www.Astrostar.ro
Home Page Home Page

Astrostar » Cristina Demetrescu  » Studii » Siena Miller

Studii

Celebritati, evenimente, situatii, idei...


16 februarie 2008: Care este atu-ul Siennei Miller?

Am reusit de putina vreme performanta sa retin chipul actritei Sienna Miller, ce-i drept printr-un efort de memorie, determinat mai degraba de o stare de iritare si neputinta de a pricepe cu ce am gresit, ca atunci cand vreau sa vad un film pe care mi-l doresc, cu un actor ca de exemplu Heath Ledger, pe care inca il mai plang, sa trebuiasca sa indur si jocul glacial al acestei tinere. Talentul si mesajul spiritului, absente cu desavarsire (parerea mea...), sunt inlocuite cu o tehnica destul de bine studiata, gesticulatie, efervescenta, dar tot degeaba. Coafurile, culorile, perucile, machiajul se schimba de la un rol la altul, insa chipul ei este mereu acelasi, nedefinit, lipsit de expresie, inert, cateodata acoperit de par, ca sa para mai trendy sau ma rog, nu stiu cum se spune, iar eu astept ca fata asta sa aiba macar o sclipire, sa ma faca sa inteleg ce vede acel regizor in ea. Eu, care ma emotionez usor, nici macar cand o saruta vreun James Franco, Daniel Craig sau Jude Law nu inteleg nimic.

Buuun… deschid harta, daca nici aici nu gasesc nimic inseamna ca am dreptate, dar daca gasesc, inseamna ca sunt subiectiva si imi retrag cuvintele.

Pentru cunoscatori si necunoscatori de astrologie aici avem de-a face cu un model autentic al Ciorchinelui sau cum se mai numeste, Coltul sau Pachetul. Nu-i stiu ora de nastere si nici nu mai imi bat capul, pentru ca imi este suficient.
In cadrul acestui model, toate planetele sunt grupate in interiorul unui trigon (aspect benefic), ce se realizeaza intre conjunctia Luna(celebritate)/Venus(arta), in Varsator (cinematografie), aspectul creand un joc bun tehnic, dar nu neaparat bazat pe transpunere si Marte (guvernatorul prin exaltare al zodiei in care s-a nascut, Capricorn) in Balanta.

Marte are un dublu rol:
- este planeta lider in acest model, adica prima in ordinea zodiilor, ea conducandu-si nativa cu destula perseverenta si tenacitate, inlocuind pesemne cu foarte multa munca si seriozitate acele sclipiri de genialitate intalnite la alti actori,
- realizeaza cuadratura ceruta de acest model, pentru ca el sa fie si mai dinamic si anume la Soare, o cuadratura de care multi se tem, dar care este in general responsabila de mobilizarea nativului catre scopurile sale cele mai definitorii, pe fondul unor nemultumiri mai mult sau mai putin obiective.

Potrivit lui D.Ciuperca, modelul a fost denumit de astrologii americani "Magneticul", deoarece este capabil de a crea nativului o puternica aura magnetica, stralucitoare, fascinanta, ce poate seduce, pana la urma, foarte multi admiratori.
Asa o fi, insa eu, recunoscandu-i pe drept calitatile astrale, ma retrag linistita pe lungimea mea de unda, de unde ma incapatanez, in continuare, sa le comentez pe cele fizice si actoricesti.

 

 

Home Page ContactContact Home PagePrima Pagina | Previziuni 2018
Karma | Interpretare Natala | Previziuni | Compatibilitate, Relatii
Astrologie Orara | Numerologie | Sfaturi Medicale | Analiza Financiara | Astrologie Esoterica
Carti Publicate | Biografie | Contact

Situri prietene: www.Printarie.ro | www.Voiajuri.ro

 

Previziuni astrologice
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti