www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Pesti
19 februarie - 20 martie

  Previziuni Pesti 2021  

21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


U
ltimul, dar nu cel din urmă semn al Zodiacului, este prins în următorii doi ani între cădere și sublim! După cum vedeți, am pus cuvintele într-o anumită ordine, așa încât indicațiile de orientare să fie corecte. În general Peștii au o tendința de dispersie, în funcție de dihotomia personalității lor care trage în două direcții, doar că acum există o delimitare și mai evidentă, prin îndepărtarea suficient de mare a celor doi Pești aflați în profundă antiteză.

Între 5 iunie 2020 și 23 decembrie 2021, Destinul a intrat într-o altă zodie dublă, Gemeni, care pentru voi se așează pe sectorul casei, familiei, patrimoniu, mama, maternitate, metabolism, Sine Divin. În același timp, Karma este, pentru exact aceeași perioada, pe casa carierei, a autorităților, rolului vostru profesional, numelui, brand-ului sau a tatălui. Acest lucru se poate spune că așează de-a curmezișul intereselor voastre personale,  prin ridicarea unor priorități ce țin de viață personală, familie, casă, dar și prin blocarea într-o oarecare măsură a unor direcții profesionale, care până acum erau clare, dar care, în ultima vreme, au luat o altă întorsătură.

Începeți 2021 cu o tensiune la grad perfect a planetei voastre Neptun, aflate în domiciliul din Pești, cu axa Destin/Karma, ceea ce face și mai greu de identificat, în prima faza, scopul și direcția viitoare.

În ultimii trei ani am tot ridicat problema independenței profesionale a Peștilor, a faptului că fiind entități vocaționale, fiecare ar trebui să își găsească o direcție cât mai liberală, în măsură în care acest lucru este posibil. Oamenii fără aspirații nu resimt atât de puternic umilința sau constrângerea care vin uneori din partea unor superiori neinspirați în ale managementului, așa că eu fac acest Horoscop pentru cei care înțeleg necesitatea evoluției. Ceilalți pot citi și pot folosi informațiile în măsură în care rezonează cu ei. Nu este nimic obligatoriu de făcut! Dacă un Peste dorește să rămână pe o anumită poziție poate mediocră, poate de subaltern, poate de sacrificiu, nu doar că este alegerea lui, dar face parte și dintr-o misiune mai grea și penitență sau de ceea ce îl leagă de karma sa de familie. Există sacrificii din ignoranța și există sacrificii nobile. Eu aș alege a două varianta, pentru că nu generează frustrări.

Dacă printre voi există Pești care în ultimii trei ani au dat importanță dezvoltatrii unor activități independente, prin transformarea unor pasiuni sau înzestrări native în profesie, chiar și aceia care ați păstrat un loc de muncă sigur de rezervă, aceia sunt în momentul acesta salvați. Cei care știu că ultimii ani au pus presiune din punct de vedere profesional, în mare parte, dar și familial, prin acceptarea unui rol de sacrificiu ce epuiza orice surplus de energie ar fi fost necesar transformării de sine stătătoare, aceia vor începe acum o perioadă ce va conduce de asemenea la transformare, dar poate mai complicată.

Revin la Destin și la căutările sale pe casa primordială, inițială, de vreme ce ea este în analogie până și cu uterul mamei unde v-ați întrupat. Tot anul este important, în primul rând, să încercați să vă regăsiți pe voi înșivă, sa petreceți timp cu voi, să va rugați, să va puneți întrebări, să va odihniți, să stați în liniște, să meditați, să va vindecați, să cereți ajutor acolo unde nu vedeați singuri. Puteți reveni la parametri inițiali, la momentul când tot ce va înconjura încă nu pusese presiune pe voi și gândeați simplu și natural ca niște copii?

Chiar și locuința este în analogie cu sufletul. Acasă ne odihnim și ne refacem energia. Dacă acasă nu este liniște și armonie, dacă cei cu care conviețuiți nu vă sunt ajutor, ci vampiri, atunci și voi aveți de suferit. Unii ar fi trebuit să plecați din casa părinților demult, alții, însă, puteți să va mutați în funcție de noile viziuni, aspirații, dar și necesități. Alții trebuie să aveți discuții serioase cu partenerii de viață și să căutați să schimbați ceva fundamental. Peștele are nevoie de un spațiu al lui, o camera, un birou, o mansardă, un subsol, unde să se retragă și să se rearmonizeze, limpezindu-și propriile tenebre.

Vor exista datorii, însă, față de familie, părinți, drumuri de făcut, medici de vizitat și atâta vreme cât Destinul se așează pe casele părinților, vorbim despre obligații, nu despre opțiuni. Tot raportat la părinți,  Destinul indică dezlipirea sau distanțarea de tiparele toxice ale familiei și la găsirea unei surse Divine de inspirație, în direcția realizării scopului vostru de viață, ci nu al celui care se așteaptă alții să îl împliniți, fie pentru satisfacerea ego-ului, fie din lipsa de viziune. Mereu am spus că sunt persoane care se sacrifică inutil, întorcând astfel karma altora exact împotriva lor, iar voi faceți parte dintre aceia. Cât dați altora și cât va dați vouă, este o chestiune de echilibru și orice echilibru stricat este purtător de consecințe. Mă repet ca de fiecare dată, familia unui Pește are nevoie pentru a-și vindeca arborele genealogic, nu de sacrificiul  al unui urmaș ce își face o cauză în a-și susține familie, ci este nevoie ca acesta să se dedice vindecării unei lumi întregi, beneficiind astfel de efectele vindecătoare ale faptellor sale nobile, dar indirect.

Destinul va aduce și alte surprize frumoase în familie prin copii, nepoți. Femeile Pește pot rămâne însărcinate anul acesta, iar orientarea Destinului spre familie, ci nu spre carieră, încadrează perfect în timp, astfel de evenimente. Puteți lucra mai mult de acasă sau puteți schimba ceva în profesie în așa fel încât să fiți mai liberi și să va faceți programul cum doriți. Unii dintre voi ar putea sta pe drumuri între două case, una în orașul natal, cealaltă poate la mare, la munte sau în altă parte. Cum axa Gemeni/Săgetător este o axa a drumurilor, drumurile va pot epuiza și mai există și risc de accidente, ceea ce voi descrie într-un paragraf viitor. Atunci când schimbi o casă se întocmesc documente, contracte și, de asemenea, atenție la acest capitol.

Între 18 iulie 2021 și 14 aprilie 2022, Lilith, nu doar că intră pe acest segment, pe Gemeni și pe casa casei, a familiei și a Sinelui, dar între 1-18 septembrie, prin conjuncția la grad perfect cu Destinul, va poate induce în eroare și va poate determina să luați decizii greșite. Aș evita deciziile capitale legate de casă, părinți, familie. Lilith este o energie vulnerabilă, poate aduce disconfort în casă, proastă comunicare, contracte vicioase legate de proprietăți,  discuții cu familia, unele probleme în sarcinile femeilor, depresii, neliniști. Totuși, ispita este ispita. Aveți grijă pe cine aduceți în casă, mai ales dacă aveți de gând să găzduiți pe cineva. Ar putea fi o greșeală! Alegeți cu atenție și pe aceia care va execută lucrări în casă. Alegeți casele cu atenție și cercetați-le viciile ascunse. Dacă nu va pricepeți, nu va apucați voi să faceți inginerii în propria casă. O minciună poate pătrunde în casă și poate avea legătură cu voi, partenerul de viață sau copilul. O greșeală făcută acum poate costă apoi mulți ani de reparații, certuri, suspiciuni, neîncredere.

Karma pe Săgetător și casa carierei, dar și a autorităților, dacă este să ne referim la faptul că Destinul indică faptul că puteți construi o casă sau altceva, va poate întârzia în obținerea unor autorizații. Pot fi și alte probleme în relația cu autoritățile și sunt situații juridice ce anul acesta se pot complică, însă fiecare își cunoaște problemele. Nu este bine să riscați nimic în 2021, care să va aducă chiar în vizorul unei cercetări penale. În următoarele paragrafe voi explica de unde poate apărea pericolul. În mare parte, Karma va face din ce în ce mai puțin răbdători cu cei care iau decizii în numele vostru și acesta este un impuls să evoluați. Nu va mai plac șefii, poate datorită unor schimbări recente și nu este întâmplător. Karma se află pe zodia străinătății, așa că cei care lucrează în companii străine sau străinătate au în plus motive de nemulțumire.

Acolo unde se alfa Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus și anume: pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna)și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare).

Marele eveniment al anului, deși el a început în decembrie 2020, dar cu efecte în 2021, este intrarea în conjuncție perfectă a celor două planete sociale, Jupiter și Saturn în Vărsător, care pentru Pești înseamnă ultima casă astrologică, a încercărilor, sănătății, dușmanilor, penitențelor, eliberarilor și confruntărilor karmice, a subconstienului și a agendelor ascunse. Dacă vi se pare că nu sună prea bine, trebuie să știți că vorbim despre chiar casă Peștilor, care este în profundă rezonanță cu ceea ce descrie această zodie. Adică suntem pe teritoriul vostru. Partea sublimă a segmentului ce în următoarea perioada va fi traversat de cele două planete este faptul că se mai numeste și casă Christică, a sacrificiului creștin, a ajutorului sau a iluminării prin evoluție spirituală.  Este vorba despre o casă mai inactivă unde în următorii ani, femeile care vor intra în concediu de creștere copil și cei care doresc a se pensiona se vor încadra perfect. Jupiter va rămâne aici între 20 decembrie 2020 -13 mai 2021, apoi va intră în Pești, dar va reveni în Vărsător între 28 iulie-29 decembrie 2021. Saturn, însă, va avea un tranzit compact de doi ani și trei luni între 17 decembrie 2020-7 martie 2023.

Sigur că există condiții speciale și diferite în funcție de fiecare om în parte.  Unii ar putea suferi, în timp ce alții ar putea să se simtă în al nouălea cer, în funcție de restanțele karmice, dar și raportat la ce va propuneți de aici înainte sau la capacitatea voastră de a fi de folos celorlalți. Greu este și ceea ce descoperiți în propriul univers prin rolul asumat față de cei care au nevoie de voi.

Am să încep cu sănătatea și am să spun că Jupiter este al vostru vechi patron și este un aliat în perioada amintită mai sus. Saturn are funcție inversă și rămânând doi ani și trei luni pe casa sănătății, sigur că poate genera probleme. Grație lui Jupiter în 2021 găsiți soluțiile medicale perfecte care nu lasă o boală acută  să devină cronică. Evident pot debuta boli autoimune, chiar rare, greu de diagnosticat. Poate chiar suferiți de așa ceva și abia acum găsiți cauza. Vărsătorul este o zodie a colectivităților, așa că pentru ce a mai rămas din această Pandemie, mulțimile nu sunt încă locuri de frecventat. 2021 este bun pentru investigații și vindecare.

Marele vostru noroc este că următorul tranzit al lui Jupiter în Pești este și mai bun în privința vindecării, însă el mai aduce și alte realizări. Presupun că nu vreți ca realizările voastre să aibă de a face doar cu rezolvarea problemelor medicale, ci mai așteptați și alte cadouri de la viață. Nu lăsați lucrurile pe ultima clipă. În misiunea voastră de viață sănătatea, terapia, spitalul sunt căi de manifestare a bagajului primit de Sus. Dacă unii veți ajunge aici, poate fi o chestiune de corecție karmică, o lecție. Nu vreau să pun accent doar pe sănătatea voastră. Voi puteți fi sănătoși tun, dar așa cum am spus, alții sunt cei care pot avea nevoie de implicarea voastră. O femeie care urmează să nască va trece și ea pe la spital, evident. Cât în privința unui rezident sau a unui medic, deja vorbim despre aprofundarea meseriei sale, nicidecum despre propriile boli.

Pentru cei care lucrează în astfel de sectoare de activitate, medicină, exil, marină, laboratoare de cercetare, spionaj, servicii secrete, centrale nucleare, cămine de îngrijire, va urma doar o perioadă cu multă muncă din pricina lui Saturn, dar și cu satisfacții, datorită lui Jupiter.

Există o categorie de oameni cu probleme penale, iar Saturn până în martie 2023 poate fi o amenințare. Pentru alții, însă, dar și în funcție de faptele lor, Jupiter fie aduce purificare prin penitență temporară și schimbarea cursului vieții, fie noroc în eliberare sau rezolvarea favorabilă a speței juridice în cauza.  Fiindcă vorbim despre casa dușmanilor ascunși, este posibil să fiți victimele unor persoane care v-au făcut rău, cu sau fără intenție directă. În realitate însă, puteți avea un dușman în propriul fel de a fi gestionat o situație. Chiar și dacă nu vorbim despre cazuri penale, căci acestea sunt puține în audiența acestui Horoscop, planetele se deplasează de pe casa prietenilor pe cea a dușmanilor sau a persoanelor ostile, adică unii prieteni vă devin dușmani. Deși poate fi o sintagma nefericită și superficială, având în vedere complexitatea influenței acestei case a Peștilor, este o invitație pentru voi de a va izola și de a căuta mai profund în ființa voastră. Nimic nu este întâmplător. Totul este relativ și cu două tăișuri.

Casa a douasprezecea este o casă ascunsă. Voi alegeți dacă veți cădea în vicii în următoarea perioada sau le veți vindeca pe cele vechi. Totuși există o probabilitate mai mare că Peștii să aibă agende ascunse în următorii doi ani și trei luni.

Saturn poate veni cu mai multe tipuri de încercări care întorc cu lopata gândurile, emoțiile și vibrațiile voastre. Jupiter, însă, le vindecă. Chiar dacă Saturn rămâne mai mult pe această casă astrologică, Juiter va fi și mai puternic când va trece în zodia voastră Pești, temporar în 2021 și încă de două ori până la final de 2022.

De aceea am spus că vă poziționați între cădere și sublim, între agonie și extaz, boală și vindecarea, penitență și eliberarea, orbire și claritate, cercetare și rezultat, încercare și ajutor Divin. Toate acestea vin la pachet.

Cei care doresc să fenteze incercarlie karmice, trebuie să munceasca în plus. Acum trebuie să faceți ce este mai greu, nu aleatoriu sau aiurea, ci acele acțiuni ce rezonează cu ființă voastră, dar pe care multă vreme le-ați evitat, amânat, ocolit. Țineți un regim de slăbit cu voință, învățați o limba străină grea, descoperiți un nou domeniu, care vreți voi, dar studiați-l cu sârguință, creați-vă singuri “auto-penitențe” atunci când doriți să obțineți performanțe ce sunt sabotate în general de propriile slăbiciuni. Un sportiv sau cineva care da un examen nu se mai distrează, ci se antrenează sau învață. Artiștii se pot închide într-un studio și pot scrie sau compune. Va izolați și va delimitați de tot ceea ce va poate distrage atenția. Vreți să va remodelati corpul, acum este momentul, renunțând la obiceiurile nocive. Pe măsură voinței voastre veți descoperi un echilibru interior solid, pentru că așa cum am spus, această ultima casă este, până la urmă, teritoriul vostru, pe care acum îl explorați în profunzime. Chiar dacă în prima fază, explorandu-va ființa interioară, găsiți și ceea ce nu va place, este important să nu lăsați aceste galerii secrete întunecate și înfundate, ci să le oferiți lumina și energie.

Pentru că am pomenit de faptul că puteți explora noi domenii de activitate, nu pot să nu le menționez pe cele guvernate de Vărsător. Rolul lui Saturn este de ava da deschidere spre domeniile de tip uranian: IT, activități online, de la comerț, până la exploatarea propriului capital de imagine prin video blogging, tehnologie, aparatură de orice gen, electricitate, energie verde, astrologie, astronomie, mass-media, televiziune și film, regie de film, filantropie, organizații, fundații, aviație, de la inginerie aviatică până la însoțitori sau controlori de zbor, meteo, resurse umane, sociologie, politică sau tot ce are de-a face cu interesele unor colectivitatati, chiar țări etc.

Nu în ultimul rând, acordați credinței și spiritualității importanța cuvenită. De aceea, această casă se numește casa încercărilor sau a iluminării, pentru că vă creează opțiunea evoluției fie prin încercări, sacrificiu, suferință, umilință, fie prin raportarea voastră la Sinele Suprem, misiunea primordială, Dumnezeu.  Simpla abordare a vieții prin instrumentele creștinismului practicat pot fi sursă de lumina și pot face din această perioada o revelație, nu un travaliu.

Apare un singur risc, pe fondul unor tranzite de tip “avarie” pe Taur, semn de pământ, ce durează până pe 18 iulie și care sunt responsabile de tensiunile anului 2021.  “Neimpamantarea” corespunzătoare în timpul călătoriilor spirituale, poate duce către un soi de rătăcire, până la faza în care cei din jur să nu vă mai recunoască sau să nu va înțeleagă, datorită unui discurs abstract și confuz.

Uranus este o planetă a conștiinței superioare ce stă deja de trei ani în Taur, pe  o casă a cunoașterii și v-a tot invitat să citiți și să vă informați despre lucruri noi. Din păcate această planetă va realiza cuadraturi perfecte în februarie, iunie și decembrie, exact cu Saturn aflat pe o casă mai complicată. De altfel ciocnirea de trei ori a celor două planete este cam singura problemă a acestul an, altfel un an ce abundă în  aspecte deosebit de frumoase, care evident, vor ajuta pe toată lumea.

Între 21 octombrie 2020 și 18 iulie 2021, însă, Lilith tranzitează și ea Taurul, scăzând vibrația acestei case astrologice. Între 6 ianuarie și 5 martie, Marte complică și mai mult lucrurile, intrând și el în Taur. Pe 21 ianuarie , atunci când luminariile Soarele și Luna se vor alia, primul cu Jupiter și Saturn din Vărsător, cea de-a două cu conjuncția explozivă din Taur, Uranus, Lilith și Marte, vom avea niște cuadraturi de toată “splendoarea” între casă încercărilor și cea a comunicării, actelor,drumurilor, contractelor, fraților, surorilor. A două tensiune se produce o dată cu Luna Nouă din Vărsător din 11 februarie, atunci că nu mai puțin de 6 planete toate aliniate pe ultima casă, tensionează din nou conjuncția ce aduce neprevăzutul în viața tuturor.

Ultima casă astrală este cea a închiderilor și pare că veți fi forțați un an întreg, dar cu precădere în aceste prime două luni ale lui 2021 să finalizați anumite procese. Poate pentru mulți dintre voi va fi un succes real, dar se va face cu enorm de mult consum. Dacă va fi legalizată șederea voastră într-o altă țară, veți fi căutați și în urechi pentru asta. Vă vor crește dioptriile săpând și căutând în acte pentru a duce la îndeplinire o sarcină. Mare atenție pe unde va țineți hârtiile. Dacă contractele suportă amânare, nu le faceți în ianuarie și februarie, cu atât mai mult cu cât avem un Mercur retrograd. Atenție la acte în general. Nu practicați meserii fără licență, deoarece puteți avea mari probleme cu legea. Nu conduceți fără acte și în general aveți grijă la condus, căci există risc major de accidente. Taurul este o zodie a banilor și totul se va deconta în bani, mai ales dacă nu aveți o asigurare. Conjuncția explozivă pe casa drumurilor sugerează că roțile de la mașină trebuie mereu verificate. Avem planete pe sectorul spitalului, deci se poate lasă cu răni sau cu victime. Faptul că le menționez, nu înseamnă că se întâmplă tuturor sau implacabil, totuși, dacă aș fi Peste, nu aș face drumuri decât dacă este necesar și urgent. Mare atenție și la comunicare, casa dușmanilor este puternică și ce spuneți sau scrieți acum va poate arunca într-un război cu cineva. Atenție și la activitățile în mediul online. Erorile, greșelile, pot strica imaginea. Așa cum spuneam mai sus, referitor la comunicare, încercați să nu deveniți utopici. Universul unui Peste este greu de transpus, darămite cineva să îl înțeleagă. Nu trebuie să vorbiți mereu despre lumile subtile, nu toți înțeleg. Cei care învață pot avea probleme cu școala online, pot rămâne în urmă și copiii Pești trebuie ajutați și verificați. Din păcate unii pot avea crize și vor ajunge la psiholog. Aș spune că trebuie să fiți mai vigilenți în privința anturajelor, a ceea ce spuneți. Tinerii sunt mai vulnerabili. Puteți, de asemenea, fi ținta unor bârfe, denigrări și minciuni. A treia casă unde se desfășoară artileria grea de planete ce influenteaza în ianuarie și februarie mai mult, apoi descrescător până în 18 iulie, este și o casă a străzii sau a vecinilor. Dincolo de faptul că toate cuadraturile la un loc pot genera fenomene naturale imprevizibile de care nu avem cum să ne ferim, pot exista avarii în bloc sau pe stradă pe care locuiți, care va pot afecta și se poate lasă și cu cheltuieli personale sau colective. Pot exista și o serie de probleme în relația cu frații și surorile, unele legate de moșteniri comune.

Sper că nu v-am zapacit complet! Am lăsat special pentru ultima parte a acestui Horoscop prezentarea celui mai bun tranzit al ultimilor 12 ani, al cărui gazde aveți onoarea să fiți.

Intrarea temporară a lui Jupiter în Pești între 13 mai și 28 iulie 2021 este așteptată de toată lumea că soluție de finalizare a Pandemiei. Jupiter în Pești revine între 29 decembrie 2021-10 mai 2022 și apoi 28 octombrie- 20 decembrie 2022. Jupiter în Pești a fost de-a lungul tranzitelor sale responsabil de multe vindecări, miracole, finalizarea cu succes a unor situații, descoperiri științifice, în special ce au legătură cu domeniul medical. Acest tranzit este unul cu efect benefic preponderent, are vibrația unei atingeri de Înger, a unui miracol neașteptat, dar și a unui răspuns la multe rugăciuni pe care fiecare din voi poate le-a formulat de-a lungul anilor. Este pentru voi o perioadă cadou, în cere primiți ceea ce vreți, dar puteți începe proiecte noi ce se pot finaliza abia pe tranzitele de la anul atunci când Jupiter revine în Pești. Aș zice că acest tranzit va ajută să scoateți cei mai bun din voi. Puteți vindeca, salva și veți trece de la agonie la extaz, de la persoana condamnată de toată lumea, la erou. Este un moment ideal de a ieși la rampă cu talentul sau inovațiile voastre. Jupiter în Pești va întărește harul și cum el definește puterea de vindecare, auto-vindecare și rugăciune, acestea se activează la nivel maxim acum. Puteți căpăta un aspect nou, iar ceea ce este mai frumos este că găsiți ce căutați. Iubirea, un copil, familia, căsătoria sunt idealurile oricărui om obișnuit sau ale unei majorități. Dacă un Peste dorește să se exprime diferit, acum este momentul să o facă.

Închid nu doar prezentarea zodiei Pești, ci al acestui întreg Horoscop 2021, greoi pe alocuri, fluid în alte paragrafe, cu speranța ieșirii cu bine a tuturor din criză lui 2020 cu ajutorul miracolului pe care Jupiter în Pești, antidotul Divin, îl aduce în această lume atât de bolnavă.

 

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro