniei, în același timp, este că veți fi voi, iubirile voastre și restul lumii, într-o armonie perfectă. Uneori relațiile voastre, fie au fost decupate sau decuplate de misiunea voastră pe care pe care a trebuit s-o ajustați în funcție de influența partenerului sau alte alianțe ori poate prin atitudini mai egoiste și auto-sabotante, v-ați plasat în relații care nu erau în armonie cu ceva din exterior. Poate, în alt sens, ați ales mai conservator, fără prea multă iubire, pentru a satisface statutul social. De aici înainte, veți fi mult mai canalizați către scopul vostru personal, care v-a trebui să realizeze un echilibru perfect cu relațiile voastre, altfel Saturn “va oprește în trafic” și va da amendă. Pentru relațiile vechi, Saturn poate veni cu răceală și distanțare. Nu mă refer la Balanțele căsătorite, ci la cei care au amorțit in prietenii fără mariaj, fără copii, fără un scop comun cu partenerii lor. Jupiter aduce ceva nou și dacă doriți să rămâneți împreună, poate un copil nu ar încurca, altfel Jupiter poate aduce o altă iubire, mai rodnică. Poate printre cei care citesc acest Horoscop există și persoane care nu vor sau nu pot avea copii. A înfia este o idee sau puteți ajuta altfel. Este prietenia și bună înțelegere o condiție suficientă pentru un cuplu? Fiecare știe, însă aici vorbim despre casa iubirii și aș zice că nu.

În 2021 Jupiter are următorul tranzit prin Vărsător 20 decembrie 2020 – 13 mai 2021 și 28 iulie – 29 decembrie 2021. Datorită lui Jupiter, cel puțin anul acesta, nu veți simți atât de puternic influența apăsătoare și corectoare a lui Saturn, decât atunci când ceva se termină și altceva începe. De început poate să înceapă și fără să se termine ceva. Pot fi multe Balanțe singure ce au resimțit presiunea anostă, aridă, sterilă a anilor trecuți. Jupiter anunță relații noi și pentru că tot vorbim despre Vărsător zodia prietenilor, o conexiune există și cu acest segment. Puteți cunoaște pe cineva cu ajutorul prietenilor sau o prietenie inițială se poate transformă în iubire. Factorul nonconformist al Vărsătorului va face că multe bariere ale prejudecăților să fie rupte. Poate că vor există părinți, voci, prieteni, colegi care nu vor privi cu ochi buni noua relație, însă cu atât mai mult, cu cât spuneam că de dată asta alegeți voi, și nu societatea alege pentru voi, am să va rog să va ascultați doar sufletul.

În prima parte a anului, Lilith traversează casa sexualității și încă din ianuarie, da ceva de furcă tranzitelor mai importante ale lui Jupiter și Saturn aflați pe casa iubirii. Cu alte cuvinte, este mai bună a două jumătate a anului pentru relațiile care vor să treacă mai repede de faza “să ne cunoaștem mai bine” la o cafea. În prima parte a anului, dacă vă grăbiți către intimitate, riscați să consumați aventura mai repede și să nu reușiți să intrați într-o relație pe termen lung. Mai mult, există un risc de sarcini nedorite, nu că nu ar fi de bun augur, dar va sperie, inițial. Saturn pe casa iubirii poate pune frână în mai multe sensuri.  Doi oameni care se iubesc nu se pot apropia fie din cauza unei distanțe între orașe sau țări, fie pentru că unul dintre ei se află într-un divorț, care este bine să fie lăsat să se finalizaze. Dacă întâlniți pe cineva proaspăt ieșit dintr-o relație, asigurați-va că nu sunteți acolo să lipiți pansamente pe un suflet rănit de altcineva.

Jupiter anunță copii, pentru Balanțele tinere, dar și pentru cele care așteaptă demult. Ce poate fi mai frumos, o nouă iubire, un copil? Sunt mai multe situații. Unele lucruri vin de la Sine, în funcție de harta și soarta fiecăruia dintre voi. La alții însă, pentru că Vărsătorul are legătură și cu medicina modernă, poate fi vorba de fertilizare, inseminare sau ajutor de alt gen în cazul unor afecțiuni mai rare care ar putea ridică anumite probleme, mai ales femeilor care doresc să devină mame. Sunt Balanțe ce vor înfia copii, grație conexiunii celor două planete cu spiritul civic și filantrop al Vărsătorului. Se îmbină o așteptare personală cu un soi de spirit civic, dar ulterior se realizează o conexiune la fel de puternică ca și cu propriul copil.

Balanțele vor fi mai canalizate către copii în general, fie prin activități profesionale ce se adresează copiilor, legate de educație, terapie, protecție, artă, fie personal, atât față de bebeluși, cât și față de copii mai mari, prin implicare mai serioasă în viață acestora. Saturn și Jupiter, aduc deopotrivă atât lecții din partea copiilor mai mari, cât și reușite. Unii se pot afla în fața unor examene importante, alții pot pleca din țară, alții pot aduce în fața Balanțelor lecții pe care acestea, ca părinți, nu le-au înțeles la timpul lor, au afectat copiii, iar acum conștientizarea poate fi tardivă sau nu.

Jupiter și Saturn deschid, prin tranzitul lor în zodia Varsatorului, și poartă creativității și astfel am ajuns în preajma unei arii atât de vaste. Este o deschidere fantastică, în primul rând, către ceea ce vă place și asta fiecare știți, doar că Saturn pune niște accente mai profesionale asupra pasiunilor voastre și va ajută să tranformati arta de plăcere sau din instinct, într-un exercițiu practic. Vărsătorul este o zodie originală, avangardistă și nu doar stimulează creativitatea în domenii legate de artă vestimentară, design interior și exterior, design de orice fel, activități online, scris, mass -media, comunicare, make-up, film, etc, ci va ajută să găsiți idei unice într-un moment de răscruce pentru noi toți. În ultima vreme, pentru o societate vitregită de artă, muzică, film, Venusienii, Uranienii, Neptunieni trebuie să găsească soluții, iar voi va numărați printre ei!

Atât copiii, cât și adulții Balanță pot începe să practice sport, să învețe să cânte la un instrument, să învețe o limbă străină, să ia lecții de canto, să danzeze, cu alte cuvinte să-și contrabalanseze viața prin pasiune. Ceea ce spun are chiar efecte terapeutice pentru voi, deci nu vorbim  doar de “amorul artei”.  Cel mai adesea, dezechilibrele de orice gen, înseamnă pentru voi probleme ale coloanei vertebrale sau depresii.

Creativi este bine să fiți și referitor la viața voastră personală sau profesională. Nu lăsăți lucrurile să se deruleze din inerție. Veți trăi ocazii unice și trebuie să prindeți oportunitățile din zbor, printr-o prezența de spirit vie.

Revin la tranzitele despre care spuneam mai sus că pot crea blocaje acestei case a iubirii, copiilor, creativității, dar și la felul în care va propuneți în 2021 să însemne distracție. Uranus se află deja de trei ani în zodia Taur pe o casă astrologica mai complexă, care are legătură cu banii economisiți, banii plasați în proprietăți imobiliare, banii firmei sau banii în comun cu un partener. În ultimii ani Uranus poate a adus și șanse, însă mai mult a venit cu instabilitate și cheltuieli. Uranus este o planetă a conștiinței superioare și într-un astfel de sector numit și casa transformărilor obligatorii sau chiar legătura cu lumea de dincolo, rolul lui este să provoace o evoluție mai brutală în cazul celor cei pasivi. Între 21 octombrie 2020 și 18 iulie 2021, Lilith, scade vibrația acestei case, și vine cu anumite probleme, iar între 6 ianuarie și 5 martie, planeta Marte se alătură celorlalte două, iar efectul acestora seamănă a dinamită.

Pe 21 ianuarie, o dată cu intrarea Soarelui în Vărsător, alături de Jupiter și Saturn, acestea trei, formează mai multe cuadraturi cu Uranus, Lilith, Marte, dar și Luna din Taur, generând o conjunctură cel puțin explozivă. Saturn și Uranus vor reforma cuadratura în februarie, iunie și decembrie 2021, aducând un sentiment de condiționare. Să vedem ce se poate pune în calea fericirii voastre, cu toate că problema este mai intensă în prima parte a anului. Astfel am făcut mai sus, atunci când vorbeam despre iubire și copii, recomandări pentru a două jumătate a lui 2021, când Jupiter revine în Vărsător și nu se mai intersectează cu Lilith, ce îi poate anula beneficitatea.

În primul rând iubirea și banii nu vor funcționa împreună, nici în privința afacerilor în cuplu, nici când doriți să investiți în copii și nu mă refer la educație, ci cum ar veni, să le faceți un rost celor mari. Nu faceți asta, ci aveți încredere că fiecare își face rostul lui. Sigur că până la vara, puteți avea cheltuieli neprevăzute, dar Lilith sună puțin a pagubă și dacă aveți ceva important de făcut, cum ar fi o inseminare in vitro, lăsăți asta după  că ne asigurăm că nu aruncați banii pe geam. Iulie, august, octombrie, noiembrie, decembrie ar fi luni mai eficiente și mai sigure. Atenție la accidente, furturi și intoxicații alimentare, ca să generalizez! Apare riscul de boli cu transmitere sexuală, sarcini nedorite, v-am povestit mai sus. Vorbim și despre partaje și șantaje între partenerii care divorțează, căci energia banilor în comun se așează de-a curmezișul casei copiilor și ce are lumea de împărțit în instanța? Bani și copii. Există riscul unor pierderi financiare, dar aici puteți negocia, dacă este vorba despre proprietăți pe care doriți să le lichidați de nevoie. Dacă nu e nevoie, evitați tranzacțiile, vânzările sau achizițiile imobiliare. Pot exista pagube făcute de copiii voștri sau poate doar realizați că trebuie să interveniți într-o problema pentru a bloca un obicei costisitor. În privința banilor, există acolo energii ascunse și nu au legătură doar cu iubirea sau copiii. Atenție în ce investiți! Sunt multe cheltuieli imprevizibile. Nu este o perioada prea bună pentru distracție, așa că e greu să spun că aruncați pe geam bani pentru va distra excentric. Până în martie nu investiți mult în nimic, pentru că există risc de blocaj financiar. Mai degrabă trebuie să va preocupe supraviețuirea unei activități. 

Pentru voi, Destinul tranzitează, așa cum am menționat și mai sus, din 5 iunie 2020 până pe 23 decembrie 2021, o zodie compatibilă cu Balanță, Gemenii și acest lucru indică faptul că drumul vostru a ajuns acum în punctul de a călători departe, a va face planuri legate de alte țări. Rude apropiate pot pleca sau chiar au plecat deja din țară, inclusiv copiii, iar acest fapt poate avea influențe în viața voastră mai târziu, chiar dacă acum nu va gândiți la plecare. De asemenea, sensul vieții voastre acum indică spre căutare, explorare, nu doar la nivel fizic, călătorind, ci și la nivel inelectual. Dacă tot am zis că va aflați într-o perioada de redefinire și de renaștere, vor avea mai mult noroc Balanțele tinere care încep studii universitare, dar și cele care abia acum și-au dat seama că ar vrea să mai studieze ceva, care să susțină mai bine de țelul lor. Este un moment bun că cei deja porniți pe un drum să se pregătească pentru examene de specialitate și să rămână fideli unui ideal inițial. Balanța, în multe cazuri se oprește la jumătate. Poate face o facultate grea, dar apoi nu continuă etapa obligatorie pentru a se specializa. Examenele pentru Rezidențiat, Barou, Magistratură, Doctorat și alte examene necesare pentru ocuparea unor posturi în învățământul universitar va sunt acum prioritatea. Alte Balanțe pot călători mai degrabă în planul cunoașterii spirituale, dar asta este în funcție de chemarea fiecăruia. Piramidele pe semne de aer va oferă energia pentru a fi autodidacti și pentru a găsi surse și material care să va ofere suport pentru evoluția voastră. În același timp, se creează deschidere pentru a scrie, a publica, a-i învață pe alții. Balanțele încep să comunice pe limba lor. Acesta este și teritoriul celei de-a doua căsătorii, pentru Balanțele divorțate și care doresc să își reincerce norocul.

Există mai multe tensiuni pe parcursul anului pe semnele duble de la  Neptun, în primul rând, Jupiter, Marte, apoi prin intrarea lui Lilith în Gemeni din dată de 18 iulie, ce vă pot deruta în privința directiei voastre. Cu nesiguranța și indoiala v-ați mai confruntat, însă dacă acolo în interiorul vostru este ceva puternic, dorința de a vedea pe cineva care se află departe, nemulțumirea față de o activitate ce doriți să o schimbați, faptul că nu va mai regăsiți în felul vostru de a va exprimă, indiferent ce anume va face să va îndoiți de dorința voastră de a merge înainte, evoluția nu poate fi oprită fără consecința blocajului. În general nu este bine să pierdeți vremea, doar că acum va sfătuiesc doar să nu pierdeți oportunitățile.

Karma se află în Săgetător în același interval în care Destinul rămâne în Gemeni, poate veni cu informații contradictorii legate de drumuri, studii și evoluție spirituală, în anumite situații, însă eu aș zice că tocmai enegiile zodiei voastre reglează acum, prin echilibrul pe care îl definesc, aspecte karmice, ce până acum v-au blocat să explorați așa cum v-ați dorit. Este vorba și despre libertatea de a explora, nu doar de dorință. Ați fi putit fi prizonierii unei relații, ai unui tipar de educație, ai unei mentalități pasive, ce nu a găsit sens până acum în nevoia de a sparge anumite bariere. Karma pe Săgetător mai poate crea probleme elevilor care dau examene inclusiv Bacalaureat, este un an mai greoi în privința întocmirii actelor de orice gen, autorizațiilor, obtinerii unor licențe, contractelor, comerțului, vânzări-cumpărări, examenului auto, comunicării, relațiilor cu frații și surorile, dar si vecinii.

Acolo unde se alfa Destinul/Karma sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus: pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna)și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Vorbim despre o axa a drumurilor, deci atenție la condus! În datele de 13,14 decembrie Marte și Karma conjuncte în această poziție extrem de periculoasă, pot fi cauza unor accidente auto.

Lilith parcurge zodia Gemeni și aceeași casă astrologică unde se află și Destinul, descris în paragraful anterior între 18 iulie 2021 și 14 aprilie 2022. Lilith vine cu vibrațiile ei joase, ca întotdeauna, vă ispitește și fiind vorba despre drumuri fizice, intelectuale și spirituale, va poate întoarce din drum sau va blocheza dorința de a căuta, generând comoditate, refuz, frică, superficialitate, dezinteres. În mod special, între 1 și 18 septembrie Lilih se întâlnește cu Destinul și acum se pot face greșeli care să coste multă vreme de aici înainte. Da, este mai bine să călătoriți până în 18 iulie, dacă vreți să va revedeți familia, este bine să va hotărâți asupra oricărui drum doriți să faceți, cât în privința spiritualității, nu tot ce zboară se mănâncă! Este posibil să simțiți că facultatea pe care ați ales-o nu vi se potrivește., dar asta poate fi din cauza faptului că nu va place un profesor sau altceva, irelevant în drumul vostru profesional de aici încolo. Nu ar fi atât de greu să descifrați ispitele, însă trebuie să fiți doar puțin mai atenți.

Între 13 mai și 28 iulie, Jupiter, Marele Benefic vă ajută să va vindecați. Este doar o prima intrare a lui Jupiter în Pești, pentru că vor mai urma încă două în 2022. În esența sa,  planeta în această zodie definește harul de vindecare și rugăciune și nu este nimic mai bun acum decât să va ocupați atât de voi, cât și de cei dragi. Puteți găsi un medic bun, un leac bun, puteți începe o terapie, un regim alimentar, mai ales că una dintre cele mai mari amenințări în 2021 este dezordinea alimentară. Puteți rezolva probleme de infertilitate, iar la întoarcerea planetei pe casa copiilor, veți putea procrea. Puteți găși cauze ascunse la probleme mai vechi, o intoleranță alimentară, care avea un efect de “otrăvire”, practic asupra organismului vostru. Puteți voi înșivă să descoperiți că aveți puteri tămăduitoare și dacă tot suntem în faza de cunoaștere, iată o pistă. Jupiter în Pești are puteri de Înger și tranzitul sau este responsabil de multe miracole nu doar medicale, ci și de alt gen.

Peștii se așează penru Balanțe și pe casa muncii și nu doar că acest tranzit este bun pentru a rezolva probleme la locul de muncă sau a găși un nou serviciu. Se poate și asta. Se pot rezolva probleme mai mari, va puteți găși liniștea, cheful de muncă, motivația, însă eu cred că acest lucru se poate întâmplă prin schimbări majore, spargerea unor granițe, căutări departe și regăsiri spectaculoase ale misiunii voastre, informație conectată la Sine, ce stă acolo de când v-ați născut.

Iată de ce anul acesta este bine să profitați, să nu ezitati, să nu descurajați, să deschideți ochii și să cercetați!

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro