www.Astrostar.ro

Home Page Home Page

Varsator
20 ianuarie - 18 februarie

  Previziuni Varsator 2021  
21 martie - 20 aprilie
Berbec

21 aprilie - 21 mai
Taur

22 mai - 21 iunie
Gemeni

22 iunie - 22 iulie
Rac

23 iulie - 22 august
Leu

23 august - 21 septembrie
Fecioara


Dintre toate zodiile de aer despre care deja am povestit faptul că vor resimți în 2021 o eliberare, voi sunteți primii beneficiari ai acestui flux de energie și cei mai responsbili de ceea ce se va întâmplă de aici înainte, prin prisma conexiunilor astrale de la Vărsător către toate celelalte semne.  Parcurgând în scris acest Zodiac, la fiecare zodie în parte am pomenit despre influența planetelor din Vărsător și asta pentru că marele eveniment al anului este dat de intrarea la grad perfect 0, a planetelor sociale, Jupiter și Saturn, în zodia voastră.

În fapt, Jupiter va rămâne aici între 20 decembrie 2020 -13 mai 2021, apoi va intra în Pești, dar va reveni în Vărsător între 28 iulie-29 decembrie 2021. Saturn, însă, va avea un tranzit compact de doi ani și trei luni între 17 decembrie 2020 - 7 martie 2023.

Așadar, cele două planete au trecut în decembrie 2020, de la gradul 29 Capricorn la gradul 0 Vărsător. Această conjuncție reprezintă un eveniment istoric deosebit, ce se petrece o dată la 20 de ani. Faptul că ele se apropie mai mult decât în ultimii 400 de ani, este doar un eveniment astronomic și nu modifică în plus sau în minus analiza noastră. Pragul sau granița dintre Capricorn și Vărsător, pe care o trec Jupiter și Saturn, delimitează astfel cea mai grea casă astrologică pentru voi, acolo unde v-ați confruntat cu toate travaliile, încă din decembrie 2017,  boli, penitențe, singurătate, dușmani, dintre care propriul subconștient a fost unul dintre cei mai periculoși, inactivitate, blocaje, etc, și cea mai personală casă astrologică. Este ca și cum din decembrie 2020 va recăpătați viața care v-a fost furată de o etapă de tip Purgatoriu.

Toate zodiile parcurg astfel de etape, dar la voi a fost mai greu, pentru că acolo pe ultima casă, poziționată pe Capricorn, în 2018 a fost pe lângă Pluton și Saturn, Lilith și Marte retrograd, doi malefici, apoi a intrat Karma și în 2019 Saturn v-a adus pierderi prin conjuncția strânsă ce a durat 8 luni. Ce să mai vorbim de 2020, când conjuncția Jupiter/Saturn/Pluton, responsabilă de toate schimbările globale și de Pandemie, au forat la propriu în cele mai ascunse cămări ale subconștientului vostru. Pentru mulți a fost extrem de greu., însă alții au făcut drame din nimic, doar pentru că a existat premisa confruntării cu toate neajunsurile ființei interioare.

Ar fi fost incomplet să anunț că Jupiter și Saturn deschid o etapă nouă și minunată  pentru voi, dacă nu aș fi amintit prin ce ați trecut și de ce ați scăpat. Voi sunteți oamenii care uită ușor și această perioada nu a avut un rost ce trebuie uitat, ci necesar evoluției. De aici înainte, nu vă mai puteți întoarce la vechile greșeli, altfel ce rost ar mai fi avut toate?

Aspectul spectaculos al lui 2021 este dat de Jupiter, Marele Benefic, dar și armoniile cu Destinul din Gemeni, o altă zodie de Aer. Jupiter este o planetă norocoasă, care oferă multe oportunități, iar tranzitul  prin zodia voastră, o zodie a surprizelor, face ca ceea ce va aduce Universul  să fie destul de spectaculos. Problema este că Jupiter în Vărsător are un tranzit scurt, întrerupt, cu ceva blocaje în primele două luni ale anului, după cum vom vedea imediat, are un aspect superficial, frivol, de tip “foc de artificii” și va sfătuiesc să stați la pândă și să nu pierdeți oportunitățile vieții voastre. Nu știu dacă despre voi spuneau profesorii la școală “e deștept, da nu învață” sau poate la sport “e foarte talentat, dar nu muncește suficient”. Cam asta face Jupiter în Vărsător, va pune, de exemplu, să dați o proba la un casting, va descurcați mai bine decât un profesionist, primiți laude, luați rolul, dar ulterior riscați să nu valorificați ceea ce se dovedește a fi un talent nebănuit. Am să continui analiza mea legată de cadourile pe care le aduce Jupiter în viața voastră, însă aș face o mică paranteză pentru a va aminti că rolul lui Saturn lângă Jupiter nu este deloc întâmplător. Fiind Planeta Profesor, de care nu aveți cum să scăpați până în 2023, va creează și obligația de a munci și a învăța, ceea ce ia puțin din sclipirile momentelor, dar veghează să nu va risipiți. Jupiter în Vărsător va poate aduce prieteni noi, karmici chiar, având în vedere că Nodul Sud Karmic se așează pe casa prietenilor, însă nu trebuie doar să va bucurați că sunteți în prezența unor oameni speciali, deosebiți, talentați, inteligenți, spirituali sau comici. Acum este vorba despre voi și despre felul în care voi deveniți vedetele acestor grupuri. Dacă prima casă a personalității, manierei de exprimare, a vieții personale, a bagajului de informații și a abilităților, cât și a corpului fizic, este acum atât de puternic activată, înseamnă că din voi trebuie să scoateți ce este mai bun, și să nu mai așteptați de la alții. Capitalul este la voi sau în voi. Dacă nu va pricepeți atât de bine la ceea ce ați dori să exprimați, apelați la Saturn și aveți răbdare să va specializați în ceva. Saturn va invită la pregătire.

Jupiter pe prima casă ajută la eliberare, pentru cei care au avut o oarecare penitență. Veți avea curajul să ieșiți dintr-o relație toxică, închideți un credit, vindeți ceva, teminati un proces în instanța sau vă detașați de o suferință provocată de un copil ce a crescut și nu mai acceptă controlul vostru. Dar pe prima casă, a corpului fizic, Jupiter poate ajută la vindecare pentru cei care au fost sub tratamente dificile în ultimii 3 sau poate chiar 5 ani. Depășiți depresii sau învățați despre voi înșivă și “manualul vostru de funcționare”. Va vindecați sufletul după o suferință ce poate are legătură cu o despărțire. Închideți o ecuație karmică cu propria familie, de unde ați primit și ce ați vrut și ce nu ați vrut. Sunt convinsă că nu trebuie să va mai întoarceți în trecut.

Rolul lui Jupiter este să aducă ceva nou și să vă arate sensul de mers “Înainte!” Chiar așa, vine Moș Crăciun tot anul, dacă sunteți cuminți! Știți voi mai bine ce va doriți de la viață, însă în armonie cu Destinul de pe casa iubirii, a copiilor și a creativității, eu zic că în mare parte Jupiter va va amplifica trăirile prin emoții noi. Apare o iubire, un copil sau aveți succes în manifestarea unui talent personal. În februarie vor fi în Vărsător nu mai puțin de 6 planete, punctul culminant fiind Luna Nouă din dată de 11 februarie, adică Soarele și Luna, alături de Jupiter, Saturn, Mercur, retrograd ce-i drept, și...Venus!! La o asemenea aglomerare de planete, cred că nu aveți voie nici să dormiți sau dacă adormiți, până și visele va vor da indicii, pentru a nu rata nimic din surprizele pe care vi le oferă Universul.

Revin la chestiuni mai serioase și vorbim despre Saturn, care se simte bine în zodia voastră, fiindu-i vechiul domiciliu. Acum i-acum!...Glumesc, desigur. Adevărul este că sunteți norocoși să intrați in etapă Saturniană cu Jupiter pe post de salvator. Capricornii nu au avut aceeași situație. La ei a început faza saturniană cu malefici și a tot ținut-o așa. La voi însă începe o perioada de lecții de viață, unele poate chiar de tip telenovelă, ca să ne mai destindem, adică veți avea ce povesti altora! Oricum ar fi, nu puteți să nu simțiți presiunea lui Saturn. Adică vine ea iubirea, dar asta va duce într-un film nou, în care nu ați mai fost. Alții aveți nevoie de școală la propriu, pentru că pe prima casă astrologică, Saturn cere un bagaj de cunoștințe fără de care nu va puteți exprimă sau munci la adevăratul potențial. Dacă Jupiter va deschide porți și emigrați, de exemplu, veți fi bucuroși să intrați într-o nouă societate, dar Saturn va oblige să învățați limba și să rezolvați multe chestiuni administrative, care va vor părea corvezi. Saturn va maturizează, va spiritualizează, unii chiar se vor plânge că le-au apărut mai multe fire albe. Această planetă a mai trecut pe la voi, în perioada de început a Pandemiei, între 22 martie și 2 iulie 2020. Poate aruncați un ochi în spate să vedeți ce anunța ea atunci. Poate v-ați trezit că activitatea voastră a fost blocată de Pandemie și cum Vărsătorul este o zodie de artiști prin definiție, filmul, teatrul, scena, au devenit pustii. Pentru prima oară v-ați pus întrebarea, chiar aceia mai vocationali dintre voi. Ce veți face de acum înainte? Aș fi cinică să spun că artistul trebuie să își schimbe meseria! Chiar nu, dar în timp ce scriam, ma gandeam...Vărsătorul este o zodie de grup, un grup unde trebuie să se adune oameni ce au același crez, același ideal sau aceleași pasiuni. Vărsătorul guvernează televiziunea și mediul online. Am tot importat filme și seriale, iar spectacolele lipsesc. De ce România, o țară Vărsător, de asemenea, nu poate deveni la fel de productivă precum acelea de unde importăm “tiruri” de filme? De ce este atât de dificilă inființarea unui canal TV specializat, cu abonament desigur, unde să ne putem vedea artiștii români în filme, teatre TV și spectacole, scrise și produse de români? Nu vorbesc doar de bogata noastră arhivă, ci de producții noi sau teatre live de la cei a căror viață este pe scenă.  Dacă asta dictează viitorul și Vărsătorul, ceea ce propun eu este doar o alternativă ce trebuie construită și păstrată, chiar și pentru momentul în care ușile teatrelor, cinematografelor și stadioanelor se vor redeschide. Un român emigrat, un bătrân imobilizat sau o persoană bolnavă nu mai pot vedea o piesă de teatru decât printr-un astfel de canal TV.

Este evident că, anul acesta, ambele planete produc schimbări ireversibile. Revenind însă la Saturn pe prima casă, el vă poate învață în școli, fie ele și online momentan, din viață, din practică sau din mers. Într-o meserie, căpătați statut, greutate, recunoaștere. Într-o relație puteți fi marcați de lecții mai dificile, de la a crește un copil fără ajutorul părinților, a lua temporar pe umerii voștri anumite responsabilități, cât partenerul este plecat sau învață. Va puteți confruntă și cu rătăcirea în vicii de orice gen sau într-o aventură, a partenerului pe care trebuie să învățați să îl ajutați, recunoscându-va și voi partea de vină. În familie, Saturn aduce reponsabilitati, uneori greutăți și trebuie să va împărțiți timpul, în așa fel încât, să va faceți datoria față de toți. Va trebui să va gândiți la toate, cheltuieli, investiții și nu uitați că Jupiter este expansiv, optimist, vizionar, uneori inconștient. Saturn mereu trebuie să calculeze corect.

Aș mai aminti și aici domeniile guvernate de Vărsător, pentru că rolul lui Saturn este de a vă ajuta să va îndepliniți misiunea, în primul rând în domeniile de activitate de tip uranian: IT, activități online, de la comerț, până la exploatarea propriului capital de imagine prin video blogging, tehnologie, aparatură de orice gen, electricitate, energie verde, astrologie, astronomie, mass-media, televiziune și film, regie de film, filantropie, organizații, fundații, aviație, de la inginerie aviatică până la însoțitori sau controlori de zbor, meteo, resurse umane, sociologie, politică sau tot ce are de-a face cu interesele unor colectivități, chiar țări etc. Puteți oricând să mergeți spre astfel de domenii, dar Vărsătorul fiind zodia pasiunilor și a hobby-urilor liber exprimate, puteți face din ceea ce va place cel mai mult, o meserie. Puteți deveni profesori, bineînțeles. Totuși, dacă am omis ceva, sunt de părere că știți voi mai bine ce aveți de făcut. Important este că veți reuși să fiți lejer și firesc asimilați de comunitate prin statutul vostru, chiar dacă ați schimbat recent direcția.

Uranus, guvernatorul vostru a intrat deja de trei ani în Taur, care pentru voi reprezintă segmentul casei, familiei, maternității, metabolismului dar și a relației cu Sinele sau sufletul. Chiar dacă este patronul vostru, a reșit să agite multe spirite , atât pe voi, cât și pe cei cu care va înrudiți. Uranus este o planetă a conștiinței superioare, va ajută să vedeți diferit multe aspecte ale vieții voastre private, va confruntă cu propriile culpabilitati, va ajută să evoluați, totuși este mult prea vibrant pentru un teritoriu unde ar trebui să fie pace și liniște. Uranus va rămâne în Taur până pe 26 aprilie 2026, realizează tensiuni cu Soarele vostru, dar în 2021 vor fi cuadraturi cu Saturn în februarie, iunie și decembrie la grad perfect. Dacă acolo, la baza, la fundație, ceva nu este bine turnat, nici voi nu puteți clădi prea sus.

Din 21 octombrie 2020 și până la 18 iulie 2021, a intrat și Lilith pe casa casei, a patrimoniului, familiei și relației cu Sinele. Lilith scade vibrația, dar nu este la fel de puternică și periculoasă, precum Lilith în poziție culminanta, ci mai slabă. Între 6 ianuarie și 5 martie 2021, Marte, planeta războiului, trece și ea prin Taur, scurt, dar agresiv.

Asftel, pe 21 ianuarie, atunci când și luminariile vor intra, Soarele în Vărsător și Luna în Taur, vom avea niște tensiuni de toată “splendoarea” între combinația explozivă din Taur, Uranus, Lilith, Marte Luna și triada Soare, Jupiter, Saturn din Vărsător. Am scris deja despre faptul că și în 11 februarie vor fi șase planete din Vărsător cuadratand și ele aceeași conjuncția imprevizibilă din Taur. Se acumulează multă energie și ceva sare în aer. Puteți simiți un blocaj și faptul că nu puteți lua decizii. Taurul este o zodie a banilor și intră și această vibrație în ecuație. În primul rând aș vrea să fiți atenți la avarii în casă. Bineînțeles că se lasă cu cheltuiala. De fenomene naturale nu ne prea putem feri. Orice este legat de aparate electrice, gaze, montaje prost făcute, poate reprezenta un pericol. Pot există explozii și incendii. Marte pe casa casei, de multe ori, cheamă hoții, așa că un sistem de alarmă nu strică sau cel puțin nu uitați us sau geamuri deschise. Evenimentul poate fi șocant, brusc, dar trece repede. Totuși, pot există, pe sectoarele amintite mai sus, tot felul de probleme legate de case, așa că nu vindeți și nu cumpărați nimic până la vară și nici nu vă mutați în casă nouă, pentru că primul lucru de care va veți izbi vor fi probleme, avarii, bani aruncați pe fereastră.  Pot fi o serie de neplăceri acasă și situații care va mănâncă banii, inclusiv avarii, zgomot, deranj ce țin de o colectivitate, bloc, stradă, cartier. Nu găzduiți și nu va mutați cu chirie. Vreți să luați acum un câine? Mai așteptați pentru asta.  Cei care au spații închiriate, pot fi anunțați peste noapte că trebuie să elibereze sau crește chiria și încurcă bugetul. Evitați să achiziționați obiecte de uz casnic și chiar obiecte electronice, computer etc. Aveți grijă ce stocați în computer sau telefon mobil. Puteți pierde o baza de date, fotografii, amintiri, fișiere. Puteți fi victima unui atac cibernetic sau pur și simplu se ardeți un hard.

Pot apărea multe probleme în relația cu familia.  Certuri, acuzații, ce au legătură cu banii, dar și evenimente neprevăzute, ce schimbă toate coordonatele și direcțiile, de până acum, în familie. Cu cât membri unei familii au fost mai mulți într-o barcă, fie că vorbim de soți ce dețineau o firma sau dependențe de părinți bogați, cu atât situația poate fi mai bulversantă, pentru că datele se schimbă peste noapte. Cred că și Jupiter și Saturn pe prima casă anunță că o veți lua de la capăt, dar de dată această, pe forțe proprii. Dacă sunteți independent, nu cred că trebuie sa vă faceți mari probleme.

Nu este o perioada bună pentru femeile însărcinate, așadar, deloc pentru inseminarile artificiale. Dacă purtați o sarcina, în ianuarie și februarie nu faceți lucruri care vă pot pune sarcina în pericol. Poate nu sarcina este problema, dar ceva va preocupă și nu va bucurați suficient de această perioada frumoasă. Puteți suferi o intoxicație alimentară, care se lasă cu consecințe multă vreme. Puteți deveni alergici sau puteți face o criză metabolică datorită unei  intoleranțe de care nu știați. Puteți deveni mai anxioși, mai neliniștiți în perioada aceasta, chiar și fără o cauza anume. Va puteți îngrașă, dar și slabi, în funcție de felul de manifestare a unei dezordini alimentare.

Aceste aspecte pot bloca temporar, dar nu pot opri desfășurarea evenimentelor descrise în primele paragrafe. Așa cum am anunțat, Jupiter revine în Vărsător după 28 iulie, atunci când Lilith nu va mai fi în Taur să creeze tensiuni, insecuritate și blocaje. Nu va abandonați proiectele!

Destinul rămâne în zodia Gemeni care pentru voi aduce iubire, copii și creativitate între 5 iunie 2020 și 23 decembrie 2021. Vor fi enorm de multe aspecte frumoase între Soarele vostru, planetele din Vărsător și Destin, ceea ce înseamnă că veți deveni stăpâni pe Destinul și direcția voastră. Asta este și ideea. Totuși, este de menționat că traversați o perioada în care vă puteți găși iubirea, puteți face copii și va puteți exprimă la adevăratul vostru potențial creativ. În același timp, Karma este pe casa prietenilor și ar fi bine să restrangeti grupurile, aceia mai “adolescenți” dintre voi, care ați înțeles de la Vărsător, doar că aveți ca tema de viață să fiți înconjurați de prieteni. Acum este vorba mai mult despre voi și bine ar fi, cu tot cu Saturn care guvernează, iată, Timpul, să nu mai pierdeți vremea cu întâlniri care toate seamănă între ele, dar al căror scop este doar să va țină de urat. Dacă prietenii sunt în străinătate, cu atât mai puțin, nu este momentul  să le răspundeți la invitațîi într-o astfel de perioada, nici de concediu, nici de emigrare în direcția aceea. Dacă vreți să plecați către noi orizonturi,  socotiți singuri în ce direcție o luați, nu în funcție de cine va ajută sau la cine va cazați.  Întoarceți clepsidra axei iubire/prieteni, în favoarea iubirii, dar și a pasiunii pentru ceea ce faceți.

Acolo unde se alfa Axa Destinului sau Nodurile Lunare, acolo avem și eclipsele și este nevoie de atenție sporită pe segmentele amintite mai sus și anume, pe 26 mai (Eclipsa totală de Luna), 10 iunie (Eclipsa de Soare), 19 noiembrie (Eclipsa de Luna)și 4 decembrie (Eclipsa totală de Soare).

Între 18 iulie 2021 și 14 aprilie 2022, Lilith intră și ea în Gemeni,  tot pe casa iubirii. Veți zice că este un joc cinic al Universului. Nicidecum! Între 1 și 18 septembrie trebuie să fiți foarte atenți la ispite, chiar adultere, în cazul unora, dar și la sarcini nedorite, în funcție de situația în care va aflați. În această perioada Lilith și Destinul se întâlnesc la grad exact și o greșeală făcută acum, va poate costă mulți ani în viitor. E o perioada a iubirilor cu vibrație mai joasă, bazate mai degrabă pe atracție sexuală sau acolo există ceva, o barieră, peste care nu este bine să treceți, deocamdată, oricât de irezistibil este cel sau cea în ochii căruia va regăsiți. Poate sunteți suflete pereche, dar Universul va încearcă. Dacă marea dragoste trece printr-un într-un divorț, așteptați că acest divorț să se finalizeze și nu va grăbiți. Ispita se vede de la o poștă că e ispita, o recunoașteți. Rămâne de văzut dacă veți reuși să nu îi cadeți în plasă.

Un tranzit deosebit al lui 2021 și care se leagă frumos de ceea e am discutat mai sus, este intrarea temporară a lui Jupiter în Pești între 13 mai și 28 iulie 2021, celelalte două tranzite având loc în 2022. Pentru voi, această planetă cu rol de Înger, de vindecare și binecuvântare, intră pe casa banilor și a sistemului vostru de valori. Poate va întrebați ce legătură au îngerii cu banii. Atunci când un om înțelege cu ce rost a venit pe pământ și nu se mai irosește să câștige bani din orice altceva decât îi place să facă, atunci puteți simți atingerea îngerilor. Atunci când toate ușile vi se deschid și începeți să fiți plătiți pentru ceea ce simțiți că este calea voastră, atunci va simțiți binecuvântați. Mai mult, este chiar indicat să începeți să va valorificați anumite chemări, dând o direcție profesională pasiunilor voastre. Puteți ajută, puteți crea fundații afiliate activitatilor voastre, puteți primi bani ce va ajută să rezolvați o problema stresantă și va veți simți ocrotiți. Puteți face mari schimbări în valorile voastre, cu ocazia înălțării vibrației prin noile teme de viață ce va ajută să evoluați, să va regăsiți, în sfârșit.

Cititi si previziunile pentru zodia ascendentului dvs.

 

22 septembrie - 22 octombrie
Balanta

23 octombrie - 21 noiembrie
Scorpion

22 noiembrie - 20 decembrie
Sagetator

21 decembrie - 19  ianuarie
Capricorn

20 ianuarie - 18 februarie
Varsator

19 februarie - 20 martie
Pesti

Home Page ContactContact Home Page


Prima Pagina | Previziuni 2021
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro