www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie

  Previziuni Scorpion 2018  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


2018 incepe in forta, atata vreme cat una din planetele ce va guverneaza, Marte, planeta puternica, de actiune, se afla in zodia Scorpion si in plus, amplificata fiind de prezenta lui Jupiter, supranumita si Marele Benefic isi sporeste intensitatea, impingandu-va sa actionati, nicidecum sa ramaneti pasiv in fata problemelor. Mie personal mi se pare ca nu toti Scorpionii vor sti ce sa faca cu aceasta explozie de energie de care beneficiaza cel putin in ceea ce il priveste pe Jupiter, pana in 8 noiembrie. Marte va arunca intr-o lupta, intr-o actiune fara precedent, dar sunteti pusi sub test, deopotriva. Testul poate fi unul moral, spiritual, ce tine de valori precum iubirea, prietenia, increderea, legea, demnitatea etc. Atata vreme cat Jupiter, planeta justitiei, a adevarului si a credintei exprimata filosofic prin moralitate realizeaza tensiuni cu axa Destinului, in aceste momente orice hotarare luati, nu trebuie sa contravina principiilor dvs., educatiei, lectiilor pe care le-ati invatat pana acum. Mare atentie! Pe intelesul tuturor, acest aspect se numeste sa nu ganditi una si sa faceti alta. Sa nu ratati oportunitatea de a fi corecti si desi lucrurile merg pe repede inainte si poate va veti scuza candva peste ani ca ati fost orbiti, exista intotdeauna o lumina interioara care va spune ce este bine si ce nu este bine, ce este adevar si ce este minciuna. Evident ca Jupiter in zodia dvs. inseamna noroc si Marte inseamna forta, dar aveti grija cum le folositi, impreuna fiind, si aveti grija sa nu fortati acest noroc si acest apect mi-l evoca tot cuadraturile cu axa Vietii. Adica viata voastra merge intr-un sens, bun, rau, dar are un sens. Este chiar sensul pe care l-ati stabilit cu mult timp in urma. La momentul acesta pare ca riscati sa va faceti voua insiva mai mult rau prin decizii impulsive sau un anumit tip de atitudine care ii poate determina chiar si pe cei din jurul dvs. sa considere ca ati scapat lucrurile de sub control. Doar pentru ca puteti sa faceti anumite lucruri, nu inseamna ca trebuie sa le si faceti. Pare ca nu va lasati sfatuit de nimeni si pe toata perioada lunii ianuarie, cu tot cu protectia lui Jupiter, riscati sa apasati pe butoane care pot arunca in aer situatii pe care nu le puteti in prima faza masura si apoi controla.
Daca energia pe care o aveti va fi corect inteleasa, pot spune ca Scorpionii intelepti vor face sacrificii personale pentru binele poate chiar al unui grup mare de oameni. Cand o stare astrala este puternica, ea se poate manifesta la fel de puternic, in bine sau in rau. Sa presupunem ca sunteti pusi in calitate de lideri ai unui grup sa semnati anumite documente care stiti ca nu sunt neaparat corecte sau care pot genera consecinte nefericite asupra unor subordonati ce nu au nicio vina. Diferenta este intre a semna pentru a va pastrati pozitia sau a refuza ori a demisiona, fie a declansa un razboi pentru adevar si dreptate, gratie lui Marte servind, astfel,  interesele celor pe care ii conduceti. Da, dvs. sunteti protejat, dar nu si cei de langa dvs. , iar in doi ani si jumatate de aici inainte, puteti fi in locul celor pe care ii tradati sau renuntand acum la interese meschine, veti intra pe un alt fagas de viata, mult mai bun ca acesta. Testul este oricum despre finalizarea unui ciclu si inceperea altuia. Daca veti forta acel ciclu care se inchide sau veti face ceva impotriva constiintei dvs., nu veti reusi sa treceti in urmatoarea etapa. Trebuie sa vedeti clar si profund care este contextual actual, pentru ca mai mult ca niciodata, lucrurile nu sunt ce par a fi.
Daca va exista un erou ridicat in slavi acela va fi un Scorpion, dar si daca va exista o mare prabusire de pe piedestal, acela tot un Scorpion va fi! Oricum ar fi, in ianuarie puteti simti ca sunteti intr-o rascruce, dar este posibil cu sentimentul acesta sa veniti inca din decembrie. Cu un Uranus ce tine sa iasa in acest an de pe o casa profesionala , cel putin intre 15 mai si 6 noiembrie, pe ultima sa suta de metri de sedere aici, adica pana in luna mai, chiar poate crea schimbari de decor spectaculoase. Important este ca ea este o planeta ce guverneaza constiinta si ca este bine sa carmuiti numai in functie de aceasta. Daca ceva din munca dvs. nu mai rezoneaza cu idealurile, crezurile si convingerile descoperite odata cu maturizarea, sa nu va fie frica sa analizati viitorul professional si ce rezerva acesta nou.
Ianuarie pare sa fie luna cu miza cea mai mare in stabilirea unui traseu normal al dvs. si eu zic ca nu aveti de ce sa va temeti. Nu ar fi prima oara cand Scorpionii trec prin momente critice sau impinse la extrem. Puterea de regenerare este fantastica, ca la nimeni altcineva. Destinul dvs. este culminant, chiar pe casa carierei, a rolului socio-profesional, dar si a renumelui dvs. Nu poti avea putere, fara un nume sau o reputatie fara cusur. Daca locul vostru nu mai este aici, sigur este in alta parte. Nu faceti compromisuri care sa atraga sentimentul ulterior de culpabilitate. Pare ca incepeti un traseu nou de viata, aveti noroc din schimbare, nu din stagnare si sunteti zodia cea mai vulnerabila la provocari de acest gen…de a fi pusi la zid pentru a negocia ceva ce stiti ca nu este corect. Revin la o vorba de-a mea mai veche: decat o stagnare buna, mai bine o schimbare proasta valabil 100% in ce priveste Scorpionul.
Jupiter in mare parte ajuta, insa conteaza foarte mult zodia prin care trece, iar in Scorpion, el poate ajuta ca dvs. sa descoperiti situatii putrede ce stau la baza unei proaste functionari a variilor sisteme, relatii, situatii. Va fi greu sa alegeti daca este bine sa spuneti sau sa nu spuneti lucrurilor pe nume.  Urmatoarea intrebare: Bine pentru cine? Vedeti lucruri ascunse, dar nu puteti vorbi despre toate cu ceilalti, trebuie sa cantariti. Daca aveti meserii care presupun acest tip de investigare, veti fi puternici, intuitivi si ajutati astral sa gasiti acul in carul cu fan, insa tot va trebui sa analizati efectele colaterale, pentru ca atunci cand veti spune ce aveti de spus, consecintele pot fi covarsitoare.
Personal aveti putere, profesional aveti putere, nu abuzati de ele! Una dintre casele astrologice complicat aspectate anul acesta este casa comunicarii, a examenelor, a drumurilor, contractelor, fie ele si de vanzare – cumparare, vecini, frati, surori. Avand in vedere ca Saturn va ramane aici doi ani si jumatate inseamna ca vorbele dvs., semnatura sau stampila dvs. atarna greu. Saturn va ajuta sa invatati la propriu si la figurat. Puteti urma scoli si va puteti lua atestate in anumite domenii. Problema este ca 2018 este zbuciumat prin faptul ca Marte retrogradeaza si are o sedere mai indelungata aici unde este si sfera de comunicare. Am spus mai sus ca puteti deveni erou, iar Marte in Capricorn naste un fel de ambitie, de spirit de lupta organizat, eficient, argumentat. Daca nu ar fi si Luna neagra tot aici pana la 6 august care arunca limbajul la extreme uneori, as zice ca Scorpionul n-a fost nicicand mai Scorpion anul acesta. Marte ascute limba intre 18 martie - 16 mai si  intre  14 august-11 septembrie, datorita retrogradarii. Sper sa va luptati pentru cauze nobile si sa va fie scuzate anumite derapaje verbale. Scopul conteaza, insa nu un scop ingust, ci unul care se poate raporta demn si la constiinta si dreptatea fireasca. Nu toti Scorpionii insa isi vor aminti de educatie si cei care stau anul acesta in preajma lor, ii vor suporta greu.  Saturn v-ar putea face mai retinuti, insa abia din toamna, cand poate nu va mai ramane nimic in picioare, necatalogat de dvs. Daca veti merge pe strada si veti striga “Hotul!” sau “Arde!”,  vorba dvs. va fi salvatoare, dar daca veti incepe un scandal, care se poate solda cu un proces ulterior pentru calomnie, ambitiile dvs. verbale vor fi distructive.  In aceeasi maniera spun ca nu este bine anul acesta sa semnati documente fara sa le cititi, nu este bine sa luati decizii pana nu ati cantarit. Daca sunteti profesori, trebuie sa ridicati nivelul elevilor prin ce stiti sa predati, nu trebuie sa va folositi de autoritate sa taiati in carne vie. Tot daca sunteti profesori, la serviciu, adica la scoala se trag sfori neprielnice, va deranjeaza, reactionati. Comunciare poate fi anevoiasa, dar nu mereu altii sunt de vina, cel putin atata cat tranzitele proaste sunt pe casa comunicarii la dvs. Nu s-a inteles, mai explicati odata. Nu vindeti, nu cumparati pana nu ati stabilit toate conditiile clar. Una se spune, alta se intelege. Nu cumparati anul acesta masini, poate din septembrie incolo sau mai bine in 2019. Nu acceptati cu usurinta navete, chiar daca primiti bani in plus la salariu, caci ele pot fi greoaie. Dumurile sunt periculoase anul acesta.  Pregatiti-va temeinic, mai ales daca aveti Bacalureat si nu mai faceti in 2018 scoli doar ca sa le faceti, ci asteptati pana in octombrie sau 2019 cand veti sti ca alegerea este cea mai buna. Nu faceti afaceri cu fratii si nu porniti dispute cu vecinii.
Urmeaza sa prezint o alta casa astrologica dificila, dar sa stiti ca aceste segmente sunt problematice pentru toate zodiile, chiar mai putin la dvs, pentru ca maleficii nu traverseaza case culminante, din contra.
Intai vom trage o gura de aer proaspat si am sa va promit ca din 8 noiembrie urmeaza un an intreg foarte bun din punct de vedere financiar. Un an in care se vor repara niste situatii create intre decembrie 2014 si decembrie 2017. Impactul acestui tranzit al Marelui Benefic, Jupiter aflat in domiciliul sau, este mai puternic in 2019, iar el poate aduce fie cresteri salariale substantiale, fie venituri pe care le veti face din activitati independente, fie cresterea veniturilor celor care pleaca din tara, avand in vedere ca din noiembrie Sensul Vietii pentru Scorpioni trece pentru un an si jumatate pe casa strainatatii. Aceste doua tranzite Jupiter si Sensul Vietii se vor conecta in spiritul evolutiei dvs, nu atat financiare, cat al ideii de a trece la un stadiu in care sa puteti munci in conexiune cu idealurile personale. Pana atunci fiind un an in care Jupiter va traverseaza zodia, trebuie sa dati dovada de expansivitate, curaj, de intuirea unor cai corecte de a va continua drumul, de a nu crede ca cine va pune bete in roate are ceva cu voi, ci ca este posibil sa trebuiasca sa treceti voi printr-o schimbare majora si cu cat opuneti mai multa rezistenta, cu atat situatia va fi mai potrivnica. Curajul si dorinta de a explora cai noi, puterea de a renunta la situatii toxice pot crea o perspectiva frumoasa.
Din luna mai anul trecut Karma se alfa pe casa caminului a familiei si a casei. Aspect firesc, atata vreme cat Destinul trece peste cariera, ajutandu-va sa cresteti si sa va afirmati. Se mai numeste si axa parintilor, tata si mama. Spre deosebire de anii precedenti cand aveam 4 eclipse, anul acesta avem 5, in 31 ianuarie, 15 februarie, 13 si 28 iulie si 11 august. O eclipsa in plus inseamna probleme in plus pe acest segment. As putea sa numesc 2018, cu toate cele cate vi le-am prezentat mai sus, Anul Scorpionului si realizari vor fi pentru cei cinstiti si care raman in adevar, ceilalti pot avea o replica dura din partea lui Jupiter. Ramanand numai in sfera celor aflati pe val, pot spune ca realizarile vor veni si pe fondul unor framantari interioare ce tin de familie, casa, maternitate sau relatia cu parintii. Tot din pricina retrogradarii, Martele dvs. va sta mult  pe aceasta casa astrologica  intre 17 mai – 13 august si apoi 12 septembrie – 15 noiembrie, dar si Luna Neagra cea care scade vibratia tot aici, va intra din 6 august pana la sfarsitul anului. Nu este un an bun sub nicio forma sa incepeti proiecte noi de casa. Intr-o casa in care stati deja locuiti pot fi o serie de probleme, in special cu aparatele, centrala, partea electrica, avarii de la societatile care distribuie curent. Casa trebuie sa fie teritoriul cel mai pazit, aveti o casa, nu va zgarciti si instalati un sistem de securitate, pentru linistea voastra. Atentie si la instalatia de gaze. Discutiile acasa pot fi generate din diverse motive, poate chiar din faptul ca voi insiva nu va regasiti cu adevarat. Este si casa Sinelui, deci multe perturbatii pleaca din turbine in permanenta miscare aflata in sufetul vostru.  Vi le atrageti, pur si simplu. E liniste in suflet, e liniste si in casa. Nu pot spune ca este indicat sa organizati petreceri cu multi oameni acasa. Posibile griji legate de parinti, in special de mama, iar unii Scorpioni mai tineri probabil vor tranti usa si vor pleca de acasa sau vor dori sa faca asta, avand in vedere ca pot avea si un an greu la scoala, deci sunt tinta parintilor nemultumiti. Femeile insarcinate, caci poate exista acest aspect, gratie lui Jupiter care poate aduce copii pentru Scorpioni in 2018, trebuie sa fie mai precaute cu sarcinile lor,  sa nu faca radiografii daca nu sunt sigure ca nu sunt insarcinate, dar nici sa nu stea foarte mult pe drumuri sau sa aiba activitati obositoare. Unii dintre voi este posibil sa nu va mai simtiti confortabil intr-o anumita casa, incercati si cateva remedii sau chiar o reamenajare, insa si aceasta va fi putin anevoioasasau costisitoare. Nu recomand sa stati in casa cu socrii, chiar si temporar. 2018 poate fi un cosmar. Mai bine scoateti bani din buzunar si mergeti cu chirie. Daca angajati bone sau femei care sa  faca curatenie, aceleasi energii care vin cu situatii greu de crezut sau de prevazut va pot aduce in fata unor surprize din partea unor persoane fie ele si recomandate. Paza buna fereste primejdia rea.

In lunile mai si august Jupiter aflat in zodia dvs realizeaza aspecte frumoase cu Neptun aflat pe casa iubirii, facand posibile iubiri ca-n filme. Si daca deja iubiti pe cineva demult, apar situatii care va conecteaza. Cei mai fericiti vor fi Scorpionii care acum sunt in cautarea fericirii. Acest fapt este reconfirmat si de faptul ca in 2018 planeta Venus, care poarta vibratia iubirii, retrogradeaza, avand un traseu lung din august pana la sfarsitul anului in zodiile Balanta si Scorpion.  Sigur ca Venus retrograd poate intoarce inimile pe dos, iar nehotararea, neseriozitatea, greselile, gelozia sunt subiecte pentru examenul iubirii din acest an intre 5 octombrie si 15 noiembrie. August si noiembrie aduc iubiri ascunse, nestiute sau nepermise, insa septembrie, octombrie si decembrieva determina sa va asumati toate riscurile si sa traiti sentimente puternice infruntand orice obstacol.

 

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro