www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Berbec
21 martie - 20 aprilie

  Previziuni Berbec 2021  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Primele gânduri care mă inspiră deschizând filele Zodiacului pentru Berbec, sunt legate de o promisiune. Nu doar că ceea ce este mai greu a trecut, dar iată că vă rămân aceste prime 6 zile ale lunii ianuarie 2021, cu Martele vostru aflat pe ultimele grade în domiciliul din Berbec, pentru a face un plan de acțiune pentru tot restul anului. Forța lui Marte este uriașă, după tot procesul anevoios prin care a traversat încă de la jumătatea anului trecut și după o perioadă lungă de retrogradare, care s-a încheiat la mijlocul lunii noiembrie 2020. Poate atunci ați aflat că nu mergeți în direcția bună, a trebuit să opriți și să schimbați viteza în “marche-arriere”. Dacă deja ați reușit să vă faceți o idee despre necesitatea schimbării, beneficiați și de raza pozitivă a lui Venus din Săgetător, care vă ajută să plecați într-o călătorie mai lungă, plini de speranță. Întotdeauna este vorba despre dispoziția și deschiderea cu care începeți anumite procese. Primul pas contează.

2021 debutează excepțional pentru voi cu Jupiter și Saturn, planete care vă ajută să vă exprimați potențialul la nivel social și profesional, pe semnul compatibil al Vărsătorului. Și 2020 a fost puternic în acest sens, dar mulți ați fost blocați tot anul, din diverse motive, mai mult sau mai puțin dramatice. 2021 devine mai prietenos, mai relaxat, mai fluid, mai spornic. Dacă 2020 v-a pus bețe în roate, a fost pentru ca în 2021 să renunțați la prerogativele obligatorii și să reușiți să vă îndreptați mai mult spre ceea ce vă place. Conjuncția Jupiter/Saturn aduce deopotrivă și informația norocului și a ajutorului prietenilor, dar și a celui Divin. Solicită însă responsabilitatea și efortul pe care orice om aflat în evoluție și cu aspirația de a crește din punct de vedere socio-profesional, trebuie să și le asume. Este momentul în care puteți transforma o pasiune într-o profesie și mai mult decât atât, nimic nu este mai folositor pentru a deveni independent și a scăpa de presiunea ierarhiilor de orice fel, decât acest tranzit. Bănuiesc că nu toți Berbecii sunt interesați de ceea ce oferă acest Horoscop. Cei care se simt în continuare confortabil cu ceea ce au, vor fi și ei purtați către informații noi. Depinde de fiecare ce alege.

Jupiter trece mult mai repede decât prin alte zodii, rămânând în Vărsător între 20 decembrie 2020-13 mai 2021, apoi 28 iulie 2021-29 decembrie 2021 și aduce șansă, noroc, prieteni, oameni utili, ghizi, informații, protecție, bucuria de a fi într-un grup de oameni de la care puteți învăța. Cu atât mai mult este întărită această șansă, cu cât până la sfârșitul anului Destinul rămâne pe casa cursurilor de orice gen. Plouă cu optimism, chef de a participa la reuniuni, chef de a strânge voi oameni acasă sau a organiza petreceri, informații, care iată, vin ca o raza de lumină, tocmai pentru că intrați în contact cu oameni noi sau chiar prieteni vechi. Sunteți atinși de șansa de a întâlni într-un cerc anume o mare iubire, care până acum s-a ascuns, pentru că nu ați avut acces la această nouă lume. Jupiter vine cu o propunere pe care nu aveți voie să o ratați. Vine poate cu un succes efemer pe care îl puteți avea la un concurs de orice gen sau participând la o emisiune de talente. Ce mai lipsește este curajul specific Berbecului și dacă l-ați ascuns într-un sertar, este bine să îl scoateți de acolo. Vărsătorul este o zodie de deschidere amplă și dacă cineva care știe că gătiți bine, vă sugerează să faceți asta într-un show televizat, acum, mai mult ca oricând, trebuie să lăsați falsul “simț al penibilului” la o parte și să vă concentrați pe abilitatea voastră. Este doar un exemplu. V-am spus că unele idei vin de la cunoscuți. Sigur că puteți avea tendința să le ignorați, însă sper ca prietenii voștri să fie suficient de răbdători și persuasivi, și să nu vă lase să abandonați șansa. Ajutorul prietenilor sau al altor oameni, poate veni, grație lui Jupiter, pe foarte multe căi și va întâmpina multe dintre problemele voastre, dacă îndrăzniți să cereți ajutorul. Destinul în Gemeni înseamnă comunicare. Nu este anul în care să fiți singuri. Copiii pot urma sporturi de grup și chiar adulții pot reveni la pasiuni mai vechi, cum ar fi fotbalul sau baschetul, formând echipe cu prieteni vechi și noi.

O problemă care poate decurge din demnitatea astrală a lui Jupiter în Vărsător este superficialitatea și felul comod de a trata o șansă, care poate fi unică în viață. Cu alte cuvinte este bine să prindeți din zbor anumite oportunități, pentru că ele sunt acum un fel de “covorul magic al lui Aladdin”, care nu stă mult să vă aștepte, dar pe care dacă ați făcut un salt, veți fi purtați departe și veți fi eliberați de datorii vechi.

Dacă Jupiter este planeta norocului și aduce șansă și ocazii unice, succes peste noapte, precum și ideologii apreciate spontan de grupuri mai mici sau mai mari, dându-vă curaj să continuați, să sporiți cauza voastră, Saturn este planeta Profesor, planeta efortului și a responsabilităților asumate. Tranzitul său mult mai lung prin Vărsător (17 decembrie 2020-7 martie 2023), nu face decât să îi ajute pe Berbecii care s-au agățat de șansa lor, să întărească prin studiu, muncă și voință ceea ce le place să aducă în lume, ceea ce, de altfel, ar putea să reprezinte misiunea de viață. Dacă aceste două planete pășesc împreună spre viitor și nu uitați că ele aduc speranță, după ce un an întreg au fost captive în matricea Pandemiei, acest lucru devine un eveniment istoric. Alternanța dintre ele, înseamnă fixarea punctului de echilibru între expansiune și moderație, între amplificare și simplificare, între iluzia unui succes sau a faimei și munca propriu- zisă ce stă la baza strălucirii. O sclipire poate trece rapid, însă efortul și pregătirea fac ca un succes să dureze o viață.

Saturn este mai puternic în domiciliul său vechi din Vărsător, decât Jupiter, care se mai păcălește singur. Saturn este tatăl lui Jupiter și este ca și cum seniorul îl duce pe junior într-o fabrică pe care a ridicat-o din temelii, ca să îi arate ce responsabilități urmează să i se pună pe umeni atunci când va deveni matur. Juniorul ar putea fi încântat doar de faptul că tatăl său posedă bani și o mașină scumpă pe care o conduce un șofer. Vedeți… este ca în povestea cu aisbergul, vede doar ce este la suprafață!

Saturn are o funcție uneori opusă lui Jupiter în Vărsător. Ca să vă faceți prieteni noi, trebuie chiar să îi sacrificați pe alții, care poate și-au încheiat misiunea în viața voastră. Timp de 3 ani, căci Saturn a mai stat și între 22 martie și 2 iulie 2020 în Vărsător, va trebui să faceți o selecție atentă a grupurilor din care faceți parte. Sigur că atunci când părăsiți un loc de muncă nu vă veți mai vedea cu anumite persoane, iar când vă veți înscrie la un curs sau va mutați interesul asupra altor domenii, veți cunoaște oameni noi, așa că nu veți mai frecventa aceleași cercuri. Însă eu aici vorbesc și de “toxicii” din viața voastră. A venit momentul să vă luați la revedere de la unele persoane.

Vărsătorul guvernează anumite domenii de activitate cum ar fi IT, tot ce înțelegeți prin mediul online, electronică, electricitate, energie, energie verde, aviație, sporturi extreme, mass media, televiziune, regie de film, științe uraniene, Astrologie, Numerologie, Reiki, Feng-shui, asociații, organizații, fundații, grupuri, de la cele mai mici la cele internaționale, foruri, ministere, funcții ce vă pot da rolul de a aduce un aport în societate. Vărsătorul înseamnă hobby, pasiune, deci dacă Saturn nu vă va cere să învățați să pilotați sau să faceți un curs de astrologie, poate determina conștientizarea și concentrarea mai atentă asupra oricărei pasiuni, de la gătit la make-up sau la scris. Acestea pot fi amplificate și mediatizate prin intermediul internetului. Am tot vorbit de era modernă și cu atât mai mult cu cât Berbecul este pionierul Zodiacului, iar Vărsătorul este o zodie compatibilă, veți putea fi purtați ușor prin aceste provocări.

Tranzitul lui Saturn care aduce știință și cunoaștere în domeniile mai sus amintite, întărirea poziției sociale prin exprimarea unui hobby și lărgirea plajei de exprimare de la un grup mic de prieteni la un segment social mai mic sau mai mare, ajută atât la consolidarea carierelor independente, cu tot procesul de învățare, înființarea unei firme proprii, a politicilor de marketing, dar și manifestarea în mediul virtual, cât și la practicarea sau exercitarea în continuare a unor meserii sau funcții ce vă poziționează în grupuri, firme și instituții în care vă regăsiți și vă puteți face misiunea, ce țin de domeniile amintite mai sus. O însoțitoare de bord, un administrator de bloc, un parlamentar, un blogger, un jurnalist, un liber întreprinzător care până recent a lucrat într-o corporație, un astrolog, un sportiv sau chiar un emigrant ce își dorește să fie asimilat corespunzător în noua țară și mediu specific, cu toții pot fi oamenii aceluiași subiect dezbătut aici, beneficiari ai unor aspecte avantajoase.

Așa cum am menționat, Axa Destinului se află între 5 iunie 2020 și 23 decembrie 2021 pe axa Gemeni/Săgetător. Destinul în zodia Gemeni spune că în acest timp puteți învăța, ceea ce susține teoria de mai sus, în sensul că pentru a atinge o nouă treaptă de manifestare socio-profesională, trebuie pregătire nouă. Unii chiar vă puteți întoarce să finalizați studii neîncheiate, chiar liceu, puteți da examene, interviuri, vă puteți ocupa de o serie de acte și chestiuni administrative, puteți vinde și cumpăra, vă puteți muta dintr-un oraș în altul, puteți semna contracte, vă puteți exprima, scrie, puteți preda sau deveni traineri în domeniile voastre, puteți obține licențe, autorizații, drept de semnătură, puteți face școala de șoferi sau vă puteți achiziționa o mașină. Puteți să reluați întâlniri cu colegii de liceu sau alte evenimente ce nu au putut avea loc în 2020.

Karma pe Săgetător încă blochează relațiile cu străinătatea, concediile, călătoriile lungi, poate crea probleme la nivel de studii superioare, facultate, examene de facultate, admitere, licență etc. Îi mai poate încurca pe cei ce trăiesc pe alte meleaguri. Poate aduce evenimente mai neplăcute dincolo de granițe. Dar Karma nu este doar negativă, ci anumite astfel de cauze pot determina demersuri ce au loc peste hotare, poate chiar legate de sănătate, având în vedere că veți avea o planetă bună pe casa sănătății și vă puteți afla în căutarea unui tratament. Iubirile karmice, adică cele cu plăți și lecții de închis, pot veni de peste granițe. Atenție la derapajele spirituale sau la blocajele ce vă țin departe de adevăr și de a face ce aveți de făcut din punct de vedere spiritual. Unele lucruri se înțeleg mai greu, chiar și ce vorbeam mai sus, dacă nu există un ghidaj spiritual sau vă opuneți manifestării elevate a energiilor. 2021-2023 este o mare oportunitate. Evident că nu toți Berbecii vor găsi ieșirea, de aceea cheia și karma stau pe segmentul spiritual, unde se află și instrucțiunile de descifrare.

Acolo unde se alfă Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite în ultimele două paragrafe pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Lună) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Axa Gemeni Săgetător este o axă a drumurilor, așa că în primul rând atenție cum șofați! Important va fi și ce semnați și ce cumpărați și ce rostiți. Revin cu tranzitul lui Lilith în Gemeni și noi avertizări.

Două sectoare mai puțin bune pentru voi anul acesta sunt anunțate de tranzitul lui Lilith în Taur până la 18 iulie, apoi prin Gemeni până la sfârșitul anului. Nu atât Lilith este vrăjitoarea, căci ne-am cam obișnuit cu ea și perfidia-i bine cunoscută, cât conjunctura formată încă din ianuarie prin conjuncția cu explozivul Uranus, patronul Vărsătorului, dar și Martele vostru, toate intrând în tensiune cu Jupiter și Saturn. Sigur, am să traduc. 21 ianuarie este un moment critic, prin alăturarea deopotrivă a luminariilor Soarele (Vărsător) și Luna (Taur) în această cvadratură, dar efectele pot fi resimtite putin inainte, cat si putin dupa. Marte stă în Taur 6 ianuarie - 5 martie, un tranzit foarte lung. Mai mult, 11 februarie aduce o data cu Luna Noua din Varsator si faptul ca acolo se vor afla nu mai putin de 6 planete, deci avem alte careuri grele cu planetele din Taur.

Marte și Uranus vin cu situații neprevăzute, iar Lilith scăzând vibrația și totul producându-se pe segmentul banilor, este lesne de înțeles că apar ceva cheltuieli neașteptate. Pot da exemple de genul cheltuielilor cu tratamente  stomatologice ce nu suportă amânare, devreme ce Taurul guvernează dantura, dar și reparații ale unor obiecte ce se strică, fie autoturism fie cele de uz casnic. În alte cazuri, mai rare, este posibil să existe anunțuri de concediere ce nu fuseseră nici pe departe anticipate. Nu trebuie să vă speriați atât de tare, pentru că exact acesta este punctul în care Jupiter și Saturn preiau controlul și vă duc spre noi oportunități, mai ales conexate la misiunea voastră. Șocul poate fi pentru cei mai refractari la schimbare, pentru cei care nu aveți soluții imediate, pentru cei care ați acumulat datorii, aveți rate etc.

Vă aduceți aminte ce spuneam mai sus? Jupiter în Vărsător înseamnă protecție, un prieten, o soluție….trebuie să reveniți la gândirea calmă!

Ce mai aduce acest aspect: anumite pierderi, cheltuieli fără sens, investiții proaste, un avans pe care îl veți pierde, un împrumut pe care nu îl veți mai recupera, frica de a renunța la un loc călduț și a încerca să vă lansați în activități private, reduceri de salariu, nemulțumiri legate de raportul ore de muncă-salariu, demisii negândite, apoi blocaj în a vă angaja. Nu recomand demisiile! Întâi vă asigurați viitorul și mai rezistați puțin, oricât ați fi de Berbeci! Dacă veți fi concediați, unii dintre voi, șocul va fi mare, dar poate veți primi ceva salarii compensatorii sau chiar șomaj.

Pentru că am amintit de prieteni, tensiunea formată între casa prietenilor și cea a banilor înseamnă că prietenii vă ajută, dar nu trebuie să vă asociați cu ei, mai ales în proiecte cu investiții mari. Chiar dacă pare că un prieten are o idee genială, atunci când sunt implicați și banii, nu mai este așa bine. În general 2021 nu este despre investiții mari. Dacă vorbim despre exploatarea unor pasiuni, nu aveți ce investi, puteți pleca de jos în sus, cu investiții minime.

Lilith, Marte și Uranus vor afecta domeniile financiare și evident pe cele virtuale, deci pot pierde Berbecii cu investiții în monede virtuale și cei care au investit în burse. Dacă vor fi Berbeci care vor face un credit pentru a împrumuta un prieten, cu toate că acestea sunt cazuri rare, evident un demers riscant.

Lilith în Taur aduce și ispita cheltuielilor și tot ce nu ați avut niciodată, acum veți dori. O blană scumpă, un ceas de aur, o bijuterie cu diamant, o mașină extravagantă, caviar sau o șampanie scumpă. Pentru că planetele din Taur și cele din Vărsător vor forma cruci fixe ce dau senzația de labirint, cheltuiți în echilibru cu stilul general de viață, nu aruncați acum pe geam, pentru că riscați să vă blocați la un moment dat și veți regreta risipa. Excentricitățile pot avea cauze psihologice, deci acelea trebuie tratate.

Despre cei care încep activități noi, poate fi mai greu la început sau în prima parte a dezvoltării voastre ca persoane independente, poate aduce cheltuieli nerentabile sau inutile. Nu plătiți o chirie, până ce nu sunteți siguri pe anumite încasări. Pandemia v-a învățat că puteți lucra de acasă. Mai mult, va trebui să învățați să vă autoevaluați munca și să vă stabiliți un tarif. Altă provocare la care mulți nu se pricep, de aceea unii fie veți lucra gratis, iar alții vă veți arunca pretențiosi către tarife ce vor face să fiți ocoliți de clienți, pentru că Lilith vine cu extreme.

Pe 18 iulie Lilith degajează sectorul banilor și al salariilor, dar intră în Gemeni și așa cum spuneam este bine să fiți atenți la drumuri, șofat, accidente, comunicare, gafe, contracte, un contract de vânzare-cumpărare, mai ales dacă achiziționați ceva de care ulterior vă îndoiți, relațiile cu frații și surorile, vecini, dar și anumite examene, mai ales că Gemenii sunt zodia adolescenților. 1-18 septembrie aveți conjunctie strânsă între Destin și Lilith, așa că mare atenție, pe aceste sectoare. Se pot face greșeli acum, ce atrag după ele mulți ani de consecințe. Evitați să faceți o școală de șoferi în această perioadă, căci riscați să nu vă mai placă nicicând să conduceți.

Un tranzit benefic este Jupiter în Pești, între 13 mai și 28 iulie. Peștii ocupaă pentru voi ultima casă astrologică și vă ajută să închideți anumite cercuri, poate referitoare la familie, karmă. Deblochează subconștientul, vindecă atât boli fizice cât și emoționale, iluminează prin conștientizare și credință, vă împacă cu anumite persoane. Veți putea ierta, vindeca sufletul, puteți descoperi un har divin, propriile voastre abilități de vindecători, un talent artistic, o vocație, veți găsi pace în a-i ajuta pe cei care au probleme, veți găsi leac la insomnie și veți redobândi o liniște prin conexiunea cu sufletul vostru și Dumnezeu.

Cu câteva excepții, 2021 este un an foarte bun pentru Berbec, iar multiplele aspecte armonioase între planete, ce vă poziționează în centrul unor configurații de excepție, vă vor ajuta să treceți foarte ușor, chiar și peste încercări mai dificile, unele dintre ele cronicizate.

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro