www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie

  Previziuni Scorpion 2021  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


2
021 este anul în care toate de zodiile de apă intră într-o etapă de transformare profundă și Scorpionul nu poate face excepție. Totuși dintre toate cele trei zodii, celelalte două fiind Rac și Pești, voi faceți față cel mai bine sau poate sunteți cei mai inspirați în a va confrunta direct cu toate aceste examene care urmează să vină. Dacă cei care citesc acest Horoscop au și ascendentul în zodie de apă sau partenerul de viață este născut în zodie de apă, atunci schimbările vor fi cu adevărat provocatoare. De multe ori am zis că viața voastră înseamnă schimbarea în esența ei și că sunteți dotați cu acel simț superior de a anticipa semnele ce va avertizează să pregătiți din timp  “procedurile de lichidare” a tot ce nu mai reprezintă sursă de învățare, indiferent de punctul în care ați ajuns.

Anumite semne au început încă din 2020. Între 22 martie și 2 iulie Saturn a intrat temporar în Vărsător, pe casa casei și a familiei, dar într-o poziție căzută a hărții, ceea ce descrie faptul că punctul inferior al traiectoriei saturniene pe harta voastră, va aduce într-un moment mai slab energetic. În plus, pe 5 iunie 2020, Destinul a început un tranzit ce va continuă până pe 23 decembrie 2021 tocmai pe casă Scorpionului ce anunță  toate acele schimbări capitale pe care le știți sau pe care nu le știți încă, ce va vor aduce într-un alt scenariu decât cel de acum, nu mai departe de sfârșitul anului pentru care facem analiză.

În 2021 se vor forma mai multe Cruci Fixe, aspecte tensionate, împreună cu Soarele vostru, datorită intrării planetelor pe celelalte semne fixe ca si zodia voastra, Taur, Leu și Vărsător. Cuadraturile specifice Crucilor Fixe creează sentimentul de constrângere. Cu cât amânați o decizie, atunci când și semnele o dictează, cu atât mai incorsetati vă veți simți, iar la un moment dat deciziile voastre vor semăna cu un salt dintr-un tren în mers al unui pasager care realizează că trenul a luat foc. Indiferent cât de dificile vi se vor părea anumite demersuri, faceți ceea ce trebuie să faceți la timp. 2021 poate veni și cu scadențe mai vechi, datorii amânate, și poate veni și cu penalități. Vom vedea!

5 iunie 2020-23 decembrie 2021 este etapa în care drumul vostru sau Destinul, cum i se mai spune, arată spre schimbare, renunțare, lichidare, aprofundare, concentrare, desprinderea de atașamente vechi. Zodia parcursă este cea a Gemenilor și mereu segmentul mercurian a venit cu informația comunicării, învățării, a unor înțelegeri prin contracte, documente peste documente ce pot schimba calitatea de proprietar al unor bunuri. În mare parte, fiecare Scorpion, fie simte ce schimbări are de făcut, fie poate asista neputincios la felul în care se schimbă ceva în propriul sau Univers. Chiar și în această a două varianta, nu uitați că reperele exterioare pot fi semne pentru voi. Sunteți singurii ce pot decide dacă vor mai face sau nu parte din acel Univers ce prin transformarea să nu mai reprezintă zona în care va regăsiți.

Nu am cum să nu leg acest tranzit al Destinului de faptul că anul acesta casa caminului, patrimoniului, a familiei și casa căsătoriei, a partenerilor și a proceselor intră în conflict, așadar primele schimbări se pot defini clar prin schimbări de domiciliu. Este chiar o recomandare pentru cei ce știu că au acest lucru de făcut, să iasă din zona de confort și să caute un loc mai bun pentru ei. La vremea la care scriu și citiți acest Horoscop, poate încă nici nu vă gândiți la așa ceva, dar este bine să rămâneți pe lungimea de undă specifică, pentru că informații despre o nouă casă pot apărea oricând.

Schimbări pot fi în relațîi, mai ales că în unele mariaje, chiar se conturează surprize. Totuși anul acesta avem energie nouă și bună în plan sentimental, iar o nouă iubire câștigă teren în fața unei relații vechi, mâncată de răni ce nu mai pot fi vindecate.

Când Crucile Fixe, adica planete ce stau de-a curmezisul in semne fixe,se formează, schimbare poate însemna renunțare, abandon. Dacă vă simțiți captivi într-un punct mort, nu mai puteți avea și trecutul și viitorul în același sac. Desprinderea înseamnă asumarea prețului de plătit pentru libertatea voastră. Puteți renunta la ofertele generoase ale părinților, pentru a merge pe drumul vostru, pe umerii voștri. Puteți renunta la un proces lung și anevoios, cedând mai mult decât merită un partener, ce nu va vrea liber cu una, cu două, pentru a nu rata trenul vieții voastre, care nu va așteaptă prea mult. Puteți renunta la oferte generoase, dacă acestea va hrănesc doar buzunarul sau ego-ul, nu și sufletul.

În cazul furtunilor și descărcărilor electrice conjugale ce amenință la orizont, puteți preintampina sau depasi criza, dacă asta vreți, puteți vindeca, resuscita, cu condiția unei schimbări a amândurora, a conștientizării culpabilității de ambele părți și a felului în care ați permis ca o relație să devină vulnerabilă, pentru că nu ați mai comunicat sincer și suficient. Dacă problemele nu vor fi în cuplu, ci vor fi doar ale partenerului, va fi bine să îl susțineți, să îi fiți alături, indiferent despre ce este vorba, însă va fi cu consum maxim. După  ce furtuna va trece, veți claca și veți acuza.

Pot exista schimbări de loc de muncă, mai mult în direcția recunoașterii voastre ca persoane abile, înzestrate cu tot ce este nevoie pentru a construi un drum propriu.

Schimbarea în sens spiritual este una dintre cele mai recomandate. Destinul trece chiar pe casa legăturii cu lumea de dincolo, o casă a unei spiritualități brute. Recepția se poate manifestă în vis sau în stare de veghe, deopotrivă. Nu este nevoie de prea multă carte pentru capta anumite informații inedite, iar singura datorie pe care o aveți este decodificarea corectă. Puteți însă și învăța, citi, fi atenți, puteți întreba pe cineva mai priceput, dar mai ales trebuie să credeți. Am văzut mulți Scorpioni care azi erau atei, mâine se trezeau cu credința drept în suflet, ci nu în cap, precum alții. Scorpionul este o zodie surprinzătoare și dacă vreți să înțelegeți mai multe, fără spiritualitate se poate, dar nu căpătați profunzime.

Sunt multe ce se vor schimbă acum, iar sfatul meu este să priviți bucuroși cum o formă devine altă formă. Nu vorbesc despre schimbarea unui serviciu cu altul, despre schimbarea culorii părului, deși nici acestea nu sunt rele. Totuși dacă cineva reușește printr-o intervenție chirurgicală  sau propria vointa să scadă în greutate câteva zeci de kilograme, aceea este o schimbare. Ar fi mai bine prin sport, regim și voință, însă depinde de situație. Puteți schimba metehne, obiceiuri, tipare de educație, mentalități, puteți dori să aruncați pe geam acel ac otrăvitor al Scorpionului și să deveniți mai înțelepți, vă puteți schimba țara, puteți schimba condiția materială.

Schimbarea este aceea pe care o văd și alții la voi și o remarcă, uneori poate chiar se minunează. Puteți deveni părinți și asta schimbă totul! Vorbim în curând despre toate, căci așa cum se leagă lucrurile la voi nu se leagă la nicio altă zodie. Poate că acest Horoscop pare mai puțin ofertant, dar cei care acum se simt plafonati, plictisiți, prizonieri, obosiți, neiubiți, deznădăjduiți, confuzi, blocați, se pot bucura. Stați cu ochii în zare, ceva vine!

Karma este la polul opus Destinului, pe casa banilor voștri, în Săgetător. Anul începe binișor, căci acolo o avem pe Venus, însă karma aduce multe “amenzi”, mai ales pentru cei ce nu vor să se împrietenească cu schimbarea. Dacă salariul nu mai crește sau dacă nu va puteți permite un avans la o casă sau un credit, este pentru că nivelul la care sunteți acum poate fi depășit. Unele obiceiuri se schimbă, nu va mai permiteți unele lucruri, pentru că alte prioritatati vor ocupă primele locuri în clasament. Învățați să renunțați la vicii. Scorpionul are structural, sub cota zero, o pivniță a sa și niciodată nu se știe pe unde se scurg banii, către ce slăbiciuni. Axa Gemeni/Săgetător pe care stă Destinul/Karma este o axa a drumurilor scurte și lungi, cursurior, actelor, comerțului, invatatmantului, însă fiți atenți, va rog la accidente, anul acesta. 13,14 decembrie 2021 îl plasează pe Marte pe Nodul Sud Karmic și această poziție periculoasă poate aduce cheltuieli, pagube, furturi , accidente. Pavăza bună, învinge primejdia rea.

Acolo unde se alfa Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus, astfel: pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna)și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare).

Ceea ce voi descrie în continuare este posibil să mai fi pomenit și mai sus, însă doar datorită faptului că se reconfirmă și se leagă anumite lucruri, mai spun din nou, însă referindu-mă la alt tip de tranzite.

Saturn a mai trecut în 2020 prin Vărsător, însă pe 17 decembrie 2020 intră și rămâne pe casa casei, a familiei, a mamei, a maternității, a țării și a relației cu Sinele până pe 7 martie 2023. Ați mai auzit de Saturn și unii îi atribuie o aura malefică, însă vorbim totuși despre Planeta Profesor ce în următorii doi ani și două trei luni mută lecțiile de viață și eforturile în planul personal. Saturn este o planetă a cărei energie este mai puternică și mai benefică în poziție culminanta pe o hartă, pe carieră, de exemplu, iar acum la voi ea va stă răsturnată, adică în poziția cea mai de jos. În sens rău, și încep cu asta, că să epuizez acest subiect, Saturn mai aduce și căderi din funcție, pierderea statutului profesional, incapacitatea de a va ridică într-o ierarhie, demisie, blocaje, retrogradări, încetarea unor mandate. Totuși dacă acest lucru se întâmplă este fie pentru că urmează o schimbare, fie pentru că nu ați construit corect scara pe care ați urcat într-un vârf. Nu toți Scorpionii trebuie să se teamă, ci doar aceia care sunt atașați posesiv, dar defectuos de o funcție, rol sau poziție profesională. Alții este bine sa va manifestați, să zicem, mai smerit, în următorii doi ani și două luni în ierarhia din care faceți parte. Poate va veți simți puși la pământ, însă nu este momentul acum să va cereți drepturile, poate doar să renunțați să mai depindeți de ceva anume și să mergeți pe drumul vostru.

Pensia, concediul de creștere copil, deschiderea unor activități pe cont propriu, declararea unor sedii sociale acasă, lucrul de acasă, activități legate de case, imobiliare, construcții, amenajări, decorațiuni, comercializarea unor produse de uz casnic, mobilă, Feng-Shui, ateliere domestice, ferme, gospodării cu producție, activitățile agricole, toate acestea sunt de bun augur și nu reprezintă decât progres pentru Scorpioni și mai multă liniște. Aceste activități sunt susținute de un Saturn căzut.

Saturn este planeta care vă învață lecții de viață și vă învață să faceți lucruri, să fiți gospodari. În același timp, pe o vibrație mai joasă și poate pentru cei ce nu reușesc să își găsească astfel de lucru, poate aduce griji, apăsări, probleme în relația cu părinții, probleme de sănătate în special ale mamei, modificări în metabolismul vostru, probleme mai grele în sarcini ale femeilor, despresii și accente grave ale emoțiilor, pentru că acolo regăsim și casă relației cu Sinele Divin. Dacă vreți să va adăpostiți de astfel de griji, faceți-va de lucru acasă, construiți. Nu trebuie să va aruncați mai mult decât puteți și dețineți resurse, căci va puteți prinde urechile în griji. Citiți, scrieți, învățați, deveniți activi acasă, modernizati și unde nu gășiți pe cineva care să va ajute, un specialist, de exemplu, faceți voi.

Între 20 decembrie 2020 și 13 mai 2021, apoi 28 iulie -29 decembrie 2021, aveți plăcerea și onoarea ca alături de Saturn să între și Jupiter pe același sector al căminului, patrimoniului, casă, “masă”, familie, materniate, Sine, țară. Este un eveniment unic și Jupiter este Marele Benefic, iar alături de Saturn, Planeta Profesor, pe un sector astral a cărei traiectorie este prin sufletul vostru, pregătiți-vă să traversați cele mai puternice emoții, atât sublime, cât și cu accente mai grave. Într-o familie, un bătrân pleacă și un bebeluș se naște. Părăsiți o casă, dar intrați într-una nouă. Unii pleacă de la părinți sau din țară, alții se pot întoarce. După necaz, vine bucurie și după muncă, satisfacție. Așadar Jupiter stă mai puțin aici decât Saturn, dar pe sectoarele mai sus amintite, acționați și prindeți din zbor oportunitățile trecătoare. Vorbim de nou, despre energie vie, avangardistă , viitor, specifică Vărsătorului, pe care au loc toate aceste tranzite, jupiterian, saturnian.

Achiziționați o casă modernă sau utilați-o astfel. Puteți investi în afaceri imobiliare. Puteți cumpăra sau închiria un spațiu pentru o activitate privată. Puteți investi în energie verde sau o puteți folosi pentru propria locuință.

Jupiter aduce și un soi de pace interioară, mulțumire, satisfacție, sarcină, copii, casa mult visată, o casă peste hotare, puteți pleca de acasă sau în alte cazuri un bunic, un părinte pot veni să stea cu voi pentru a avea grijă de el sau invers pentru a vă ajuta cu un copil mic.

Extinderea sau restrângerea spațiilor comerciale, vânzarea sau investițiile imobiliare, sunt în funcție de cum simțiți și energia pe care o aveți. Dacă o casă cheltuie bani și nu produce nimic, puteți vinde, scăpați de ea, va consumă energia. Saturn aduce griija caselor, cheltuieli, corvezi, prizonierat față de anumite proprietăți, poate bătrânești, poate începute și neterminate, poate ce fac obiectul unor partaje sau litigii între cei ce se așează la o masă succesorală. Jupiter, însă, va ajută să le rezolvati pe toate cu bine. Dacă aveți o casă, un teren ce nu se vând de ani de zile, acum este momentul. Vărsătorul este o zodie colectivă și unele probleme pot apărea de la blocul, cartierul, stradă sau comunitatea din care faceți parte. Sunteți într-o perioada de schimbări, va amintiți? Dacă unele lucrurile nu se mișcă în direcția a ceea ce va doriți, mutați-va. Nu aveți căldură și apă caldă, montați o centrală. Lucrări de reparații colective va pot deranja o perioada, dar totul este într-un sens bun.

Jupiter și Saturn aduc și rezolvă probleme în familie, dar și în societate: va ajută să înființați fundații, azile, cămine etc. Puteți ajuta un prieten aflat în nevoie, găzduindu-l o perioadă.

Există o casă astrologică, pe de o parte, opusă vouă și, pe de altă parte, aflată în tensiune cu acest sector al casei și familiei. Acolo, pe casa relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor, proceselor, concurenței etc, deja Uranus, o planetă agitată și cu manifestări imprevizibile, a intrat în Taur în urmă cu trei ani. Când Uranus se opune Soarelui vostru, unele situații devin implacabile, bruște, neasteptate și nu mai țin de liberul vostru arbitru. Depinde cât de tare ați reușit sau nu să faceți din conștiința colectivă dușmanul vostru. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat și ați fost un bun soț, cetățean, partener etc, atunci Uranus doar vă provoacă și va mai surprinde cum poate el și în funcție de lista pregătită de Univers. Din 21 octombrie 2020 până pe 18 iulie 2021, Lilith cea ispititoare, dar și periculoasă, a intrat tot aici, pe sectorul relațiilor, iar din 6 ianuarie până pe 5 martie, Marte, planeta războiului nu face decât să se alieze în această armata cu arsenal periculos și exploziv, prin neprevăzut.

Așadar, în 21 ianuarie dar și 11 februarie când va fi Luna Nouă în Vărsător, conjuncția explozivă sau incendiară de pe casă relațiilor intră în conflict cu voi și cu ceea ce am descris mai sus, ca fiind casa locuintei, a familiei, a maternității, unde se vor afla Soarele, Jupiter, Saturn în ianurie, iar în februarie va fi o aglomerare de nu mai puțin de șase planete. Atenție! Vorbim despre voi, casa și relațiile voastre. Nu este un an al nunților, este prea nefastă energia acolo, mai ales că nu puteți anticipa nimic. Totul se poate anula pe ulima suta de metri din te miri ce motiv. Poate după 18 iulie, când iese Lilith. Puteți întemeia familii, va puteți muta la casa voastră, însă vor fi și situații în care prin divorț și partaj, ceea ce ați construit până acum va trebui împărțit. Da, gheața este subțire. Spuneam mai sus că voi puteți renunta la ceva comun, ce reprezintă un lanț ce va ține prizonieri. Casa proceselor este foarte proastă tot până pe 18 iulie și va puteți afla în situații de impas. Părinții voștri se pot așeza de-a curmezișul între voi și un viitor soț sau soție. Și aici va trebui să faceți alegeri. Poate apărea o sarcina, însă relația cu partenerul se strică, exact când ar fi trebuit să va fie alături. Asta este ceva clasic. Uranus, Lilith și Marte au efectul unei bombe cu ceas, iar surprizele pot fi de tipul infidelitaților sau sabotajului financiar atât din partea partenerului de viață, cât și a celor de afaceri. Pot urma procese, sigur, doar în cazuri excepționale. Pot urma procese dacă voi sunteți vinovați. Există riscul unor sechestre pe avere, proprietăți. Puteți obține divorțul, dar puteți locui în continuare cu partenerii de viață. În mare parte, dacă Taurul este zodia unde stă energia unei bombe cu efect întârziat, vorbim, desigur, despre bani. Va puteți trezi cu datorii, dacă aveți un partener ce și-a ascuns vicii costisitoare. Nu vorbim neapărat de conflicte. Poate este doar nevoie de implicarea voastră pentru a ajută o persoană dragă și acest lucru se face și prin cheltuieli financiare.

În anumite cazuri, recomand abia în a doua parte a anului să intentati procese pentru retrocedari. Atenție la marele blocaj financiar din prima parte a anului și aveți grijă în ce investiți. Există și riscul unui proces față de un dezvoltator ce întârzie să va predea o locuință.

Din 18 iulie 2021 până ape 14 aprilie 2022, Lilith intră pe casa schimbărilor, în Gemeni, acolo unde se va întâlni la grad perfect cu Destinul între 1 și 18 septembrie. Acum trebui să fiți foarte atenți! Puteți face o greșeală, o prostie care să coste mulți ani de zile de aici înainte. O investiție proastă, un credit ce nu va aduce decât probleme, un accident, o sarcina nedorită, o intervenție chirurgicală greșită, o moștenire încărcată cu energie negativă, un împrumut către o cunoștință  pe care nu îl veți mai recupera, un furt ce pleacă dintr-o greșeală proprie, o investiție împreună cu cineva, un cuvânt aruncat ce otrăvește o relație, toate acestea devin marile ispite de care trebuie să va feriți acum în prima parte din septembrie, dar și în toate cele 9 luni când stă Lilith pe această casă a schimbărilor. Spuneam că ați plecat pe drumul schimbării, iar Lilith are puterea de a va întoarce din drum. Va dezorientează. Este și o casă a sexualității. Chiar dacă Jupiter aduce iubire anul acesta, nu tot ce zboară se mănâncă, dar veți ști asta. Dacă inchideti ochii, este pentru că așa vreți.

Energia benefică și miraculoasă a lui 2021 este adusă de intrarea temporară a  lui Jupiter, Marele Benefic pe casa iubirii, a copiilor și a creativității. Între 13 mai și 28 iulie se creează o armonie ce doar o dată la 12 ani se întâmplă și îi ajută pe toți cei care caută iubirea, care doresc un copil sau cei care s-au săturat de activități ce nu le aduc satisfacție. Îi ajută în special pe artiști, dar și pe cei care doresc să se manifeste în activități legate de copii. Jupiter în Pești este ca un miracol și aduce răspuns celor care s-au rugat pentru ceva anume, dar aduce și în viață celor sceptici situații ce ii vor face să spună cu Dumnezeu s-a uitat spre ei. Este un tranzit excelent pentru copiii mici ai Scorpionilor, dar și pentru reușitele celor mari. Dacă există Scorpioni ce acum privesc, din cauza altor tranzite mai puțin prietenoase, o sarcină, ca pe una nedorită, aș zice că greșesc. Uneori Universul are căi mai întortocheate și copilul trimis este o minune, chiar dacă voi inițial vă speriați.

Jupiter revine și în 2022 de două ori pe această casă a iubirii și a copiilor. În zodia Pești, Jupiter aduce miracolul vindecării și cei care au făcut tratamente pentru a procrea, acum primesc ce și-au dorit, poate când se așteptau mai puțin.

Avem o casă a căsătoriei proastă și o casă a iubirii bună. Jupiter revine și la anul. Nu va abuzati de această energie sublimă transformând o iubire în adulter. Închideți frumos o căsătorie, acolo unde nu mai este nimic de reparat și lăsăți iubirea să aștepte, ca totul să se poată desfășura demn și pur. De aceea am menționat mai sus de renunțare. Mergeți în direcția pe care o dictează sufletul, dar nu va agățați cu disperare de ce ați agonisit. Există mereu un preț de plătit pentru pripă și nerăbdare și un trofeu pentru cei ce cugetă și nu calcă pe sufletul altora.

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro