www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Sagetator
22 noiembrie - 21 decembrie

  Previziuni Sagetator 2021  

21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


De la intrarea Nodului Sud Karmic în zodia voastră pe 5 iunie 2020, ați trecut deja prin impactul a cinci eclipse și mai urmează încă patru, în 2021. Pentru că eclipsele se formează prin conjuncții și opoziții ale Lunii și Soarelui cu axa Nodurilor Lunare, toate cele nouă eclipse au influență mai mult sau mai puțin asupra voastră. Sesiunea de dușuri reci/fierbinți se va încheia abia pe 23 decembrie 2021, odată cu intrarea Karmei în Scorpion. Karma este cea care învie trecutul și vi-l oferă în prezent, fără să va lase prea multe opțiuni. Lucrurile sau relațiile neterminate, aspectele ignorate, lecțiile neînvățate, atașamentele rigide, refulările, culpabilitatea, tot ceea ce a rămas neexplorat, neinchis, neinvatat, nemuncit, nevindecat sau neplătit, stă la coadă timp de un an și jumătate, absorbindu-va din timpul vostru personal, atât de prețios, obișnuiți să fiți altădată rasfatatii Zodiacului. Karma poate crea anumite blocaje în aspectele expansive ale zodiei, blochează călătoriile în străinătate. Datorită influenței Karmei în Săgetător, toată lumea călătorește mai puțin la nivel internațional pe perioada Pandemiei. Însă pentru voi fiind un sport obișnuit, a generat nu atât o lipsa, cât un minus în motivații. Va plăcea să învățați, să mergeți la școli, la facultate. Nici asta nu s-a mai putut așa cum v-ați fi dorit, iar în ceea ce privește planul spiritual, Karma va forțează să învățați mai mult din trăirile voastre, să căutați acolo unde nu ați căutat până acum, să va depășiți limitele, chiar dacă va credeați deja învățați. Sunt Săgetători cu restanțe de explorare a planul spiritual. Nu puteți decât amâna, nu și evita la infinit. Spiritualitatea intră cumva în misiunea voastră de viață. Eclipsele se formează atunci când axa Nodurilor Lunare sau Destin/Karma se află pe o axa zodiacală, cum este acum Gemeni/Săgetător, iar impactul lor poate fi unul brutal dacă nivelul spiritual al unei persoane nu este atât de ridicat.  La polul opus, însă, pentru cei care s-au preocupat de evoluția lor, se produc mai degrabă anumite conștientizări, idei, se trasează noi direcții. Ultima eclipsa din 2020, cea totală de Soare, din 14 decembrie, va avea efecte mult timp, iar următoarele vor fi pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna, Săgetător), 10 iunie (Eclipsa de Soare, Gemeni), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna, Taur) și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare, Săgetător).

Atunci când Karma este în zodia voastră, Destinul este opus, în zodia Gemeni și acest lucru are întâi de toate impact asupra relațiilor voastre, atât în sens pozitiv, cât și negativ sau cel puțin resimțit negativ, având în vedere cât de relativ este totul. Tot ce se întâmplă acum în relațiile voastre este dictat de Destin. Există liber arbitru, însă nu puteți forța. Destinul traversează în același interval 5 iunie 2020- 23 decembrie 2021, casa căsătoriei, a parteneriatelor, alianțelor, adversarilor, concurenței și proceselor în instanță. În sensul binecuvântat al cuvântului, 2021 le poate aduce Săgetătorilor o căsătorie sau întâlnirea predestinată cu persoană cu care urmează să formeze o familie. Chiar și Jupiterul vostru va ajută în acest sens în următorii doi ani. Mai mult, anul începe promițător, iar Săgetătorii întră optimiști în 2021, pentru că între 15 decembrie 2020 și 8 ianuarie 2021, Venus nu doar că tranzitează zodia voastră, dar trece și peste Nodul Karmic, argumentând pozitiv atât în favoarea voastră, cât și a iubirii, foarte greu încercate în 2020. 

Anul nu se termină atât de roz, însă, iar din 18 iulie 2021 odată cu intrarea lui Lilith în Gemeni până pe 14 aprilie 2022, cât și  zilele de 13, 14 decembrie atunci când, de dată această Marte, zeul războiului va trece peste Nodul Karmic, în Săgetător, putem vorbi și despre divorțuri, rupturi, desfaceri de contracte parteneriale, unele chiar în instanța, dacă condițiile vor cere așa ceva. Cum aspectele se formează pe zodii duble, aveți încă opțiuni de rezolvare pe cale amiabilă a conflictelor și multe din probleme pot fi depășite printr-o comunicare justă. Lilith în Gemeni, prin opoziție, poate ajunge să enerveze Săgetătorul prin tot felul de minciuni și vorbe derutante, pe care acesta nesuportandu-le, acționează impulsiv. Cum vreau să iau lucrurile pe rând, voi ajuge și la Lilith în Gemeni, însă mai întâi trebuie să ne ocupăm de alte tranzite. Cert este, că să concluzionez capitolul relații, că și starea, libertatea, patrimoniul vostru pot depinde în această etapă de altcineva și este bine să gestionați cât se poate de amiabil relațiile, că să depășiți totul cu consum minim. În egală măsură, în funcție de situație puteți lega sau puteți rupe alianțe. Totul depinde de temporalitatea acestora, de termenele lor astrale. Destinul indică spre relații. Unele se nasc acum, unele se închid acum, altele își văd în continuare de drum, dacă Timpul nu decide altceva.

Un aspect extraordinar, după ce un an de zile, guvernatorul vostru Jupiter a fost prins în matricea Pandemiei, creându-va concomitent ridicări și prăbușiri pe tot parcursul lui 2020, este că Marele Benefic intră în 20 decembrie 2020 în Vărsător și nu o face singur ci împreună cu Saturn cu care va realiza conjuncții la gradele 0 și 1, ce marchează o nouă era pentru noi toți, dar în special pentru voi. Vărsătorul este o zodie a viitorului, avangardei, modernului, digitalizarii, altruismului, maselor largi de oameni, guvernează aviația, televiziunea, regia de film, domeniul IT, astrologia și alte științe uraniene, Cosmosul, astronomia, cercetarea și alte domenii de cunoaștere către care Jupiter acum își îndreaptă atenția în dorința de a explora.

Jupiter are următorul traseu în Vărsător 20 decembrie 2020-13 mai 2021 apoi 28 iulie – 29 decembrie 2021. În toată această perioada casa astrologică traversată este cea a drumurilor scurte, învățământului, contractelor, comerțului, comunicării, transporturilor, fraților și surorilor. Pe scurt puteți învață, preda, scrie, vă puteți dezvoltă performanțele de comunicare online sau pe tot felul de platforme ce va facilitează activitatea profesională, puteți publică sau va puteți exprima verbal sau în scris opiniile. Puteți cumpăra, vinde, semna contracte importante, puteți obține autorizări, licențe, brevete. Puteți călători mai des prin țară sau pe drumuri scurte, devreme ce Karma pe Săgetător va limitează drumurile internaționale. Veți avea dor de ducă și dacă nu veți avea, vor apărea ocazii de a călători sau participa la seminarii sau întâlniri în afară orașului. Va puteți mută din localitate. Pentru cei tineri care dau Bacul anul acesta este bine să știe că Jupiter nu va fi pe casa liceului în perioada examenelor, el trecând temporar în Pești. Acolo va rămâne doar Saturn și Saturn este exigent, așa că pregătiți-va temeinic tot anul. Karma pe zodia voastră creează probleme în legătură cu studiile universitare și ca să iasă cum vreți voi, trebuie multă muncă și mai puțină distracție.

Jupiter este al vostru și este norocos, iar în Vărsător va lărgește foarte mult audiența, în cazul în care urmăriți asta sau trăiți din asta. Altfel, va aduce inspirație, idei, inteligență, abilitatea de a negocia și de a obține ce va doriți prin comunicare. Jupiter în Vărsător este și puțin oportunist. Unii vor spune că sunteți cam norocoși, dar uite că de dată această, pe aceeași zodie, pe aceeași casă astrologică se află și Saturn care va da mai multă greutate tuturor domeniilor amintite mai sus.

Saturn, Planeta Profesor va rămâne în Vărsător și pe casa astrologică amintită mai sus între 17 decembrie 2020 și 7 martie 2023. Saturn aduce muncă, dar și lecții de viață. Dacă Jupiter este mai frivol, mai oportunist, mai vedetă în Vărsător, Saturn înfrânează expansiunea, acolo unde studiile, informațiile, cunoașterea ori dreptul de a vorbi despre anumite lucruri nu sunt suficiente să valide. Este clar că 2021 aduce în viață Săgetătorilor modă studiilor scurte și medii, nu a celor lungi. Vom vedea că datorită unor tranzite destul de brutale pe sectorul muncii, dar și al sănătății, înțelegând prin sănătate și stres, oboseală, unii dintre voi vor fi obligați să își schimbe profesia, învățând pe brânci sau autorizandu-se în alte meserii. Unele acte expira si veti sta la cozi pentru reinnoirea lor.

Săgetătorii care nu și-au terminat liceul sau nu au dat examenul de bacalaureat ar trebui să se ocupe de asta. Puteți face școala de șoferi. Puteți învață ce vreți voi, de la limbi străine până la astrologie, programare pe calculator sau va puteți lua licențe de zbor. Puteți da interviuri dificile sau examene de care v-ați temut. Este o perioada bună pentru cei care vor să devină profesori, să ocupe astfel de posturi sau să predea la orice nivel. Începeți să îi învățați pe alții din ceea ce știți voi. Pot există anumite situații în cre trebuie să va puneți de acord într-un cadru mai larg, grup mai mare, inclusiv în relațiile cu frații, surorile sau vecinii. Deveniți conștienți de puterea cuvântului vostru. Jupiter se aruncă, dar Saturn cântărește mai mult. Aveți grijă ce informații vehiculati. Obțineți drept de semnătură în domenii importante precum notariat, judecător, psihiatru, medic sau orice persoană care autorizează sau autentifică un act. Puteți adună oameni, puteți iniția campanii filantropice, scrieți sau rescrieti proceduri, legi, inovati, cercetați, promovați, organizați interviuri și influențați. Puteți scrie o carte și o puteți publica. Lecțiile de viață vin din comunicare, din profesiile bazate pe așa ceva, învățați faptul că comunicarea se realizează pe mai multe paliere, inclusiv cel energetic, la distanță fizica sau cu cei trecuți în lumea de dincolo.

Pomeneam mai sus, ca de altfel, la toate zodiile, cât și în cadrul previziunilor generale, că 2021 este un an plin de aspecte benefice, cu excepția unor tensiuni între Uranus și Saturn ce au loc la grad perfect în februarie, iunie și decembrie, însă în dată de 21 ianuarie și apoi pe 11 februarie la formarea Lunii Noi în Vărsător, doi ciorchini de planete intră în tensiune, unul aflat pe Vărsător, celalalt pe Taur.

Uranus a intrat de trei ani pe casa muncii și a sănătății, pentru Săgetător, această fiind pe zodia Taur. Sunt multe care s-au schimbat în trei ani și dacă nu le-ați schimbat voi, schimbându-se cadrul general, este ceea ce putea răsfrânge în planul sănătății anumite perturbări, în procesul de readaptare. Somatic, noi manifestăm dezacordul cu ce ne înconjoară și primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să va citiți și sa va înțelegeți pe voi, pentru a înțelege în ce direcție mergeți. Eu demult povestesc faptul că Săgetătorii trebuie să ia în serios independența profesională, iar 2021 va poate pune într-un punct terminus, în caz că ați întârziat să faceți toate schimbările necesare evoluției voastre.

Între 21 octombrie 2020 și 18 iulie 2021, Lilith rămâne pe aceeași casă, aceeași zodie ca și Uranus, iar Marte cu forța lui războinică, intervine între 6 ianuarie – 5 martie 2021. Iată cum în jur de 21 ianuarie, aceste trei planete cu influență astrală cel puțin explozivă, intră în tensiune pe Cruce Fixă, ca manifestare implacabilă, cu Jupiter și Saturn din Vărsător descrise mai sus. Această nu este tot, pentru că luminariile, Soarele în Vărsător și Luna în Taur, amplifică totul, intrând și ele în hora. Este ca o energie acumultata în timp care acum se degajă brusc ca într-o explozie. 11 februarie aduce Luna nouă în Vărsător, dar și cu Venus și Mercur retrograd, care se alătură celorlalte planete din Vărsător, relizand din nou cuadraturi cu cele trei planete din Taur. În acest interval, în mod evident au loc evenimente mai puțin previzibile, dar au legătură cu muncă, sănătatea, pe de o parte și comunicarea, drumurile, comerțul pe de altă parte. Aveți grijă ce spuneți, ce scrieți, ce transmiteți! La locul de muncă pot apărea schimbări care va determina și pe voi la rândul vostru să faceți schimbări. Ele nu țin neapărat de voi, ci poate de colectivul din care faceți parte. O avarie va poate bloca activitatea. Mare atenție la tot ce stocați pe computer. Sunt posibile, de la fenomene naturale, la explozii sau incendii ce nu pot fi prevăzute. Atenție și la accidente auto sau avarii ale autoturismului! Anul acesta pare că va luați mașină nouă, așa că sper să nu se întâmple acest lucru datorită unei avarii. Casa drumurilor tensionează casa sănătățîi, așa că unele accidente se pot lăsa cu răni, fie ele și ușoare, fie psihologice. Este suficient să va speriați atât de tare, încât să nu mai vreți să conduceți în viitor. Aveți grijă pe cine angajați, dacă aveți astfel de activități cu salariați. Taurul guvernează banii și ianuarie, februarie pot aduce ceva blocaje în plata salariilor.

Taurul pe care se alfa planetele cu energii grele ce totuși descresc spre martie și apoi iulie, este casă sănătății ușoare. Totuși problemele stomatologice costisitoare, tiroidă, tot ce are legătură cu segmentul ORL, pot constitui condiții de sănătate șubredă. Uranus nu aduce atât boli, cât manifestări atipice ale unor afecțiuni, ce devin astfel greu de diagnosticat. Uranus duce spre nervozitate și este posibilă epuizarea și incapacitatea de a va mai desfășura activitatea într-un mediu ostil, cu disconfort, cu zgomot sau cu colegi cu care nu rezonați. De aceea spuneam că aceste situații trebuie luate ca un impuls de a schimba. Doar impulsul devine virulent, voi sunteți forțați să va reașezați pe drumul vostru. Apar erori medicale, erori profesionale, din partea voastră sau a altora. În această privința fiți atenți sau reverificati și în altă parte un rezultat medical. Nu este cazul în ianuarie și februarie să angajați pe nimeni, nici măcar o femeie care va gătește. Mai ales dacă va gătește! Taurul guvernează mâncarea și începând cu dezordinea alimentară și riscul de a va îngrașă, apare riscul unor intoxicații sau a faptului că organismul vostru nu tolerează anumite produse alimentare. Este posibil  să descoperiți asta într-o criză, apoi se va merge spre vindecare. Cauzele îngrășării sau ale slăbitului pot fi însă medicale, nu neapărat alimentare. Dar pentru că vorbeam despre explozie, atenție și la explozia de kilograme!

Alte probleme pot fi legate de schimbarea sediului locului de muncă, ce nu vă va bucura în prima instanța, probleme colective ce pot bloca activitatea și nici pericolul Pandemiei nu a treut, așa că voi trebuie să fiți atenți cu cine intrați în contact în primele luni ale anului.

După 18 iulie Lilith intră pe sectorul relațiilor despre care am pomenit mai sus, dar între 1 și 18 septembrie se va întâlni la grad perfect cu Destinul și asta înseamnă că în calea voastră iese Ispita. Ispita nu se referă la dragoste sau nu se referă doar la dragoste. Ispita are legătură cu Gemenii, comunicare, drumurile, contractele etc. Are legătură cu ceilalți, soț, soție, parteneri, socrii, dușmani, procese. Așadar, ar fi mai indicat să fiți cuminți în această perioada și să nu luați decizii sau să spuneți lucruri pe care le puteți regreta. Sigur că energiile malefice se amplifică , iar Neptun din Pești va sucește mințile și nu va mai este clară direcția. Nu veți putea cotrola, însă, dacă partenerul de viață greșește. Acesta poate greși în orice fel, chiar și ajutând pe cineva care ulterior va devie ostil amândurora. Poate ascunde ceva minor, apoi totul capătă dimensiuni apocaliptice. Dacă acesta se confruntă cu o problemă, cum ar fi un doctorat și va apucați voi să îi scrieți teza, veți intra în ceva de unde nu veți mai putea ieși. Puteți fi mai vigilenți, însă slăbiciunile partenerului de viață sunt șuruburi care s-au slăbit în timp. Aveți grijă pe cine alegeți acum, dacă sunteți în căutarea unui partener. Nici vorba de cununii civile în septembrie, dar nici între 18 iulie 2021 și 14 aprilie 2022. Sub influența Lunii Negre în Gemeni, apar fie minciuni, fie în spatele unui om minunat, de altfel, sunt probleme cu care va veți încărca voi, în viitor. Lilith va scoate la suprafață probleme mai vechi din relații, dar va slăbește și pe voi. Comunicarea poate fi problema principală. Schimbările, karma, stresul sunt ale voastre, dar aruncați vina pe partener.

Există, însă, o perioada de grație în 2021, atunci când Jupiter, guvernatorul vostru intră în Pești, vechiul sau domiciliu. Nu doar că Jupiter este al vostru și se deplasează spre un alt segment unde își poate manifestă puterea absolută, dar Jupiter în Pești este ceva special, având puterea de vindecare, mântuire, miracol, liniște sufletească venită după multă vreme de zbucium, finalizarea cu succes a unor acțiuni. Jupiter în Pești este un Înger care pentru voi va avea un tranzit temporar anul acesta între 13 mai și 28 iulie, pentru că apoi să revină încă de două ori în 2022. În acest interval segmentul ce beneficiază de energia pozitivă este casa, familia, mama, maternitatea, metabolismul, sufletul, dar și legătura karmică cu familia. Sigur că în plan teluric  puteți rezolva probleme imobiliare, puteți cumpăra sau vinde, în funcție de interese, va puteți muta sau puteți găsi confortul necesar într-o casă mai veche, însă Jupiter înseamnă mult mai mult. Aduce o formă de vindecare mai subtilă, ce are legătură cu ștergerea unor tipare vechi, ce v-au făcut poate prizonieri o viață întreagă. Dacă va veți ocupa de voi, va veți reseta. Acest tranzit înseamnă har de rugăciune, vindecare, autovindecare. Puteți, însă, să va implicați în vindecarea altor membri de familie. Va puteți împăca cu anumite rude, inclusiv părinți, iertând cauze mai vechi. Puteți găsi pacea, somnul, odihna, prin abandonarea unei  profesii ce va obliga la ore lungi și nepotrivite bioritmului vostru. O terapie, un regim alimentar, ar face minuni și nu doar că va veți vindeca corpul fizic, ci și aura. Este un moment bun pentru găși un psiholog care să va ajute, dacă v-au deranjat anumite stări. Adesea oameni se blochează în tipare comportamentale și de gândire toxice, crezând că aceea este normalitatea și că nu pot schimbă nimic. Lăsați un specialist să se pronunțe. Eu nu recomand doar terapia, cât schimbarea.

Va puteți îndrăgosti, căci Jupiter amplifică totul. Fiind pe casa emoțiilor, crește sufletul și îl crește din cauza iubirii. Femeile pot rămâne însărcinate și puneți bazele unei familii.

Dacă nu veți ști ce să faceți acum în 2021 cu Jupiter în Pești, sigur veți află în 2022, atunci când Crucile Duble nu mai induc ignoranța, nepăsarea și superficialitatea specifică zodiei, asadar ce este mai bun se pregateste.

 

 

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.
22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro