www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Gemeni
21 mai - 21 iunie

  Previziuni Gemeni 2021  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Ultimii trei ani au adus pentru Gemeni provocări fără precedent. Sensul tranzitului saturnian pe o casă incomodă pentru voi, dar necesară evoluției și transformării, obligatorie în anumite perioade ale vieții, a fost să vă “reinventați”. Auziți des cuvântul acesta când se face referire la artiști, la cei care trebuie să vină mereu cu ceva nou pe scenă. Poate ar fi mai simplu să vă comparați cu niște artiști, în așa fel încât să nu mai căutați drama în fiecare provocare ce va scoate din zona de confort. Imaginați-vă că vă uitați la un film plictisitor, fără niciun un pic de acțiune sau suspans. Nu are niciun farmec. Toate constrângerile pe care le-ați resimțit până acum, fie la nivel profesional, personal, medical, mental, social, au avut ca scop transformarea voastră. Fiecare schimbare impusă de alții sau de viață, pe care nu ați agreat-o în ultimii trei ani, a însemnat o întârziere a voastră în a lua o decizie.

Această etapă s-a încheiat, pentru unii cu bine, însă alții încă își pun întrebări fără răspuns. Alții au inițiat un proces de transformare care va continua până când se va atinge rezultatul dorit. Indiferent în ce tabără vă aflați este bine să știți că Universul a lucrat cu voi sau pentru voi. Mai mult decât atât, din 5 iunie 2020 și până pe 23 decembrie 2021, Axa Nodurilor Lunare sau mai simplu, Destinul traversează zodia voastră, tranzit ce vă poziționează în centrul celor mai importante evenimente din viața voastră, misiuni obligatoriu de împlinit, întâlniri sau despărțiri implacabile, situații fără opțiunea de a fi evitate sau amânate, examene de viață indiferent că se referă la segmentul personal, familie sau carieră, ce au scadența clară, decizii irevocabile de care depinde tot cursul vieții voastre pe mai departe. Poate vă întrebați unde se află liberul arbitru în această ecuație și dacă nu cumva s-a ascuns? Nicidecum, doar că acum sunteți mai conectați la Sine ca altădată. De obicei, Gemenii își folosesc mintea și rațiunea, capul, cum s-ar spune. La unii chiar iese puțin tărăboi interior, dacă accentele dualiste ale mentalului sunt mai puternice. Cu unele lucruri venim de Sus și nu ne putem feri oricât am vrea, oricâte frici și idei sceptice ne-ar bântui. Până la sfârșitul anului 2021 vă aflați într-o perioadă foarte interesantă, așadar, în care Destinul preia controlul și vă duce în ce direcție este important să ajungeți pentru evoluția voastră.

Poate unii dintre voi se întreabă, dacă nu cumva este an de odihnă, devreme ce Destinul face tot pentru voi. Simțul umorului nu a lipsit niciodată unui Geamăn! Voi veți face totul, ghidați subtil, dar mai ferm în același timp, de instincte pe care nu le puteți înfrâna. Dacă Destinul este în semnul vostru, multe depind de voi. Dacă luați un examen, nu îl dă Destinul în locul vostru, ci voi veți fi canalizați să învățați în așa fel încât să promovați.

În timp ce Destinul este în Gemeni, Karma se află tot până la 23 decembrie pe zodia opusă, Săgetător. Acolo sunt relațiile voastre, căsătoria, alianțele, parteneriatele, înțelegerile, concurența, dușmanii, chiar procesele. Din păcate anul acesta avem marcaje și pe casa dușmanilor știuți, dar și a celor neștiuți. Dușmanul neștiut nu este neaparat cel care lovește pe la spate, deși poate fi și așa. Dușmanul neștiut este posibil o persoană dragă, iubită, care prin acțiunile sale nefericite vă încărca pe voi sau vă determină să luați cele mai greșite decizii. Voi descrie pe larg ce tranzite dinamice vă marchează ultima casă astrologică, cea mai dificilă, dar mai tâziu. Revenind la relații, este clar că anul acesta este anul în care se fac și se desfac alianțe. Ați mai întâlnit acest tip de descriere astrologică și poate vă întrebați, cum poate fi un aspect astral influent atât pentru o nuntă, cât și pentru un divorț? Cum spuneam, predestinarea! Din 15 decembrie 2020 până pe 8 ianuarie 2021, chiar aveți Venus planeta iubirii pe casa mariajului, care pentru mulți poate însemna o cerere în căsătorie ce vine în prag de sărbători. Pentru alții însă, prinși deja în anumite furtuni, Venus poate aduce o reconciliere, temporară sau definitivă, însă pentru alții, Venus în Săgetător aduce adevărul. Deși nu are un traseu lung, Venus reușește, în aspect benefic cu un Marte foarte puternic pe ultimele grade ale Berbecului, să restabilească, la sfârșit de 2020 și început de 2021, condiții importante ale continuării unor parteneriate sau pune bazele altora noi. Dacă această negociere este un success, atunci relațiile merg mai departe, dacă Venus în schimb îi aruncă în arenă pe cei doi parteneri sau scoate un adevăr incomod la suprafață, fie că sunt soț/soție sau asociați în afaceri, este posibil ca Geamănul să hotărască faptul că de aici înainte va merge singur mai departe.

Acolo unde se alfă Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe relații pe 26 mai (Eclipsa totală de Lună), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Lună) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Eclipsele intensifică emoțiile și cum aici este vorba despre relații, comunicare, drumuri pe care le faceți singuri sau împreună cu cineva, examene, școală, evitați în preajma celor patru date mai sus amintite să intrați în dispute. Cum spuneam, Karma se află chiar pe casa proceselor și de la o discuție aprinsă la un proces poate fi un singur pas, mai ales când legăturile sunt puternice și condiționează financiar o relație.

Destinul în zodia voastră spune că multe încă depind de voi, că voi sunteți la “volan”, voi ar trebui să veniți în cuplu cu idei, voi virați, voi faceți manevrele. Dacă într-un cuplu, un Geamăn are un partener posesiv care în general a descurajat cu sau fără intenție acțiunile sale inovatoare, poate ar trebui să țineți cont de faptul că Destinul în Gemeni nu aduce doar ocazia rară să vă desprindeți de influența negativă a partenerului, dar vă ajută să învățați să comunicați cât și ce trebuie, pentru a nu mai stimula gelozia, scepticismul sau chiar cinismul celui care ar trebui de fapt să vă susțină, pentru binele întregii familii.

La începutul anului, atunci când Neptun, planeta iluziilor și a idealurilor tensionează Axa Nodurilor lunare, Destin/Karma, încă poate fi ceață, confuzie, iar Neptun aflat pe casa carierei și a rolului vostru socio-profesional, a afirmării voastre, unora, nu tuturor, le dă dureri de cap în găsirea unui sens original în viață. Neptun este în domiciliul din Pești, are mers direct, este culminant, este puternic, ajută în găsirea vocației, dar vă pune bețe în roate oricărei direcții superficiale și ignorante către care veți încerca să vă îndreptați. Să nu vă plângeți dacă ceva nu iese cum trebuie.  Așa cum v-am explicat și în ultimii trei ani, se schimbă ceva. Nu mai sunt la modă succesele peste noapte, profiturile sau speculațiile de altă dată, ci proiectele pe termen lung.

Din acest punct de vedere, poate sunteți zodia cea mai favorizată în 2021, deoarece chiar de la sfârșit de decembrie 2020, Jupiter și Saturn au intrat împreună în Vărsător, semn de aer ca și al vostru, pe o casă astrologică elevată, compatibilă, ce ține de drumuri lungi în străinătate, studii superioare, evoluție spirituală și idealuri manifestate. Sunt doar câteva zodii care beneficiază din plin de acest tranzit care deschide nu uși, ci porți! Urmează o perioadă binemeritată pentru mulți care au reușit să facă anumite schimbări, pentru că se termină o perioadă de travaliu, în care v-ați făcut doar culoar și se întâmplă acum acel fenomen în care lucrurile încep să vină spre voi, într-o manieră aproape paranormală. Chiar și aceia care nu au săpat în stâncă în ultimii trei ani, poate cei mai tineri sau cei cărora viața le-a creat condiții de transformare, descoperă acum noi direcții, noi sensuri, noi orizonturi.

Geamănul se schimbă o perioadă din zodia “drumurilor și a acțiunilor scurte” în zodia perspectivelor cu orizonturi largi. De câte ori nu am auzit în ultima perioadă, Gemeni pe care îi sfătuiam să treaca de o barieră rațională a minții, ce îi ținea prizonieri și blocați în stări toxice...”Mi-e frică!” Acum nevoia de a explora devine o necesitate și poate veți avea norocul să întâlniți și oamenii potriviți, care vorbind pe limba voastră, vor reuși să vă convingă.

Jupiter revine o dată la 12 ani în Vărsător, iar Jupiter înseamnă noroc. Jupiter rămâne în Vărsător între 20 decembrie 2020 – 13 mai 2021 și apoi 28 iulie – 29 decembrie 2021. Este un tranzit relativ scurt, dar Saturn, și el în Vărsător, va întări oportunitatile cu care vine Jupiter, tranzitând mai mult, între 17 decembrie 2020 - 7 martie 2023. Jupiter vine cu oportunități de călătorie în străinătate, chiar dacă avem până pe 23 decembrie blocaj karmic pe Săgetător, zodia străinătății. Puteți emigra, puteți găsi de lucru în străinătate, puteți obține drept de ședere sau acte ce legalizează și autorizează dreptul vostru de practică în străinătate și mă refer și la românii plecați de ceva vreme, puteți publica, puteți primi premii naționale și internaționale, puteți iniția activități de import și mai ales export, transport internațional, vă puteți plimba dincolo de granițele țării, aceia mai norocoși și mai curajoși. Tot din străinătate vine și iubirea pentru unii, mai ales că Vărsătorul reușește să conecteze oamenii online, dar și par-avion, vești din străinătate, invitații, prieteni și poate surprize la care eu acum nu mă gândesc. De asemenea, a noua zodie calculată de la voi încolo aduce reușite la facultate, atât admitere, cât și în sesiuni sau examene de licență, dorință de a studia, poate de a continua alte studii superioare, cu Master, Licență, Doctorat, atât în țară, cât și în afara țării, burse în străinătate, reușite la examene de specializare, Rezidențiat, Barou, Magistratură, dar și obținerea brevetelor de turism, zbor, atât ca piloți cât și ca însoțitori de zbor, specializări în IT și multe alte meserii tehnice etc.., ocuparea unor posturi de profesor universitar, lector. 

Un alt aspect al lui Jupiter în Vărsător este deschiderea spirituală, mai ales că această zodie rezonează cu Astrologia, Numerologia, Feng-Shui, REIKI, bioenergie etc...Dorința de cunoaștere și interesul legat de studiul comportamentului uman este din ce în ce mai mare la zodia Gemeni și vorbesc de oameni care până mai ieri au ignorant total acest câmp vast al spiritualității. Vom vedea ce anume îi convinge până și pe cei mai sceptici Gemeni să caute răspunsuri în plan spiritual.

Vărsătorul este o zodie de grup și poate că veți fi de multe ori, în demersurile mai sus amintite, singuri sau în mijlocul unor grupuri. Prezența lui Saturn, care are un tranzit mai lung decât Jupiter, dă mai multa seriozitate planurilor voastre. Nu faceți nimic de distracție, ci totul este cât se poate de profesional construit, cu scop clar. Nu învățați doar pentru voi, ci pentru a fi de folos altora. Sigur, Jupiter înseamnă noroc, succes, șansă, însă Saturn aduce muncă și efort. Din acest punct de vedere 2021 este mai ușor decât ce urmează din 2022 încolo când rămâne doar Saturn. Saturn, însă, ne asigură că nu veți abandona și mai mult ca o dată ajunși într-un punct, acel punct este stabil, pentru că până acolo s-a ajuns cu respectarea tuturor regulilor. Pentru cei trecuți de o vârstă, nevoia de a învăța devine prioritară. Uneori o cere meseria, alteori exigența profesională. Saturn aduce examene mai grele sau care la prima vedere sau din auzite sunt imposibil de promovat. Tocmai de aceea este bine să mergeți și cu norocul Jupiterian, adică nu lăsați pe 2022, ce puteți face în 2021. Saturn vă oferă oportunități de a ocupa posturi de profesori universitari și nu doar atât. Aceia dintre voi, care au atins un nivel de cunoaștere în alte domenii și se simt pregătiți să îi instruiască pe alții, pot îndrăzni. Organizarea unor conferințe, sesiuni online, aderarea la anumite cauze internaționale legate de protecția mediului, drepturile omului, încep să contureze latura civică a Geamănului dornic de a se implica.

Așa cum am menționat și în previziunile generale, cât și la fiecare zodie în parte, exista la început de an o tensiune majoră între Jupiter, Saturn, dar și Soarele intrat în Vărsător pe 21 ianuarie și un alt grup de planete din Zodia Taur activate și ele de Lună și anume Uranus, Lilith și Marte. Mai mult, 11 februarie aduce o data cu Luna Noua din Varsator si faptul ca acolo se vor afla nu mai putin de 6 planete, alte careuri grele cu planetele din Taur. Cvadraturile nu sunt  de ignorat, pentru că Taurul se așează pe ultima casă astrologică ce patronează bolile lungi și cronice, dușmanii, încercările, penitențele, eliberările karmice, dar și ceea ce înseamnă la modul sublim iluminarea prin credință. Avem două planete grele Saturn din Vărsător și Uranus din Taur, care vor crea tensiuni la grad perfect în februarie, iunie și decembrie 2021.

Cu alte cuvinte, energiile ostile din zona încercărilor pot bloca sau pot îngreuna procesele descrise mai sus referitoare la străinătate, studii sau spiritualitate, dar nu le pot opri cu adevărat, decât dacă vă descurajați. Dar dacă lucrurile stau invers? Dacă tocmai anumite încercări ce sub efectul uranian, marțian și mai ales al lui Lilith, ce impactează brusc, pe neașteptate, precum o explozie, dacă tocmai acest aspect este cel care vă determină să începeți căutările? Mulți oameni își datorează studiile, cercetările unor trăiri personale și trebuie să vedem și la voi ce informații aduce această casă astrologică mai misterioasă, ca să nu zic tenebroasă.

Cu Uranus poate v-ați mai obișnuit, căci este deja de trei ani pe casa subconștientului, însă el a intrat acolo cu instrumente ce perforează, înșurubează, vibrează și rearanjează profund gândurile voastre cele mai ascunse, sedimentate și pietrificate de-a lungul întregii existențe, cât și la nivel karmic. Uranus are un proces de aproape 8 ani în care trebuie să schimbe ceva la voi. Este planeta conștiinței și a mentalului superior, iar pe cei pragmatici, care au “obiecte pitite” pe această casă ascunsă, în ultimii ani i-a tulburat tare mult. Sunt persoane are au devenit introvertite, de unde nu erau, retrase, anxioase, depresive, poate nu în totalitate, ci pe jumătate, cum este Geamănul obișnuit. Nevoia de înțelegere spirituală și conștientizare a Sinelui este reală și cei care au înțeles asta și au făcut demersuri în acest sens, se simt mult mai liberi. Uranus este un psihanalist genial, dar destul de brutal.

Între 21 octombrie 2020 până pe 18 iulie 2021, Lilith, care aduce vibrații mai joase, a intrat și ea pe această ultimă casă astrologică, complicând lucrurile. Lilith vine cu eliberări karmice, curățarea de păcate prin procese subconștiente de cuplabilitate, teamă, însă ea are un tranzit perfid care și celor mai încăpățânați și sceptici Gemeni, le croiește haine pe măsura lor. Între 9 și 18 iulie Lilith pe ultimul grad al Taurului este mai apăsătoare ca oricând, însă apoi veți simți o eliberare reală. Ca lucrurile să se complice și mai mult, între 6 ianuarie și 5 martie, și planeta Marte, un obiect ascuțit al Zodiacului, se alătură lui Uranus și lui Lilith și așa cum am spus, în ianuarie, pe 21 se produce o cvadratură spectaculoasă între maleficii de pe o casă proastă și conjuncția cu rol progresiv de pe o casă bună.

În primul rând cea mai mare atenție trebuie să o acordați sănătății. Lilith aduce risc de erori medicale atât din partea pacienților, cât și al medicilor. Marte aduce informația durerii, bisturiului, acului sau al unor tratamente injectabile. Putem vorbi de o gamă diversă de patologii, de la o simplă amigdalită care se complică la șocuri psihologice ce determină declanșarea unor patologii de tiroidă autoimună. Nici hipertensivii nu sunt feriți. Cei care știu că au risc crescut de infarct sau AVC au nevoie de o medicație anume. Segmentul este complicat și nu recomand intervenții chirurgicale, decât dacă este urgent. Mai mult, cereți mai multe păreri. Nu e cazul de implanturi dentare până la vară. Nu neglijați răcelile! Da, există riscul ca anumite probleme medicale să vă oprească să faceți un drum sau să dați un examen.

Este o casă astrologică a multor tipuri de travalii, iar Taurul guvernează banii. Este o casă astrologică a dușmanilor și conflictelor care au legătură cu banii. O astfel de neînțelegere pune bețe în roate unor proiecte. Poate aveți planuri și o problemă medicală a voastră sau a cuiva drag absoarbe toate economiile. Și anul trecut v-am sfătuit să mergeți mai mult pe cont propriu. Când faceți o rezervare online sau achitați ceva, asigurați-vă că banii ajung unde trebuie. Se poate anula o cursă de avion. De aceea am spus că 2021 are câteva puncte de blocaj, mai ales privind  banii. Este bine să aveți anumite economii, în caz de situații urgente, pentru că Uranus și Marte cu asta se ocupă, cu evenimente neașteptate. Pentru că am vorbit mai sus despre posibile divorțuri și rupturi de parteneriate, un aliat poate deveni peste noapte dușman și dacă mai aveți și ceva de împărțit, iată și blocajul. Nu puteți merge atât de repede mai departe. Există și persoane și tineri care au idei și doresc să învețe, dar care se confruntă cu dificultăți financiare, iată ce poate bloca evoluția. Cvadraturile au efect mai puternic în ianuarie, apoi pe parcursul anului se mai formează, însă doar în cazuri speciale vor genera pierderea unor ocazii. Jupiter revine în Vărsător după 28 iunie, atunci când maleficii nu vor mai fi și lucrurile vor intra în normal. Problemele se rezolvă întotdeauna.

Ceea ce este important de menționat este că aceste aspecte cu manifestare intempestivă pe mulți îi scutură de propriile lor atașamente și așa cum spuneam, tocmai ceea ce se întâmplă în ianuarie vă poate determina să căutați răspunsuri alternative. Puteți vindeca o boală prin metode alternative, ajungând apoi voi înșivă la o cunoaștere superioară, puteți pleca departe, încercând să vă eliberați de un “dușman”, puteți învăța dorind să ajutați generații plecând de la o boală sau o nedreptate a părinților.

Între 13 mai și 28 iulie Jupiter, Marele Benefic intră temporar în Pești, unde va și retrograda, apoi revine și în 2022, de două ori. Peștii reprezintă pentru voi casa carierei și a rolului socio-profesional, acolo unde spuneam la începutul prezentării mele că se află și Neptun, planeta vocației. Asocierea dintre patronul vechi al Peștelui, Jupiter și cel nou, Neptun, nu poate veni decât cu și mai multă putere de manifestare a adevăratului vostru rol socio-profesional. Sunteți o zodie de oameni multi-talentați, dar de multe ori ignorați abilitățile și mergeți pe varianta pragmatică, dar care nu aduce atâtea satisfacții. Aș putea spune că Jupiter aduce oportunitatea unor funcții, poziții sociale, promovări, debut profesional, ocuparea unor poziții râvnite, însă nu despre asta este vorba. Jupiter în Pești are ceva magic, are o putere de Înger și voi veți fi cei care veți simți și gândi că ceea ce realizați atât în 2021, cât și în 2022, este cu ajutor Divin. Probabil că anumite conjuncturi întortocheate vor crea acest context al intervenției Divine, acolo unde doar imposibilul se zărea la orizont. Voi inșivă puteți deveni sursa de inspirație pentru alții, dacă va veți urma Destinul, zestrea astrală. Am spus mai sus că anul acesta se produce o conectare la Sine, misiune, chiar dacă la alții este nevoie de o dinamitare la început de an a stâncii ce ascunde comori și nestemate nebănuite. Hai să fim onești! Era nevoie de o scuturătură zdravănă, mai ales în cazul celor care în ultimii ani nu s-au simțit inspirați, erau nesiguri și se îndoiau de ei înșiși, pluteau în anxietăți ce tulburau până și cele mai frumoase clipe sau duceau pe picioare probleme de sănătate, fără să știe că exista leac.

Pe 18 iulie 2021 Lilith intră în zodia Gemeni, ramane până pe 14 aprilie 2022 și aflata în tensiune cu Jupiter, Neptun, Karma din Săgetător va crea destule momente de ignoranță,  păcăleală. Totuși cel mai periculos moment pare să fie atunci când Lilith și Destinul se întâlnesc între 1 și 19 septembrie. Simțindu-vă cumva eliberați de anumite constrângeri, relaxați, cu o serie de probleme rezolvate, liberi și neamenințați de alte griji, puteți greși din nou, cădea într-o ispită, afectivă sau de alt gen, o revenire la o dependență, după un proces anevoios de terapie. Știți unde gresiți, nu asta ar fi problema, doar că dualitatea Geamănului pe tranzitul lui Lilith se poate accentua. Cu asta se ocupă Lilith, slăbește voința, creează vulnerabilitate. Lilith în Gemeni generează rațiuni absurde, fără rădăcini, ce pot demola adevărate progrese filozofice ale ființei voastre. Atenție la slăbiciuni, minciuni, furtul propriei căciuli, o iubire toxică ce vă fură mințile, deși întreaga voastră ființă era concentrată pe proiecte importante.

Norocul Geamănului este dat de multiplele aspecte benefice de anul acesta, care vor conduce în majoritatea cazurilor la depășirea multor momente de derapaj, păstrând direcția importantă, chiar dacă contextul determină controverse și o serie de încercări.  

 


Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.


22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro