www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Taur
21 aprilie - 20 mai

  Previziuni Taur 2018  

21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Primul aspect pozitiv al lui 2018 este ca Saturn, denumita si Planeta Profesor sau Planeta Timpului si-a terminat inca din 20 decembrie 2017 tranzitul anevoios pe segmentul transformarilor radicale  pentru aceasta zodie. Imi doresc ca majoritatea Taurilor sa intre in 2018 cu o serie de schimbari deja facute, carora le-au inteles importanta. Nu sunt suficiente schimbarile ce au venit din partea celor din preajma lor, ei fiind beneficiari colaterali ai modificarii de destin ai altora, ci sa-si fi luat la propriu taurul de coarne si apoi la tranta si sa iasa din zona de confort sau tabiet, pentru a infrunta noi provocari. Puteau interveni pana la ora aceasta, inca din decembrie 2014, o serie de schimbari de patrimoniu, schimbari de domiciliu, poate chiar de tara, profesionale, relationale, iar in cazul unora posibile decese ale unor persoane cu influenta majora in viata lor. Unele afaceri au esuat, lasand insa loc altor noi idei, pe care Taurii trebuiau sa se grabeasca sa le prinda din zbor. Sigur, Taurul nici nu zboara si in general nici nu se grabeste. Dar ideea este ca aceasta perioada, in care vi s-a permis, mai de voie, mai de nevoie, sa va reinventati, a luat sfarsit, iar cine a apucat sa inteleaga ce are de facut, acum se poate bucura de faptul ca Saturn intrat in propriul domiciliu, tot semn de pamant, zodia Capricorn,  potenteaza la maxim vointa Taurilor, de a strapunge noi orizonturi si mai  indraznete.
Munca nu s-a terminat, nici nu se termina vreodata, aviz Taurilor care merg pe principiul ca daca au surse de venit din partea altora, ei nu trebuie sa mai faca nimic in acest sens, insa devine mult mai motivanta. Rog Taurii extrem de muncitori si independenti sa nu se supere, insa prin prisma a ceea ce fac, pot spune ca exista la fel de multi Tauri din categoria de mai sus, ca si cei care nu se bucura de prea multa odihna.  Saturn va tranzita pentru doi ani si jumatate segmentul astrologic al calatoriilor in strainatate, al studiilor superioare, dar si al evolutiei spirituale sau idealurilor. Vine momentul ca Taurii sa faca ceea ce simt sau sa “vanda” ceva in care cred. E momentul sa calatoreasca, dar atentie aici, la acest capitol, ca desi anul incepe cu prezenta Soarelui si al Micului Benefic Venus, mai avem si o Luna Neagra pana in 6 august, iar in aprilie Marte conjunct cu Luna neagra tot pe acest sector poate fi chiar problematic pentru cei care parasesc tara, pentru a calatori sau a munci.  De altfel Marte nu este chiar un aliat ale acestei case astrologice decat pentru cei foarte combative, care lupta pentru idealurile lor, pana la sacrificiu personal. Insa pentru cei care calatoresc sau invata Marte mai incurca planurile intre 18 martie- 16 mai si apoi datorita retrogradarii si intre 14 august-11 septembrie .Tranzitul saturnian insa este lung si serios, aceste piedici nu sunt atat de intinse sau lungi, ca sa dea planurile peste cap, dar intre 20 martie si sfarsitul lunii mai, mai multa atentie la calatorii, mai ales ca este posibil sa existe si ceva probleme de sanatate. Sfarsitul primaverii nu este favorabil pentru impatimitii de ski, care doresc sa practice acest sport pe partiile din strainatate. Mai bine evitati.  Picioarele si capul pot fi in pericol. Tot pana in august cei care doresc sa urmeze facultati, universitati, pot avea dificultati de alegere sau chiar este posibil sa isi propuna mai mult decat pot face. Luati timp de gandire! Incheind aceasta paranteza referitoare la tensiunile dintre planetele din Capricorn si cele din Berbec aferente primaverii, sigur primavara trece si fiecare trebuie sa isi vada de drum! Mai aveti de invatat, nu va descurajati, caci evolutia nu se simte peste noapte, ci va veti bucura la un moment dat, investind timp si munca. Unii va puteti trezi ghizi, altii profesori, altii maestri, altii artisti si toate acestea datorita schimbarilor prin care ati ales sa treceti. Veti fi respectati, vi se vor recunoaste meritele si insasi perspectiva personala asupra voastra se va imbunatateste, veti avea mai multa incredere.
Schimbari spectaculoase, dar care nu mai necesita atat de multa hrana din efortul dvs. , vor avea loc odata cu intrarea planetei revolutionare Uranus in Taur, anul acesta aspect produs intre 15 mai si 6 noiembrie. Apoi, Uranus, datorita retrogradarii va reintra pana in 2019 in Berbec, urmand ca in 2019 sa intre  in Taur pentru urmatorii 7 ani. Cata vreme va mai fi insa in Berbec, Taurii pot acuza manifestari atipice medicale de tot felul, a caror cauza spirituala sta in constiinta lor. In ultimii ani este posibil sa fi avut probleme cu ochii, sinusurile, afectiuni ORL, deviatii ale septului, dar nu sunt excluse bolile rare, greu diagnosticabile sau greu vindecabile, cu manifestare haotica,  boli autoimune sau cele declansate prin incidenta karmica. Odata cu intrarea lui Uranus in Taur, viata voastra personala devine poate mai imprevizibila din alte puncte de vedere, insa medical vorbind, nu va mai treziti ba cu una, ba cu alta peste noapte. Cu alte cuvinte, puteti sprea intr-o sanatate mai buna.
Extrem de important este aspectul benefic format intre Uranus si Saturn, care intre 14 august si 14 septembrie realizeaza trigon perfect. Numai Taurii care nu vor dori sa evolueze nu vor evolua, vorbind aici chiar de un salt in constiinta, corelat cu o deplina intelegere si asumare a rolului spiritual jucat de fiecare in viata. Taurii nu gandesc intotdeauna global, pot intreprinde actiuni rupte total de un context major, regizand prost situatii care atrag dupa sine mai tarziu pierderi materiale, pedeapsa analogica cu semnul dvs. Aveti posibilitatea acum sa vedeti mai clar, mai profund, mai matur. Rolul dvs. devine unul Universal, nu mai sunteti centrati strict pe castiguri, ci pare ca invatati ca banii vin nu atunci cand ii cauti, ci atunci cand te cauti!
Sigur ca Uranus, o planeta de alfel imprevizibila, poate aduce o serie de rasturnari de situatie in plan personal, o schimbare a sistemului de valori radicala, urmata de luarea unor decizii care sa demonstreze ca nu mai doriti sa apartineti sau sa fiti atasati de idei fixe, conservatoare, ca aveti curaj si ca nu apartineti nimanui altcuiva, decat propriei voastre fiinte. Toate motivele pentru care pana acum munceati, strangeati sau cheltuiati bani, investeati sau va determinau sa stati prizonieri in relatii sau joburi, doar pentru ca ele va ofereau o siguranta, toate compromisurile pot exploda rand pe rand, ca un superb foc de artificii de Anul Nou!
Jupiter, Marele Benefic ramane pana pe 8 noiembrie pe casa casatoriei si a parteneriatelor. Atentie la inceputul de an si la problemele ce pot veni din anumite conflicte pe acest sector. Marte se alfa si el realizand tensiuni cu axa vietii, iar acest aspect aduce piedici in luarea unor decizii in comun, mai ales cand vine vorba despre casa, familie, proprietati.  Altfel, Jupiter va ajuta de exemplu sa va casatoriti, dar vine si cu ajutor masiv sau motivatie din partea partenerului de viata, facandu-va in sfarsit sa recunoasteti ca lucrurile nu vi se cuvin pur si simplu si ca ati fost binecuvantati cu oameni care v-au sustinut in momente cheie. Uitati-va bine de jur imprejurul dvs. si selectati-va atent sfatuitorii. Nu fiti nici incapatanat sau refractar, caci poate alegand sa faceti pe dos, din ambitie, ocoliti adevarul, dar nu va lasati nici influentat pana nu ati cantarit bine avantajele unui sfat sau indrumari. Impreuna ati putea fi mai puternici si aici vorbesc atat despre casnicii, cat si parteneriate. Pentru cei care au procese in instanta, Jupiter ajuta, insa ajuta mai mult atunci cand chiar meritati sa vi se faca dreptate, ci nu atunci cand cautati cai ocolite de a scapa de lege. Jupiter in Scorpion detine si inelul cu chei de la usile din beci ale fiecaruia si cum se alfa pe casa partenerilor de viata sau afaceri, sigur ca poate aduce la suprafata si situatii mai putin placute. Se pot isca banuieli, gelozii, unele intemeiate, altele mai putin din partea consoartelor,chestiuni alimentate  si de implicarea unor persoane, cunostinte, prieteni, iar trigonul Jupiter Neptun, aflat pe semne de apa, depisteaza o serie de actiuni pe care le intreprindeti, cu care altii nu ar fi de acord. Asadar, nu tradati, caci veti fi deconspirati!
Venus, planeta Taurului retrogradeaza anul acesta intre 5 octombrie si 15 noiembrie, avand astfel un tranzit mai lung, intre august si sfaritul anului pe zodiile pe Balanta si Scorpion. In august si noiembrie Venus va ajuta sa rezolvati chestiuni de estetica medicala, nu va ganditi la operatii, cat poate la slabit si cosmetica. In acelasi timp este un ajutor pentru cei care muncesc, cauta de munca, luni bune pentru clientii Taurilor independent sau care depind de vanzari. Descoperiti inclinatii artistice si castigati din asta. Septembrie, octombrie si decembrie Venus sta pe casa mariajelor, completandu-l pe Jupiter. Cu Venus si Jupiter in Scorpion, binele este mereu o perla ascunsa intr-o stridie. Nu-l gasiti la suprafata. Sau ca sa il gasiti trebuie sa sacrificati ceva.
Incepand cu 8 noiembrie, timp de aproximativ un an, Jupiter intra in domiciliul sau din Sagetator si acest aspect pentru dvs. se traduce in mare parte prin bani ce pot proveni din vanzari de proprietati, pot reprezenta bani investiti util si eficient, bani mai multi de la parteneri, profituri din activitati independente, recuperare de bani imprumutati, despagubiri, asigurari, mosteniri sau bani castigati in urma unor partaje. Cei care doriti sa valorificati anumite proprietati, Destinul traverseaza acest sector, casa casei si a proprietatilor, pana in 16 noiembrie. Cumva cele doua tranzite au legatura, se vor potentareciproc,  chiar daca unul se termina si celalalt incepe. Asadar veti incasa bani din valorificarea unor proprietati prin caile amintite mai sus. Aici adaugam si faptul ca un Taur poate investi intr-un sediu, cladire, spatiu, constructie, de unde poate obtine profituri ulterior, prin intermediul activitatilor depuse sau probabil inchiriere.
Vorbind despre Taurii mai putin intreprinzatori din punct de vedere al afacerilor, Sensul vietii le ajuta pe femei sa devina mame, ambele sexe sa isi intemeieze o familie sau sa isi construiasca o casa. Cum Taurii sunt semne de pamant si visul lor este in mare parte legat de o casa cu curte, aveti mari sanse de a incepe un astfel de proiect, daca nu l-ati inceput deja in 2017. Pe scara mai mica vorbim despre amenajarea unui apartament, de mutare, vanzare sau cumparare. In 2018 fiti mai aproape de familie, parinti, tara, chiar pentru cei plecati sa munceasca. O reintoarcere acasa este posibila pentru unii, care au ignorat valori de suflet si au mers sa munceasca pentru mai multi bani, la fel cum pentru alti Tauri este benefica plecarea din tara, daca idealurile lor o cer.
Cei care aveti in plan dezvoltarea unor activitati independente, ar trebui sa stiti ca cu cat va grabiti mai mult, cu atat mai bine. 2018 este un an extrem de prost in ce priveste relatia cu sefii sau cu cei care hotarasc mai presus de voi. Acelasi lucru il am de spus si pentru bugetari sau persoanele care sufera modificari profesionale din punct de vedere politic.  In cazul unora mai tineri sau care muncesc pentru parinti, figura autoritara este tatal. Aveti grija si la relatiile cu statul, legea si nu faceti reguli proprii, ca nu este momentul. Karma sta aici de anul trecut de la 1 mai, insa anul acesta avem 5 eclipse ce agita si mai mult spiritele 31 ianuarie, 15 februarie, 13, 27 iulie si 11 august, putand crea adevarate rasturnari de situatii ce pot veni si pe karma colectiva, adica se da o lege si se schimba toata perspectiva sau se ia o decizie la nivel de conducere a institutiei in care activati ori se schimba conducerea cu totul si lucrurile trec intr-un alt registru. Nu are neaparat cineva, ceva cu dvs. personal. Nu uitati ca aveti o serie de oportunitati personale, ca Uranus cel care intra in Taur va va supune imprevizibilului, dar tocmai asta va fi partea frumoasa a lucrurilor. Nu trebuie sa fiti atat de conservatori, ci adaptati-va noului, viitorului, deveniti oameni complecsi ce pot rezista unor schimbari de acest tip. De aceea din 2014-2017 am tot mentionat ca o schimbare de profesie va va tine de cald, nu se stie cand. Din luna mai tot aici pe casa carierei sau a relatiilor cu sefii aven conjunctii cu Nodul Sud Karmic al unor malefici sau cel putin ei asa actioneaza in acea pozitie, Luna neagra, care intra in Varsator pe 6 august si Marte. Practic tot anul, fie ca avem Karma, fie eclipse, fie Lilith, fie Marte intre 17 mai – 13 august si apoi 12 septembrie – 15 noiembrie, acest segment nu aduce stres,doar daca aveti cerul deasupra capului. Va dau un exemplu la intamplare. Aveti destinul acolo unde spune ca puteti construi ceva, o casa un sediu, dar depindeti de o autorizare sau de servicii de utilitati, in special Varsatorul guvernand electricitatea si se poate intampla ca anumite actiuni programate atent pe un plan de constructive, sa fie intarziate tocmai pentru ca depindeti de un anumit tip de autoritate, dvs. si posibil chair un grup din care faceti parte, o firma, un cartier, un bloc.

Piramidele pe semne de pamant formate frumos in 2018, faptul ca ce a fost mai greu a trecut, va dau sperante, ajutor astral si in ciuda unor piedici, care de fapt nu sunt chiar piedici, ceea ce va propuneti pentru anul urmator se va realiza. Conditia este: sa va propuneti!

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro