www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Rac
22 iunie - 22 iulie

  Previziuni Rac 2021  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Pentru o perioadă de aproximativ doi ani și 3 luni toate zodiile de apă vor intra într-un proces de resetare, transformare, conștientizare și aprofundare a direcției lor de viață. Fie că sunteți născuți într-o zodie de apă sau aveți un ascendent în semn de apă, cu atât mai mult, dacă și zodia și ascendentul sunt de apă, ori dacă sunteți într-o relație în care ambii parteneri sunt nativii unui astfel de semn, perioada care urmează poate fi, în funcție de cum doriți să interpretați, fie mai provocatoare pentru cei care băteau pasul pe loc în diverse probleme, fie mai grea, dacă nu vedeți în provocările vieții decât greutăți.

Racul s-a mai confruntat cu un fel de antrenament a ceea ce va urma, în perioada de început a Pandemiei, 22 martie – 2 iulie 2020, atunci când Saturn intrase doar pentru un “check in” în Vărsător. Poate ați simțit atunci că prioritățile voastre se schimbă, mai ales că și tranzitul acestei planete profesor de pe axa voastră Rac/Capricorn, timp de 3 ani, a adus foarte multă presiune. Într-un fel aveți motive, că după 17 decembrie 2020 să va simțiți mai eliberați, să nu mai simțiți presiunea relațiilor atât de puternic. Redirecționarea către alte interese, va face mai curajoși în a va delimita teritoriul și a nu va mai lasă absorbiți în cauzele altora, fără să cântăriți dacă este necesara sau nu, implicarea voastra. Momentan, toate planetele, și mă refer la cele grele, se află pe harta Racului în emisfera ce va leagă de responsabilitățile sociale și profesionale, învestiții și cercetare, evoluție și creativitate, așa încât, genul acela de Rac domestic, pare că nu se mai regăsește în “spațiile înguste”. Pentru început aș zice că nu trebuie să așteptați ca viață să va forțeze să faceți anumite schimbări. Ar fi de preferat să le inițiați voi. Nu orice schimbare de dragul schimbării este neapărat de ajutor, totuși mă refer mai mult la definiția Racului și la informațiile care sunt adânc stocate în Sine, suflet, cum vreți să îi spuneți. Pe acelea trebuie să le accesați acum. Unii știți despre ce este vorba, alții încă va întrebați, oare în ce direcție trebuie mers pentru a deveni omul potrivit la locul potrivit?

El însuși, Racul, înseamnă “casă” și dacă acum începe procesul de revenire “acasă”, în matricea voastră, în Destinul vostru, atunci indiferent despre ce va fi vorba , nu poate fi atât de greu de trecut. Există două etape mai dificile, prima fiind legată de tranzitul Destinului prin Gemeni și care pentru voi este situat pe sectorul sănătății, al bolilor lungi și cronice, al dușmanilor, penitențelor, suferințelor, a tuturor încercărilor prin adâncirea proceselor subconștiente ce va scot din zona de confort, dar și al iluminării prin evoluție spirituală și credință (5 iunie 2020 – 23 decembrie 2021). În a doua etapă, parțial suprapusă peste prima, Saturn în Vărsător trece prin casa transformărilor ireversibile, a legăturii cu lumile subtile, dar și a banilor și economiilor (17 decembrrie 2020 – 7 martie 2023).

Vărsătorul nu este o zodie compatibilă cu Racul, în sensul că cel de-al doilea este introvert, pe când primul deschide un orizont de posibilități atât de vast, astfel ca la început sezatia Racului este de teamă. Saturn în Vărsător stimulează Racul în direcția modernizării, de a se informa mai atent, de a învăța să lucreze pe un calculator sau să își transfere activitatea în mediul online, de a nu risipi, ci a gândi proiecte pe termen lung, calculând atent factorii de risc, atât pentru o afacere, cât și pentru bugetul personal, de a investi în ceva modern, cum ar fi o casă ce are legătură cu viitorul, gândindu-se nu doar la nevoile de acum, ci și la ce vor vrea poate copiii săi peste 10 ani, de a folosi, iar, internetul pentru a promova idei, afaceri, a găsi cele mai bune oferte. Dă curaj Racului să pătrundă în tainele unei spiritualități mai profunde, poate a studia științe uraniene, precum Astrologia, Numerologia, Feng shui sau Reiki în ideea de a înțelege mai bine anumite conexiuni chiar și cu lumea de dincolo, căci acum Saturn traversează această casă astrologică.  Este o perioada excelentă pentru vindecare și renunțarea la anumite vicii sau dependențe, devreme ce Saturn le pune frână, fie și prin bariera sănătățîi. Aveți nevoie de energie pentru altceva, acum. Începe o perioada în care se schimbă ceva în nivelul vostru de trăi și puteți, în prima faza să învățați să faceți bani din pasiunile voastre și apoi ajutându-va și de Jupiter, tot în 2021, să încasați primii bani. Puteți investi în tehnologie, în cercetare, puteți aduce schimbări radicale site-urilor firmelor voastre sau puteți moderniza spațiile în care lucrați. Învățați să constinetizati importanța filantropiei și mulți veți redirecționa o parte din investiții sau profit în programe de ajutor, clinici, azile de bătrâni sau tot felul de cauze umanitare. Veți înțelege că banii se fac, vin și se cheltuie după niște reguli mai subtile, decât ați crezut până acum. Veți cerceta cauzele ce stau în spatele unor situații ce țin de planul financiar și cu Saturn în această poziție, intră în transformare și obiectele de activitate ale unor firme pe care le aveți. Dacă acel obiect de activitate nu mai este compatibil cu misiunea voastră de viață, acesta va urma să se schimbe și este bine să citiți cu atenție toate semnele, pentru a nu mai investi în continuare într-un “cal mort legat de picior”. Aveți timp să va reorganizati și ce va începe acum să se strice, nu mai poate fi refăcut. Poate unora le va fi mai greu, pentru că Saturn aduce și restricții. Puteți economisi sau puteți reduce anumite cheltuieli. Trebuie să fiți mai rezervați în a cheltui, poate și datorită unui credit.  Cum Vărsătorul va trimite la digitalizare, mulți veți fi tentați să investiți în monede virtuale. Puteți atrage fonduri nerambursabile pentru proiecte bine studiate.

Exemplele sunt multe, dar vreau să rezum: viața voastră se schimbă și o dată cu ea și sursa de bani. Acești bani pot fi ai voștri, ai firmelor voastre, ai partenerilor de viață sau afaceri, adică ai voștri împreună. Puteți merge singuri, în continuare sau pentru că va despărțiți de cineva. Pot exista acumulări de capital de la mai multe persoane, dar și partaje sau lichidări de acțiuni. Dați importanță nevoii de schimbare din ultima perioadă și fiți creativi! Cei care nu veți schimba o profesie, este posibil să investiți sau să doriți să vindeți ceva. Mare atenție, căci Saturn veghează și vrea să va învețe să calculati totul corect. Pe o fluctuație atât de mare a valutelor, dacă vindeți o casă acum și cumpărați alta la anul, nu va sfătuiesc să depozitați lei, căci riscul de devalorizare este uriaș. Mai apare situația în care banii economisiți pentru un scop  anume, să fie necesari peste noapte pentru altceva și situație ce va  bulversează, căci trebuie întâi să digerați mai întâi schimbarea.

Revenind la un tranzit ce îmblânzește, doar între 20 decembrie 2020 – 13 mai 2021 și 28 iulie -29 decembrie 2021 exigența lui Saturn, este cel al Marelui Benefic, Jupiter, care în cele două intervale menționate mai sus traversează aceeași casă a banilor. Jupiter este mai spornic, mai generos, aduce banii. Saturn este mai păgubos, mai profund și vine cu lecții mai dificile, stocând, cheltuind și blocând banii, uneori. Așadar, aveți încredere în Jupiter, căci el vine o dată la 12 ani cu oportunități, pe care exploatandu-le acum, puteți reuși să câștigați încă 12 ani de acum înainte. Dacă de exemplu vă faceți curaj să transformați o pasiune într-o afacere, să nu mai faceți doar de plăcere anumite lucruri, acele mici câștiguri de la început se pot înmulți și în timp, puteți trăi doar din această nouă activitate. Lipsa de încredere în voi înșivă ar fi cauza pentru care ați întârziat până acum să recunoașteți că sunteți utili altora și că ceea ce faceți este musai să figureze că o afacere. Alte câștiguri pe care le aduce Jupiter sunt și cele legate de activități online de orice gen, sper să nu se înțeleagă că aș încuraja ceea ce este imoral. Este în funcție de voi și de ceea ce vreți să transmiteți. Puteți strânge bani prin campanii, puteți câștiga din YouTube, videoblog, promovări, iar odată cu creșterea activităților online și advertising-ul merge bine. Puteți filma reclame, va puteți valorifica licențele de zbor sau puteți avea câștiguri din activități de montaj  filme, crearea unor site-uri și alte activități IT. Jupiter va ajută să atrageți bani, să luați credite, sainchideti credite, puteți vinde case, pământuri, puteți beneficia de moșteniri, burse, recupera bani din partaje sau să fiți despăgubiți pentru ceva anume. Una peste altă, în 2021 Jupiter nu îl lasă pe Saturn să va pună prea mari bețe în roate, dar, cum unul trage inainte și celălalt, mai precaut înapoi, este bine să creați echilibrul perfect.

Există, însă, ceva care poate bloca la modul real, bunul mers al planurilor voastre. Nu este ceva ce resimțiți doar voi, ci toate zodiile. Saturn este o planetă “grea”, așa i se spune pentru că face o roată de cerc în 29 de ani. O dată cu intrarea în Vărsător, în februarie, iunie și decembrie 2021, Saturn va crea o cuadratura cu Uranus, aflat pe Taur, tot o zodie a banilor și culmea, pe casa Vărsătorului. Mai devreme, pe 21 ianuarie avem însă mai multe cuadraturi între cele două sectoare și anume Jupiter, Saturn, Soare în Vărsător, pe sectorul descris mai sus și Uranus, Lilith, Marte și el intrat pe 6 ianuarie în Taur, cât și Luna, luminariile activând puternic aceste tensiuni. Putem vorbi de un blocaj, schimbare de plan, situații neprevăzute, situații colective sau ale grupurilor din care faceți parte care va pot stă de-a curmezișul ideilor voastre, o lege care schimbă regulile peste noapte. În primul rând conjuncția explozivă Uranus, Marte, Lilith, Luna se așează pe casa prietenilor și a celor care “se oferă să va ajute”. Aceste două case se resping, deci pot îndrăzni să va sugerez, că atunci când se știe că aveți anumite economii, mulți vor avea nevoie de ajutor sau va vor propune afaceri, dar care nu vor fi profitabile sau va vor cere bani împrumut, dar nu îi vor returna la timp, când veți avea nevoie de ei. Nu aveți nevoie decât de voi înșivă să va lămuriți cum va investiți banii și chiar trebuie să fiți atenți pentru a nu fi manipulați nici de un cumpărător, nici de un agent imobiliar, nici de o rudă , nici de cineva care dorește să folosească abilitățile voastre pentru a crea un concept, poate online. Puteți face totul voi înșivă.  Pe 21 ianuarie pare că sare ceva în aer, așa că și o prietenie mai veche sau una bazată pe o înțelegere de afaceri se poate strică. Perioada instabilă, însă se extinde până la Luna Nouă din Vărsător pe 11 februarie, când șase planete adunate aici realizează alte careuri cu planetele din Taur.

Uranus este de trei ani pe casa prietenilor, a poziției voastre sociale sau a pasiunilor ce pot fi transformate în afaceri. Între 21 octombrie 2020 și 18 iulie 2021 este și Lilith aici, iar între 6 ianuarie și 5 martie vine și Marte. Cuadraturile de la început de an cu planetele din Vărsător se realizează pe semne fixe, rigide, adică o decizie o dată luată e foarte greu să mai fie anulată. O tensiune acumulată în timp face că ceva să răbufnească. Nu mergeți cu grupul, chiar este indicat să vă desprindeți de el. Dacă toată lumea face într-un fel, nu e treaba voastră. Țineți minte valurile acelea colective Caritas, franci elvețieni etc. Situația seamănă. Nu aveți protecție bună și nu este cazul să mergeți după sfaturile cuiva, dacă nu ați studiat bine problema. Pentru cei mai tineri și fără o identitate bine conturată, există riscul să fie influențați de obiceiuri vicioase ale prietenilor. Aceste noi adicțîi sunt și costisitoare, iar dacă sunteți  un tânăr cu bani de la părinți, deveniți ușor victimă. Există riscul ca o avarie sau o reparație colectivă să hotărască soarta bugetului personal. Aici nu aveți ce face. Poate blocul sau cartierul se modernizează și nu totul se face cu bani de la buget. Dacă însă avaria este a voastră, cum spuneam, este bine să aveți bani puși deoparte sau chiar o asigurare, pentru a rezolva cât mai ușor sau a nu bloca întreaga activitate sau confortul vostru. Tot ce are legătură cu gazele, electricitatea, autoturismele, aparatele electrice și de uz casnic, v-ar putea pune la cheltuială, în caz că se strică. Aveți grijă pe unde va cazați până la vara, cât durează această perioadă, cu atât mai mult în ianuarie și februarie. Cel puțin în cazul vostru asigurările sunt salvatoare. În altă ordine de idei și în încercarea mea de a va prezenta multiplele surprize ale aspectelor acestor planete cu fitil, nu va lăsați ușor duși de val, căci mereu noutățile pot avea o putere de seductive. Puteți simți că e un tren pe care îl puteți prinde, dar nimeni nu va calculează cu adevărat riscurile. Altfel spus, de unele ne putem feri, de altele nu. Chiar și anumite fenomene naturale pot crea pagube, mai ales în ianuarie și februarie.

Va doresc să treceți cu bine peste aceste riscuri de început de an, pentru că 2021 abundă în aspecte frumoase și ar fi păcat să nu acționați la timpul potrivit. Răbdare, deci!

Lilith în Taur traversează până pe dată de 18 iulie casa prietenilor și în plan personal acesta este un segment cu probleme. Surprize nu chiar plăcute din partea prietenilor, poate chiar necazuri ale lor, va pot bulversa. Prieteni noi anul acesta nu prea se fac și posibil să nici nu aveți timp de cei vechi.

Din dată de 5 iunie 2020 până la 23 decembrie 2021, Destinul traversează, de asemenea o casă mai dificilă pentru Raci, ultima casă astrologică, ce poate ridică nivelul de dificultate a unor situații, încercări, trăiri, creând sentimentul de prizonierat, de neputință, uneori și teamă. Cum nimic nu este întâmplător și cum vorbeam despre 2020 că fiind anul în care v-ați confrunta cu presiunea unor relații, atât personale, cât și profesionale, bănuiesc că doar o presiune și un disconfort puternic ar putea fi cauza schimbarilor anunțate mai sus. Când ai în față o nouă perspectiva, nu este ușor la început și fără sacrificiu nu se poate face nimic. Sigur că și Pandemia a reprezentat pentru unii un blocaj. Dar ar putea fi atâtea altele, o problema medicală, oboseală, un conflict sau faptul că sunteți încă prinși într-o relație, care vă stoarce de energie, o datorie de plătit. Situații ce nu au mai fost până acum experimentate, nu va lasă liniștiți, va preocupă, va apasă.

Este bine să acordați mai multă atenție sănătății și să controlați tot ce va supără. Puteți face asta chia acum la început de ianuarie, pentru că Venus va da vești și soluții bune. După dată de 18 iulie 2021 Lilith începe un tranzit în zodia Gemeni și până pe 14 aprilie 2022 se amplifică riscul erorilor medicale. Va veți învârti de colo-colo în căutarea adevaratului diagnostic. 1-18 septembrie nu recomand nicio intervenție, dar nici alte acțiuni riscante. Este un moment în care se poate greși ireversibil.

Cât stă Destinul pe ultima casă, cea mai complexă dintre toate și a tuturor decontărilor karmice, acordați mai multă atenție meditației, bisericii, credinței, spiritualității și astfel vă veți ridica deasupra altor griji de zi cu zi. Aceasta este terapia pentru această perioada. Analizați procese subconștiente, faceți regresii acolo unde blocajele nu pot fi rezolvate. Găsiți cauzele bolilor, căutați informații în arborele genealogic. Este posibil că stările emoționale să se amplifice la maxim. Anxietățile, depresiile, oboseala sunt foarte posibile, dar nu toate sunt îngrijorătoare, pentru că pot fi semnalele Sinelui activ într-un corp și condus de o minte ce se trezește într-un ritm mai lent . Nu va puteți  odihni prea mult când Saturn se pregătește de schimbări radicale. Veghea va face atenți, chiar dacă epuizarea își spune cuvântul. Din când în când evadați, resetați-va. Inițiați-va în ceea ce simțiți că va poartă către lumină și adevăr. Vă veți descoperi dușmanii și vampirii și veți trece la curățenie. Faceți binele pe care îl puteți face, dar fiți vigilenți.

În același timp și pe acelați interval de tranzit, Karma în Săgetător afectează casa muncii și a sănătății. Este posibil datorită muncii pe care o depuneți să aveți dezordine alimentară, dezechilibre de greutate, metabolism, stres, program încărcat, probleme ale coloanei, picioarelor, tiroidei. Ce să mai vorbim de cei care s-au îmbolnăvit de Covid la locul de muncă.

Acolo unde se alfa Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus, sănătate, conflicte, încercări. Astfel se vor formă pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna)și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare). Axa Gemeni Săgetător este o axă a drumurilor, așa că în primul rând atenție cum sofati! Important va fi și ce semnați, ce cumpărați și ce rostiți. Nu uitați că între 1 și 18 septembrie, pe lângă eclipse, Destinul se întâlnește cu Ispita exact pe această casă ascunsă și este bine să va păziți și spatele. Este mai greu, dacă cineva se hotărăște să va trădeze, nu puteți ști de la început. Încă ceva: trebuie să fiți atenți să nu intrați în probleme ce pot crea un prizonierat pe termen lung. O fi ea casa creștinului și a ajutorului, dar feriți-va să ajutați pe oricine.

Chiar și faptul că Destinul traversează în 2021 casa încercărilor și a iluminării prin evoluție spirituală, capătă un sens aparte, între 13 mai și 28 iulie, atunci când temporar, Jupiter, Marele Benefic, intră în vechiul său domiciliu din Pești, care pentru voi poate face minuni. Dincolo de efectul vindecător, mântuitor și profund spiritual al acestui tranzit ce seamănă cu un Înger, este cu atât mai important faptul că Jupiter este puternic deoarece traversează și o casă domiciliu, unde va reveni în 2022. Este un tranzit atipic, dar Jupiter în Pești este, statistic vorbind, responsabil de cele mai spectaculoase cazuri de vindecare și prin medicină și prin credință. În aceste luni, cât Jupiter stă  temporar pe casa Săgetătorului, se deschid multe porți, oportunități, pentru că atât Peștele cât și Săgetătorul guvernează depărtările, drumurile lungi, posibilitățile infinite. Este vorba doar despre ceea ce căutați. Ajutor primesc cei ce vor să călătorească departe, să se stabilească departe, să rezolve probleme în țări străine și mă refer și la românii deja plecați, dar și la cei ce intenționează să o facă. Se pot rezolva probleme medicale dincolo de granițele țării, de la infertilitate până la cele mai grave probleme. Jupiter deschide orizonturi vocaționale, îi ajută pe cei ce dau admitere sau se înscriu la facultate, susține examenele grele, universitare și post universitare, pe cele de specializare. Creează conexiuni fără precedent cu planul spiritual, face minuni pentru cei care cred și se roagă, ajută la găsirea unor leacuri alternative pentru probleme unde medicină alopata nu are soluții, nu din limitare, dar din pricina faptului că bolile ce au cauze sufletești nu pot fi vindecate decât într-un alt plan.

2021 vă ajută în ciuda multor drumuri grele și aparent înfundate, să găsiți prin intuiție, răbdare și credință, nu doar luminița de la capătul tunelului, ci adevăratul scop al vieții.

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.


22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page

 


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro